Eindeloosheid opmeten • Zelfbestaande Maan van Vorm • Editie #68

     Sign upSchrijf je in

Moeilijk te lezen? Klik hier om online te bekijken     
Noos-letter of the Foundation for the Law of Time - White Planetary Wizard Year 2015-2016 - Issue #68

Welkom in de 2015 Zelfbestaande Uil Maan editie van de Noös-letter

[Scorpion]

Welkom in de Zelfbestaande Uil Maan van Vorm! Dit is de vierde maan van het Planetaire Service Wavespell.

In de Zelfbestaande Maan bepalen we de vorm van onze service. Welke vorm zal mijn dienstverlening aannemen?

Afgelopen maan zagen we de laatste van het viertal maansverduisteringen in dit derde jaar van de 'new beam'; de cyclus van de nieuwe straal. Naarmate de trilling van deze nieuwe stralenbundel meer tot leven komt op onze planeet, wordt het onbewuste naar de oppervlakte gebracht. Deze onbewuste, gepolariseerde energie op onze planeet is grotendeels te wijten aan de "tijd-oorlogen".

De tijd-oorlog op Aarde is het gevolg van een lage frequentie (12:60) bundel, gericht op onze planeet, die ons elektromagnetisch gedachtenveld bevrucht met kunstmatige tijd. Deze lage tijdsfrequentie raakt de ionosfeer van de Aarde, daardoor een tijdstroom vrijlatend; projecties bedoeld om ons te overtuigen dat de derde dimensie de enige dimensie is. Alles buiten deze kunstmatige perceptuele matrix wordt beschouwd als een "samenzweringstheorie."

Bedenk dat het dagelijks leven en de gedachten van de massa wordt beheerst door deze kunstmatige bundel, ook wel bekend als de diefstal van de tijd.

De bewuste en intelligente manipulatie van de georganiseerde gewoonten en meningen van de massa is een belangrijk element in de democratische samenleving. Degenen die dit onzichtbare mechanisme van de samenleving manipuleren, vormen een onzichtbare regering die de echte heersende macht is van ons land ... We worden geregeerd, onze gedachten worden gegoten, onze smaak gevormd, onze ideeën gesuggereerd, grotendeels door mensen waar we nog nooit van hebben gehoord ... in bijna elk deel van ons dagelijks leven, zowel in de sfeer van de politiek of het bedrijfsleven, in ons sociale gedrag of ons ethisch denken, we worden gedomineerd door dit relatief kleine aantal personen ... die de mentale processen en sociale patronen van de massa begrijpen. Het zijn zíj die aan de touwtjes trekken en de publieke opinie onder hun controle hebben.
-Edward Bernays, Propaganda

In dit Maan worden we geroepen om nieuw bewustzijn te brengen in de fysieke vorm, wetende dat we voor de biosfeer het meest geëvolueerde middel zijn van zelf-reflectieve intelligentie, en degenen die de meeste invloed hebben op de eigen toekomstige evolutionaire staat.

Het ontkennen van de aangeboren cyclische regeneratieve macht van de tijd, het benutten van de middelen van de biosfeer alleen maar voor het scheppen van een enorme slavenbevolking, die wordt gecontroleerd door het winstoogmerk van enkelen, waarvan het netto resultaat voor de biosfeer elke dag steeds grotere aantallen niet-consumeerbaar afval geeft, terwijl we gevangen zitten in allerlei soorten van sektarische dilemma's, conflicten en oorlogen, zijn de gevolgen en vergissing van de misdaad in tijd alomtegenwoordig.
–Jose Arguelles, Manifesto for the Noosphere

Shopping at Amazon? Please support the Foundation for the Law of Time by clicking this banner ... and Amazon will donate a percentage of all your purchase to the Foundation for the Law of Time.

