Onbevreesdheid stabiliseren • Lunaire Maan van Uitdaging • Editie #66

     Sign upSchrijf je in

Moeilijk te lezen? Klik hier om online te bekijken     
Noos-letter of the Foundation for the Law of Time - White Planetary Wizard Year 2015-2016 - Issue #66

Welkom in de 2015 Lunaire Schorpioen Maan editie van de Noös-letter

[Turtle]

Welkom in de Lunaire Schorpioen Maan van Uitdaging! Dit is de tweede maan van de Planetaire Service Wavespell, die de kracht bevat van polariteit en stabilisatie.

Voor de mensheid is de crux en de verbinding van deze evolutionaire verschuiving naar verlichting, de noodzaak om goed voor de biosfeer zorgen —Valum Votan

De biosfeer is het life support systeem van onze planeet. Ons hele ecosysteem is stervende als gevolg van gewenning aan de kunstmatige 12:60 tijdsfrequentie. Wij, als soort, zijn afgeweken van de Natuur.

We leven onder giftige luchten. Ons water en de bodem is verontreinigd geraakt. Ons voedsel wordt kunstmatig gemanipuleerd. Er zit fluoride in het water. Droogten nemen toe. Bosbranden woeden. De ozon is verscheurd. Dieren van land, lucht en zee sterven op massale schaal. Bomen sterven. We zien radicale extremen in het weer.

Er wordt veel gepraat over opwarming van de aarde, verdedigd door paus Francis, die de mensheid heeft opgeroepen om zijn levensstijl en consumptie-gedrag te veranderen en zegt dat een grote concentratie van broeikasgassen wordt afgegeven als gevolg van menselijke activiteit. Is climate engineering een onderdeel van de menselijke activiteit waarnaar hij verwijst: de opzettelijke en grootschalige interventie in het klimaatsysteem van de aarde?

Global geo-engineering is volledig verstoren van de hydrologische cyclus, het vernietigen van de ozonlaag (waardoor al het leven op aarde aan extreme UV-straling wordt blootgesteld) en de besmetting van de hele oppervlakte van de planeet met zeer giftige biobeschikbare zware metalen en chemicaliën. Het uitzenden van massale hoeveelheden radiofrequenties houdt rechtstreeks verband met het climate engineering en is weer een andere laag van vernietiging die radicaal van invloed is op de bomen, ons, en de biosfeer als geheel. Het is noodzakelijk om het volk wakker te maken voor ons gemeenschappelijke lot.
– Dane Wigington, www.geoengineeringwatch.org

Alles is met elkaar verbonden. Wat we de aarde aandoen, doen we onszelf aan.

Volgens de Wet van Tijd is wat er nu gebeurt in de biosfeer, een onstabiele fase in de overgang naar de noösfeer. De noösfeer is de mentale sfeer of denklaag van de aarde; het tijdsprogramma op aarde. Momenteel is de mens als gehele soort niet verbonden met de noösfeer.

Het totemdier van deze maan is de schorpioen, dat staat voor een proces van dood en wedergeboorte; een tijd van grote transmutatie van energieën. In deze Maan is de sleutel het stabiliseren van onze helderheid van geest. Onderwijs jezelf. Reflecteer. Blijf dicht bij de Bron.

Alleen door het volledig manifesteren van de noösfeer zal Tijdschip Aarde weer echt op koers worden gezet. De 13 Manen/28-dagen kalender is het perfect ontworpen instrument om de noösferische sprong in telepathie te maken, de planetisering van bewustzijn die de dagelijkse realiteit inricht van de noösferische geest.
—Jose Arguelles, Time and the Technosphere

[Turtle]

Lunaire Maan-in-één-Oogopslag (de datums op Amerikaanse manier, dus eerst de maand en dan de dag)

[13 Moon calendar]

Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers

[Seal & Tone]Als we onze telling van Eén Maan = Eén Kin voortzetten, die begon in de Magnetische Maan van het Gele Boventoon Zaadjaar (1997), dan komt deze Maan overeen met Kin 236, Gele Lunaire Krijger:

Ik polariseer om te bevragen
Onbevreesdheid stabiliserend
Ik bezegel de opslag van intelligentie
Met de lunaire toon van uitdaging
Ik word geleid door de kracht van elegantie

(Klik hier om alle Gele Lunaire Krijgers te zien op galacticSpacebook!)

