Geestkracht Aantrekken • Magnetische Maan van Doel • Editie #65

     Sign upSchrijf je in

Moeilijk te lezen? Klik hier om online te bekijken     
Noos-letter of the Foundation for the Law of Time - Issue #65

Welkom in de 2015 Magnetische Vleermuis Maan editie van de Noös-letter

[Turtle]"De Tovenaar is Degene die weet de namen, spreuken en bezweringen die de wegen van galactische cultuur onthullen en ontwikkelen, de kunsten van intergalactische communicatie en de tijdreizen." -Book of the Timespace

Dit jaar openen we de Derde Lichtpoort die de interdimensionale brug van Tijdschip Aarde activeert. Deze maan is de tijd om onze doelen en intenties voor de volgende 13 Manen te stellen en onze levensmissie opnieuw te evalueren.

[Image of Kin 114 Oracle]In de jaarlijkse vijfde kracht orakel, schenkt de wizard Witte Planetaire ons de kracht van tijdloosheid als ontvankelijkheid voor Universele Intelligentie/Informatie.

Telepathische resonantie is de sleutel om af te stemmen op universele intelligentie en wordt gecultiveerd door de staat van kinderlijke nieuwsgierigheid en bedachtzame verwondering.

In deze staat vormen de synchrone codes een gidsende structuur die ons opent voor nieuwe energie-patronen. Deze codes zijn de wiskundige grammatica van telepathie.

De Tovenaar correspondeert met Maldek, de verwoeste planeet, die onze levenskracht of kundalini-energie symboliseert. Wanneer levenskracht onderdrukt of verplaatst wordt, treedt er vervorming op, dat leidt tot agressie en oorlog, alsmede de noodzaak om te domineren en controle uit te oefenen. De Tovenaar nodigt ons uit om te onthouden dat het universum veel verbazingwekkender, vloeibaarder en fascinerender is dan wat we geconditioneerd zijn om te geloven.

De meeste mensen zitten vandaag de dag opgesloten in hun technologische doos (mobieltje, iPad, computer, etc.). Wij zijn voortdurend tweedehands informatie aan het herkauwen.

Maar een heel ander verhaal wordt net buiten onze periferie uitgespeeld. Wanneer nieuwe kennis ons bewustzijn binnenkomt, is onze neiging is om een facet ervan te grijpen dat bekend is voor onze geconditioneerde geest en dan de nieuwe kennis bekijk door een oude lens.

In de Wavespell staat de eerste toon voor het begin van de vierdimensionale tijdpulsar, die eindigt in de dertiende maan (juli 2016).

De totemdier van deze maan is de vleermuis, een symbool van de wedergeboorte. De vleermuis is een nachtelijk schepsel; binnen de wetenschap van de nacht worden nieuwe dromen geboren.

Day Out of Time - July 25, 2015 - Kin 113, Red Solar Skywalker
Stuur je DAG BUITEN DE TIJD FOTO'S per email of naar FACEBOOK.COM/GALACTICSYNCHRONIZATION

Day Out of Time - July 25, 2015 - Kin 113, Red Solar Skywalker


Pocket Calendar Cover ImageSeeking sponsors to fund the production of the free pocket calendar for the WHITE PLANETARY WIZARD YEAR.

Sponsor
2000 calendars for $1,780.
Sponsor 5000 for $2,216.
Sponsor 7500 for $2,430.
Sponsor 10,000 for $2,883.
Sponsor 15,000 for $3,435.


Or go to our Donate Page and donate any amount to help!

Shopping at Amazon? Please support the Foundation for the Law of Time by clicking this banner ... and Amazon will donate a percentage of all your purchase to the Foundation for the Law of Time.

Magnetische Maan-in-één-Oogopslag (de datums op Amerikaanse manier, dus eerst de maand)

[13 Moon calendar]

Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers

[Seal & Tone]Als we onze telling van Eén Maan = Eén Kin voortzetten, die begon in de Magnetische Maan van het Gele Boventoon Zaadjaar (1997), dan komt deze Maan overeen met Kin 235, Blauwe Magnetische Adelaar:

Ik verenig om te creëren
Geesteskracht aantrekkend
Ik bezegel de uitbreng van visie
Met de magnetische toon van doelstelling
Ik word geleid door mijn eigen kracht verdubbeld

(Klik hier om alle Blauwe Magnetische Adelaars op galacticSpacebook te zien!)