 

Zelfbestaande Maan-in-één-Oogopslag (datums op Amerikaanse manier; eerst de maand en dan de dag)

[13 Moon calendar]

Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers

[Seal & Tone]Als we onze telling van Eén Maan = Eén Kin voortzetten, die begon in de Magnetische Maan van het Gele Boventoon Zaadjaar (1997), dan komt deze Maan overeen met Kin 238, Witte Zelfbestaande Spiegel:

Ik definieer om te reflecteren
Ordening opmetend
Ik bezegel de matrix van eindeloosheid
Met de zelfbestaande toon van vorm
Ik word geleid door de kracht van tijdloosheid

(Klik hier om alle Witte Zelfbestaande Spiegels te zien op galacticSpacebook!)

Net zoals elke dagelijkse kin een vijfde kracht orakel heeft, zo heeft ook de hele maan een vijfde kracht orakel. Voor deze maan is het orakel gebaseerd op Kin 238, Witte Zelfbestaande Spiegel:

[Fifth Force Oracle graphic for Kin 236]Kin 238, Witte Zelfbestaande Spiegel (SP Neptunus) wordt ondersteund door Kin 121, Rode Zelfbestaande Draak (GK Neptunus); Gegidst door Kin 134, Witte Zelfbestaande Tovenaar (SP Maldek); Uitgedaagd door Kin 108, Gele Zelfbestaande Ster (GK Venus); en ontvangt verborgen/occulte ondersteuning van Kin 23, Blauwe Planetaire Nacht (GK Saturnus).

In deze Maan zijn de vier-dimensionale planetaire invloeden Venus, Maldek, Saturnus en Neptunus. Op het Telektonon bord, omvatten de omloopsbanen van Venus en Neptunus samen Circuit 2: het Geallieerd geheugen/instinct circuit; de omloopsbanen van Mars en Saturnus omvatten Circuit 4: het Externaliserend intelligentie-circuit; en Maldek en Jupiter samen omvatten Circuit 5: het Internaliserend intelligentie-circuit.

Book of the Transcendence beschrijft deze circuits als volgt:

Geallieerd geheugen/instinct circuit (2e Circuit - Neptunus & Venus):

[Dragon Seal][Star Seal]GK (Galactisch-Karmische inademing) - Kosmisch geheugen/Akasha toegangscodes/kracht van Totale Herinnering (Neptunus/ Rode Draak); Instinctieve en aangeboren esthetische structuren en vaardigheden (Venus/ Gele Ster).

[Mirror Seal][Monkey Seal]SP (Solair-Profetische uitademing) - Kracht van opperste krachten van kosmisch samadhi (Neptunus / Witte Spiegel); Instinctieve krachten van aangeboren kosmisch magnetisme (Venus / Blauwe Aap).

Externaliserend intelligentie-circuit (4e Circuit):

[Night Seal][Worldbridger Seal]GK - Externaliserend potentieel van telepathische spirituele overvloed (Saturnus / Blauwe Nacht); Externaliserend instinctief programma van orde en dominantie (Mars / Witte Wereldoverbrugger) [* Reparatie nodig].

[Warrior Seal][Skywalker Seal]SP - Externaliserende perceptuele structuren van intelligentie (Saturnus / Gele Krijger); Externaliserende aangeboren profetische perceptuele structuren (Mars / Rode Hemelwandelaar) [*Cultivering nodig].

Internaliserend intelligentie-circuit (5e Circuit - Jupiter & Maldek):

[Seed Seal][Serpent Seal]GK - GK - Telepathische krachten van autoriteit (Jupiter/Geel Zaad); Internaliserende programma's voor instinctieve levenskracht (Maldek/Rode Slang) [*Verstoord - reparatie nodig]

[Eagle Seal][Wizard Seal]SP - Visionaire perceptuele structuren (Jupiter/Blauwe Adelaar); Transcendente internaliserende perceptuele structuren (Maldek/Witte Tovenaar) [*Verstoord - moet geactiveerd worden].

*Opmerking: De verstoorde circuits vertegenwoordigen de focalisatie van het karmisch puin van alle verloren werelden zoals ze zijn opgenomen in de baan van planeet Maldek (de Asteroïdengordel) en Mars. De reparatie van deze circuits is een belangrijk doel van de codes van de Wet van Tijd en de 13-Manenkalender. De reparatie/activering van deze circuits vertegenwoordigt het bereiken van de Zon van de volgende fase van de evolutie en toegang tot kosmische beschaving.