Net zoals elke dagelijkse kin een vijfde kracht orakel heeft, zo heeft ook de hele maan een vijfde kracht orakel. Voor deze maan is het orakel gebaseerd op Kin 236, Gele Lunaire Krijger:

[Fifth Force Oracle graphic for Kin 236]Kin 236, Gele Lunaire Krijger (SP Saturnus) wordt ondersteund door Kin 223, Blauwe Lunaire Nacht (GK Saturnus); Gegidsd door de kracht van Kin 28, Gele Lunaire Ster (GK Venus); Uitgedaagd door Kin 106, Witte Lunaire Wereldoverbrugger (GK Mars) [galactisch activeringsportaal en sleutel tot de tombe van Pacal Votan...]; en ontvangt verborgen/occulte ondersteuning van Kin 45, Rode Kristallen Slang (GK Maldek).

In deze Maan zijn de vier-dimensionale planetaire invloeden Venus, Maldek, Mars en Saturnus. Op het Telektonon bord, omvatten de omloopsbanen van Venus en Neptunus samen Circuit 2: het Geallieerd geheugen/instinct circuit.Maldek en Jupiter samen omvatten Circuit 5: het Internaliserend intelligentie-circuit; en de omloopsbanen van Mars en Saturnus omvatten Circuit 4: het Externaliserend intelligentie-circuit.

Book of the Transcendence beschrijft deze circuits als volgt::

Geallieerd geheugen/instinct circuit (2e Circuit):

[Dragon Seal][Star Seal]GK (Galactisch-Karmische inademing) - Kosmisch geheugen/Akasha toegangscodes/kracht van Totale Herinnering (Neptunus/ Rode Draak); Instinctieve en aangeboren esthetische structuren en vaardigheden (Venus/ Gele Ster).

[Mirror Seal][Monkey Seal]SP (Solair-Profetische uitademing) - Kracht van opperste krachten van kosmisch samadhi (Neptunus / Witte Spiegel); Instinctieve krachten van aangeboren kosmisch magnetisme (Venus / Blauwe Aap).

Externaliserend intelligentie-circuit (4e Circuit):

[Night Seal][Worldbridger Seal]GK - Externaliserend potentieel van telepathische spirituele overvloed (Saturnus / Blauwe Nacht); Externaliserend instinctief programma van orde en dominantie (Mars / Witte Wereldoverbrugger) [* Reparatie nodig].

[Warrior Seal][Skywalker Seal]SP - Externaliserende perceptuele structuren van intelligentie (Saturnus / Gele Krijger); Externaliserende aangeboren profetische perceptuele structuren (Mars / Rode Hemelwandelaar) [*Cultivering nodig].

Internaliserend intelligentie-circuit (5e Circuit):

[Seed Seal][Serpent Seal]GK - GK - Telepathische krachten van autoriteit (Jupiter/Geel Zaad); Internaliserende programma's voor instinctieve levenskracht (Maldek/Rode Slang) [*Verstoord - reparatie nodig]

[Eagle Seal][Wizard Seal]SP - Visionaire perceptuele structuren (Jupiter/Blauwe Adelaar); Transcendente internaliserende perceptuele structuren (Maldek/Witte Tovenaar) [*Verstoord - moet geactiveerd worden].

*Opmerking: De verstoorde circuits vertegenwoordigen de focalisatie van het karmisch puin van alle verloren werelden zoals ze zijn opgenomen in de baan van planeet Maldek (de Asteroïdengordel) en Mars. De reparatie van deze circuits is een belangrijk doel van de codes van de Wet van Tijd en de 13-Manenkalender. De reparatie/activering van deze circuits vertegenwoordigt het bereiken van de Zon van de volgende fase van de evolutie en toegang tot kosmische beschaving.