Net zoals elke dagelijkse kin een vijfde kracht orakel heeft, zo heeft ook de hele maan een vijfde kracht orakel. Voor deze maan is het orakel gebaseerd op de Blauwe Magnetische Adelaar:

[Fifth Force Oracle graphic for Kin 234]Kin 234, Blauwe Magnetische Adelaar (SP Jupiter) wordt ondersteund door Kin 144, Geel Magnetisch Zaad (GK Jupiter); Gegidst door zijn eigen kracht verdubbeld/Kin 235, Blauwe Magnetische Adelaar (GK Jupiter); Uitgedaagd Kin 105, Rode Magnetische Slang (GK Maldek); en ontvangt verborgen/occulte ondersteuning van Kin 26, Witte Kosmische Wereldoverbrugger (GK Mars).

In deze Maan zijn de vier-dimensionale planetaire invloeden Maldek, Mars en Jupiter. Op het Telektonon bord, houden de omloopsbanen van Circuit 5: het Internaliserend intelligentie-circuit; en de omloopsbanen van Mars en Saturnus houden Circuit 4: het Externaliserend intelligentie-circuit.

Book of the Transcendence beschrijft deze circuits als volgt:

Externaliserend intelligentie-circuit (4e Circuit):

[Night Seal][Worldbridger Seal]GK - Externaliserend potentieel van telepathische spirituele overvloed (Saturnus / Blauwe Nacht); Externaliserend instinctief programma van orde en dominantie (Mars / Witte Wereldoverbrugger) [* Reparatie nodig].

[Warrior Seal][Skywalker Seal]SP - Externaliserende perceptuele structuren van intelligentie (Saturnus / Gele Krijger); Externaliserende aangeboren profetische perceptuele structuren (Mars / Rode Hemelwandelaar) [*Cultivering nodig].

Internaliserend intelligentie-circuit (5e Circuit):

[Seed Seal][Serpent Seal]GK - GK - Telepathische krachten van autoriteit (Jupiter/Geel Zaad); Internaliserende programma's voor instinctieve levenskracht (Maldek/Rode Slang) [*Verstoord - reparatie nodig]

[Eagle Seal][Wizard Seal]SP - Visionaire perceptuele structuren (Jupiter/Blauwe Adelaar); Transcendente internaliserende perceptuele structuren (Maldek/Witte Tovenaar) [*Verstoord - moet geactiveerd worden].

*Opmerking: De verstoorde circuits vertegenwoordigen de focalisatie van het karmisch puin van alle verloren werelden zoals ze zijn opgenomen in de baan van planeet Maldek (de Asteroïdengordel) en Mars. De reparatie van deze circuits is een belangrijk doel van de codes van de Wet van Tijd en de 13-Manenkalender. De reparatie/activering van deze circuits vertegenwoordigt het bereiken van de Zon van de volgende fase van de evolutie en toegang tot kosmische beschaving.

Bekijk de vier krachten van de vier zonnezegels die deze circuits vasthouden:

Rode Slang - Seks/Levenskracht [Verstoord, reparatie nodig]
Witte Wereldoverbrugger - Dood [Verstoord, reparatie nodig]
Rode Hemelwandelaar - Profetie/Ruimte [Verstoord, cultivering nodig]
Witte Tovenaar - Tijdloosheid [Verstoord, activering nodig]

Zie ook de eerste hoofdstukken van Accessing Your Multidimensional Self.

Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers - Magnetische Maan - Wit Planetair Tovenaarjaar

OPMERKING: Getallen in magenta of lila verwijzen naar de telling van dagen in de 812 dagen tot Solair Bewustzijn.