Bekijk de vier krachten van de vier zonnezegels die deze circuits vasthouden:

Rode Slang - Seks/Levenskracht [Verstoord, reparatie nodig]
Witte Wereldoverbrugger - Dood [Verstoord, reparatie nodig]
Rode Hemelwandelaar - Profetie/Ruimte [Verstoord, cultivering nodig]
Witte Tovenaar - Tijdloosheid [Verstoord, activering nodig]

Zie ook de eerste hoofdstukken van Accessing Your Multidimensional Self.

Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers - Zelfbestaande Maan - Wit Planetair Tovenaarjaar

OPMERKING: Getallen in magenta verwijzen naar de telling van dagen in de 812 dagen tot Solair Bewustzijn.

Ook zullen we in deze Maan de Kin in "Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers" linken aan een lijst van alle mensen met die Signatuur die zijn geregistreerd op galacticSpacebook.com! Voel je je geïnspireerd? Klik dan op de signatuur en wens hen een "happy galactic birthday"!

[Seal & Tone]Dali 1 - Kin 198, Witte Elektrische Spiegel (18 okt) Day 430 van de 812

Welkom in de Zelfbestaande Maan! Deze 28-daagse Maan heeft vijf galactische activeringsportalen. Deze Maan bestaat ook uit Dagen 430-457 van de 812-dagen tot Solair Bewustzijn.

[Seal & Tone]Seli 2 - Kin 199, Blauwe Zelfbestaande Storm (19 okt) Dag 431 van de 812

Magische Schildpad Dag (een dag waarop de TOON van de dagelijkse kin overeenkomt met de TOON van de Maan - dwz Blauwe ZELFBESTAANDE Storm dag in de ZELFBESTAANDE maan.)

[Seal & Tone]Kali 4 - Kin 201, Rode Ritmische Draak (21 okt) Dag 433 van de 812

Vandaag begint een interessante 9-daagse cyclus die overeenkomt met dagen 433-441 van de 812-dagen naar Solair Bewustzijn. Merk op dat in de 441 Cube Matrix, de eenheden genummerd 433-441 bekend staan als de Negen Stations van de Ark - elk station vertegenwoordigt een goddelijk archetype. Hieronder een index van de negen stations, met deze negen dagen erin (Merk op dat zelfs de Gregoriaanse datums met de Kingetallen synchroniseren, dwz Kin 201 vindt plaats op 21 oktober, Kin 202 = 22 oktober, etc.:

 • 433: Boeddha - Archetype van de Verlichte.
  (Day 1/Zelfbestaande Maan Kali 4, Kin 201 - 21 okt).

 • 434: Oorspronkelijke Eva/Maria/Red Queen - Archetype van de goddelijk geschapen vrouwelijke (Shakti).
  (Day 2/Zelfbestaande Maan Alpha 5, Kin 202 - 22 okt).

 • 435: Padmasambhava/de Apostel Johannes van Patmos - Archetype van de onthuller van verborgen kennis (terma). (Day 3/Zelfbestaande Maan Limi 6, Kin 203 - 23 okt).

 • 436: Mohammad/Quetzalcoatl - Archetype van de goddelijk geïnspireerde profeet.
  (Day 4/Zelfbestaande Maan Silio 7, Kin 204 - 24 okt).

 • 437: Abraham - Archetype van de stamvader van UR.
  (Day 5/Zelfbestaande Maan Dali 8, Kin 205 - 25 okt).

 • 438: Oorspronkelijke Adam - Archetype van de eerste geschapen mensensoort.
  (Day 6/Zelfbestaande Maan Seli 9, Kin 206 - 26 okt).

 • 439: Krishna/Avatars - Archetype van de avatar als de belichaming van de afdaling van goddelijke kennis.
  (Day 7/Zelfbestaande Maan Gamma 10, Kin 207 - 27 okt).