Bekijk de vier krachten van de vier zonnezegels die deze circuits vasthouden:

Rode Slang - Seks/Levenskracht [Verstoord, reparatie nodig]
Witte Wereldoverbrugger - Dood [Verstoord, reparatie nodig]
Rode Hemelwandelaar - Profetie/Ruimte [Verstoord, cultivering nodig]
Witte Tovenaar - Tijdloosheid [Verstoord, activering nodig]

Zie ook de eerste hoofdstukken van Accessing Your Multidimensional Self.

Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers - Lunaire Maan - Het Witte Planetaire Tovenaarjaar

OPMERKING: Getallen in magenta verwijzen naar de telling van dagen in de 812 dagen tot Solair Bewustzijn.

Ook zullen we in deze Maan de Kin in "Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers" linken aan een lijst van alle mensen met die Signatuur die zijn geregistreerd op galacticSpacebook.com! Voel je je geïnspireerd? Klik dan op de signatuur en wens hen een "happy galactic birthday"!

[Seal & Tone]Dali 1 - Kin 142, Witte Kristallen Wind (23 aug) Dag 374 van de 812

Welkom in de Lunaire Maan! Deze 28-daagse Maan heeft TWAALF galactische activeringsportalen, bestaande uit de totale som van de "Omega reeks" van 10 galactische activeringsportalen-op-een rij in de Tzolkin. Zie de Tzolkin afbeelding hieronder. In de zesde en achtste kolom zijn er 10 van galactische activeringsportalen. De "Alpha reeks" van GAPs gaat van Kin 106 t/m 115 en de "Omega reeks" van GAPs loopt van Kin 146 t/m 155. Deze Maan bestaat ook uit Dagen 374-401 van de 812-dagen tot Solair Bewustzijn.

[Image of the Harmonic Module/Tzolkin]

[Seal & Tone]Gamma 3 - Kin 144, Geel Magnetisch Zaad (25 Aug) Dag 376 van de 812

[Image of Seed Wavespell][Image of Red Castle]Vandaag begint het 13-daagse Gele Zaad wavespell van Opbloeiing, de vierde laatste/RIJPENDE Wavespell van het 52-daags Blauwe Westelijke Kasteel van Verbranding, Hof van Magie: Zaad stam rijpt branden door de kracht van opbloeiing, waarheid van galactisch Jupiter herinnerd.

Dit wavespell eindigt op Dali 15 van deze Maan, Kin 156: Gele Kosmische Krijger (6 sept).

144 is een sleutelgetal in tal van tradities: 144.000 uitverkorenen uit het Boek der Openbaringen, de 144.000 nadis, de 144.000 engrammen, Fibonacci / phi wiskunde, etc. De Harmonische Convergentie van 1987 riep op tot ten minste 144.000 Zonnedansers om de zon te begroeten op de Dageraad van 16 en 17 augustus 1987.

[Seal & Tone]Alpha 5 - Kin 146, Witte Electrische Wereldoverbrugger (27 aug) Dag 378 van de 812

Vandaag begint de 10-daagse "Omega reeks" van galactische activeringsportalen. Deze eindigt op Silio 14 van deze Maan, Kin 155: Blue Crystal Eagle (5 Sep).

[Seal & Tone]Limi 13 - Kin 154, Witte Spectrale Tovenaar (4 sep) Dag 386 van de 812

...Het menselijk ras ontwikkelt zichzelf tot een ras van tovenaar-mensen wiens driedimensionale lichamen wortel schieten in een soort van elementaire tuincultuur, terwijl vormen van diepe meditatie en trance-activiteiten de geprojecteerde dubbelgangers toestaan om meer en meer uit te breiden tot in de galactische orde van het universele leven.
–Postulaat 14.11, The 260 Postulates of the Dynamics of Time.