Ook zullen we in deze Maan de Kin in "Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers" linken aan een lijst van alle mensen met die Signatuur die zijn geregistreerd op galacticSpacebook.com! Voel je je geïnspireerd? Klik dan op de signatuur en wens hen een "happy galactic birthday"!

[Seal & Tone]Dali 1 - Kin 114, Witte Planetaire Tovenaar (26 juli) Dag 346 van de 812

Welkom in het Witte Planetaire Tovenaarjaar! This 28-day Moon heeft maar liefst 2 galactische activeringsportalen, vandaag en morgen, Kin 115. Deze Maan bevat Dag 346-373 van de 812 dagen tot Solair Bewustzijn.

[Seal & Tone]Seli 2 - Kin 115, Blauwe Spectrale Adelaar (27 juli) Dag 347 van de 812

GAP - Galactische activeringsportaal dag.

Verhoog Je Frequentie

[Seal & Tone]Alpha 5 - Kin 118, Witte Magnetische Spiegel (30 juli) Dag 350 van de 812

[Image of Mirror Wavespell][Image of Blue Castle]Today begins the 13-day White Mirror wavespell of endlessness, the second/refining Wavespell of the 52-day Blue Western Castle of Burning: Mirror tribe refines burning through power of endlessness, truth of solar Neptune remembered

This wavespell will end on Gamma 17 of this Moon, Kin 130: White Cosmic Dog (11 August) .

[Seal & Tone]Limi 6 - Kin 119, Blauwe Lunaire Storm (31 juli) Dag 351 van de 812

Volle maan en de laatste dag van de Gregoriaanse "juli".

[Seal & Tone]Silio 7 - Kin 120, Gele Elektrische Zon (1 Aug) Dag 352 van de 812

Vandaag begint het 65-daagse Zon Seizoen van Verlichting: het Gele Galactische Spectrum. Vandaag is ook de eerste dag van de Gregoriaanse "augustus".

[Seal & Tone]Dali 8 - Kin 121, Rode Zelfbestaande Draak (2 aug) Dag 353 van de 812

Galactische signatuur van de ontdekking van de Wet van Tijd door Jose en Lloydine Arguelles in december 1987. Vandaag is ook de eerste dag van de 20-daagse "Mystieke Kolom" - 20 dagen in het centrum van de Harmonische Module/Tzolkin waarin geen galactische activeringsportalen zitten. Dit is de zevende verticale kolom van de Tzolkin, en staat voor de zevende spiegelloze dimensie. Meer informatie in Accessing Your Multidimensional Self.

[Tzolkin showing Mystic Column Highlighted]

[Seal & Tone]Kali 18- Kin 131, Blauwe Magnetische Aap (12 aug) Dag 363 van de 812

[Image of Monkey Wavespell][Image of Blue Castle]Vandaag begint de 13-daagse Blauwe Aap wavespell van magie, de derde/transformerende Wavespell van het 52-daagse Blauwe Westelijke Kasteel van Verbranding: de stam van de Aap transformeert verbranding door kracht van magie, de waarheid van solai Venus herinnerd.

Deze Wavespell eindigt op Seli 2 van de Lunaire Maan, Kin 143: Blauwe Kosmische Nacht (24 augustus).

[Seal & Tone]Alpha 19 - Kin 132, Gele Lunaire Mens (13 aug) Dag 364 van de 812

Vandaag is dag 364 van de 812-dagen naar Solair Bewustzijn. 364 = 13 x 28. Gele Lunaire Mens is het heldere teken op de Tombe-deksel van Pacal Votan en staat voor de profetie van de "Lunaire Mens", die is teruggekeerd naar harmonie met de cycli van de tijd door de 13 Manen/28-dagen kalender (13 x 28 = 364).

[Seal & Tone]Limi 20 - Kin 133, Rode Elektrische Hemelwandelaar (14 aug) Dag 365 van de 812

Nieuwe Maan. Een andere fascinerende synchronisatie met de 812-daagse cyclus. Vandaag, dag 365 is het exacte aantal dagen in de 13 Manen Kalender (13 Moon x 28 dagen + 1 Dag Buiten de Tijd = 365). Kin 133 = 19x7.