[Seal & Tone]Seli 16 - Kin 157, Rode Magnetische Aarde (7 sep) Dag 389 van de 812

[Image of Earth Wavespell][Image of Yellow Castle]Vandaag begint het 13-daagse Rode Aarde wavespell van Navigatie, het eerste/initiërende Wavespell van het 52-daagse Gele Zuidelijke Kasteel van Geven, Hof van Intelligentie: Aarde stam initieert geven door kracht van navigatie, waarheid van solair Uranus herinnerd.

Dit wavespell eindigt op Silio 28 van deze Maan, Kin 169: Roee Kosmische Maan (19 sept).

[Seal & Tone]Gamma 24 - Kin 165, Rode Solaire Slang (15 sept) Dag 397 van de 812

Vandaag is een GAP, een galactische activeringsportaal, dag van solaire initiatie...

[Seal & Tone]Limi 27 - Kin 168, Gele Kristallen Ster (18 sept) Dag 400 van de 812

Vandaag is een GAP, een galactische activeringsportaal, en de 400e dag van de 812-dagen tot Solair Bewustzijn... vandaag is een dag van de universele kunstenaar...

[Seal & Tone]Silio 28 - Kin 169, Rode Kosmische Maan (19 sept) Dag 401 van de 812

Vandaag begint het 4-daagse "Activating Synchronotron: Opening to a New Timespace" in Italië.

Heptad Pad Codes voor de Lunaire Maan

In de 52 weken durende reis doorheen de 52 heptadpaden van de Hunab Ku 21 Galactische Boom van Leven en Kennis, worden de volgende heptadpaden geactiveerd voor de Lunaire Maan:

[Chart showing Hunab Ku 21 grid with Heptad Paths for this Moon highlighted]Rode Week 1 - Initieer
[Worldbridger Seal][Hand Seal]Heptad 5: Dood Zendt Kennis uit (Lunaire Maan 1-7 / 23-29 augustus)

Witte Week 2 - Verfijn
[Night Seal][Star Seal]Heptad 6: Dromen Ontwikkelt Kunst (Lunaire Maan 8-14 / 30 augustus - 5 september)

Blauwe Week 3 - Transformeer
[Night Seal][Moon Seal]Heptad 7: Dromen Ontwikkelt Zuivering (Lunaire Maan 15-21 / 6-12 september)

Gele Week 4 - Rijpen
[Night Seal][Dog Seal]Heptad 8: Dromen Ontwikkelt Liefde (Lunaire Maan 22-28 / 13-19 september)

In de Galactic Superstructure/the Hunab Ku 21, zijn de vier heptads of the Lunaire Maan - over het geheel - de plaats in tijd waar "Kennis Ontwikkelt Kracht van Liefde" Meer hierover in Book of the Timespace, Cosmic History Chronicles Volume V.

Our Sister Sites

Noosphere Forum CREST13 [Galactic Spacebook]Planet Art Network

Previous Issues of the Noos-letter: #1 | #2 | #3 | #4 | #5 | #6 | #7 | #8 | #9 | #10 | #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 | #23 | #24 | #25 | #26 | #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 | #39 | #40 | #41 | #42 | #43 | #44 | #45 | #46 | #47 | #48 | #49 | #50 | #51 | #52 | #53 | #54 | #55 | #56 | #57 | #58 | #59 | #60 | #61 | #62 | #63 | #64 | #65 | #66EspañolHrvatskiFrançaisNederlandsPortuguêsРусский языкSrpski

Vorige Edities van de Nederlandse Noös-letter: #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 | #23 | #24| #25 | #26| #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 |#39 | #40 | #41 | #42 | #43 | #44 | #45 | #46 | #47 | #48 | #49 | #50 | #51 | #52 | #53 | #54 | #55 | #56 | #57 | #58 | #59 | #60 | #61 | #62 | #63 | #64 | #65 | #66
AAN-melden voor de Nederlandse vertalingen kan via info@PAN-Holland.nl

This message and its content is Copyright by Foundation for the Law of Time
PO Box 156. Ashland OR, 97520 - +1 (541) 488-0714

Link to "Galactic Synchronization" Twitter Page Link to "Galactic Synchronization" Facebook Page