[Seal & Tone]Gamma 24 - Kin 137, Rode Resonante Aarde (18 aug) Dag 369 van de 812

Kin 137 symboliseert de Ah Vuc Ti Cab of wezen, die woont in het centrum van de Aarde. 137 is een belangrijke priemgetal in dat de 13,7 miljard-jarige leeftijd van het heelal weerspiegelt. Meer in Book of the Avatar

[Seal & Tone]Limi 27 - Kin 140, Gele Planetaire Zon (21 aug) Dag 372 van de 812

Vandaag is de laatste dag van de 20-daagse Mystieke Kolom.

[Tzolkin showing Mystic Column Highlighted]

[Seal & Tone]Silio 28 - Kin 141, Rode Spectrale Draak (22 aug) Dag 373 van de 812

Eerste volledig versterkte regenboogbrug-meditatie van het Witte Planetaire Tovenaarjaar.


Stuur je DAG BUITEN DE TIJD FOTO'S per email of FACEBOOK.COM/GALACTICSYNCHRONIZATION
Day Out of Time - July 25, 2015 - Kin 113, Red Solar Skywalker

Heptad Pad Codes voor de Magnetische Maan

In de 52 weken durende reis doorheen de 52 heptadpaden van de Hunab Ku 21 Galactische Boom van Leven en Kennis, worden de volgende heptadpaden geactiveerd voor de Magnetische Maan:

[Chart showing Hunab Ku 21 grid with Heptad Paths for this Moon highlighted]Rode Week 1 - Initieer
[Dragon Seal][Serpent Seal]Heptad 1: Wezen ontwikkelt Sex (Magnetische Maan 1-7 / 26 juli- 1 augustus)

Witte Week 2 - Verfijn
[Dragon Seal][Worldbridger Seal]Heptad 2: Wezen ontwikkelt Dood (Magnetische Maan 8-14 / 2-8 augustus)

Blauwe Week 3 - Transformeer
[Dragon Seal][Hand Seal]Heptad 3: Wezen ontwikkelt Kennis (Magnetische Maan 15-21 / 9-15 augustus)

Gele Week 4 - Rijpen
[Serpent Seal][Hand Seal]Heptad 4: Sex ontwaakt Kennis (Magnetische Maan 22-28 / 15-22 augustus)

De Magnetische Maan bevat de Kracht van Kennis en voltooit de Heptad Paden beweging in het Hof van de Avatar, gecodeerd door de Blauwe Hand (Kennis). Meer hierover in Book of the Timespace, Cosmic History Chronicles Volume V. Mediteren op de codes van de Heptad Paden en zie wat er naar je toe komt...

Our Sister Sites

Noosphere Forum CREST13 [Galactic Spacebook]Planet Art Network

Previous Issues of the Noos-letter: #1 | #2 | #3 | #4 | #5 | #6 | #7 | #8 | #9 | #10 | #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 | #23 | #24 | #25 | #26 | #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 | #39 | #40 | #41 | #42 | #43 | #44 | #45 | #46 | #47 | #48 | #49 | #50 | #51 | #52 | #53 | #54 | #55 | #56 | #57 | #58 | #59 | #60 | #61 | #62 | #63 | #64 | #65EspañolHrvatskiFrançaisNederlandsPortuguêsРусский языкSrpski

Vorige Edities van de Nederlandse Noös-letter: #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 | #23 | #24| #25 | #26| #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 |#39 | #40 | #41 | #42 | #43 | #44 | #45 | #46 | #47 | #48 | #49 | #50 | #51 | #52 | #53 | #54 | #55 | #56 | #57 | #58 | #59 | #60 | #61 | #62 | #63 | #64 | #65
AAN-melden voor de Nederlandse vertalingen kan via info@PAN-Holland.nl

This message and its content is Copyright by Foundation for the Law of Time
PO Box 156. Ashland OR, 97520 - +1 (541) 488-0714

Link to "Galactic Synchronization" Twitter Page Link to "Galactic Synchronization" Facebook Page