 • 440: Jezus - Archetype van de opstanding.
  (Day 8/Zelfbestaande Maan Kali 11, Kin 208 - 28 okt).

 • 441: Noah/Votan - Archetype van de boodschappers van de tijd en het systeem van de Kubus.
  (Day 9/Zelfbestaande Maan Alpha 12, Kin 209 - 29 okt).

Het is ongelooflijk om te zien dat dit hele proces eindigt op Kin 209, dat de ingang is naar het Groene Centrale Kasteel van Betovering - dat vierdimensionaal de tijd vertegenwoordigt waarin planeet Aarde een magische vlucht neemt naar galactische synchronisatie...

Voor filmfans wellicht ook interessant dat de datum waarop dit hele proces begint, 21 oktober 2015, de datum "in de toekomst" was, waarnaar Marty McFly reisde in 'Back To The Future"...

[Seal & Tone]Limi 6 - Kin 203, Blauwe Galactische Nacht (23 okt) Dag 435 van de 812

GAP - galactisch activeringsportaal.

[Seal & Tone]Gamma 10 - Kin 207, Blauwe Kristallen Hand (27 okt) Dag 439 van de 812

Volle maan.

[Seal & Tone]Alpha 12 - Kin 209, Rode Magnetische Maan (29 okt) Dag 441 van de 812

[Image of Moon Wavespell][Image of Green Central Castle of Enchantment]Vandaag begint het 13-daagse Rode Maan Wavespell van Zuiveren/Universeel Water, het eerste/initiërende Wavespell van het 52-daagse Groene Kasteel van Betovering, Hof van Synchronisatie: stam van de Maan initieert betovering door de kracht van universeel water, waarheid van galactisch Mercurius herinnerd...

Dit wavespell eindigt op Gamma 24 van deze Maan, Kin 221 (10 november 2015).

Merk ook op dat vandaag zowel de 441e dag is van de 812-dagen tot Solair Bewustzijn en de eerste dag van hetGroene Kasteel van Betovering/de Toren van Merlijn...

[Seal & Tone]Limi 13 - Kin 210, Witte Lunaire Hond (30 okt) Dag 442 van de 812

GAP - galactisch activeringsportaal.

[Seal & Tone]Silio 14 - Kin 211, Blauwe Elektrische Aap (31 okt) Dag 443 van de 812

GAP - galactisch activeringsportaal. Pacal Votan "clear sign" - Blauwe Elektrische Aap is een van de dertien "heldere tekens" die gegraveerd zijn op de sarcofaag deksel van Pacal Votan... Vandaag begint ook de viering van de Dag van de Doden...

[Seal & Tone]Dali 15 - Kin 212, Gele Zelfbestaande Mens (1 nov = 11-1) Dag 444 van de 812

Magische Schildpad Dag. Vandaag begint ook de 7-daagse Vision Counsil in Sebastopol, Rusland:

[Seal & Tone]Silio 21 - Kin 218, Witte Planetaire Spiegel (7 nov) Dag 450 van de 812

GAP - galactisch activeringsportaal.

[Seal & Tone]Kali 25 - Kin 222, Witte Magnetische Wind (11 nov = 11-11) Dag 454 van de 812

[Image of Wind Wavespell][Image of Green Central Castle of Enchantment]Vandaag is een GAP - galactisch activeringsportaal en begint het 13-daagse Witte Wind Wavespell van Spirit, het tweede/verfijnende Wavespell van het 52-daagse Groene Centrale Kasteel van Betovering, Hof van Synchronisatie: stam van de Wind verfijnt betovering door de kracht van Spirit, waarheid van galactisch Uranus herinnerd...

Dit Wavespell eindigt op Seli 9 van de Boventoon Maan, Kin 234, Witte Kosmische Tovenaar (23 november 2015).

Kijk en luister hier naar de "Dreamspell Wavetracks" videos door Martin Kuipers.

[Seal & Tone]Alpha 26 - Kin 223, Blauwe Lunaire Nacht (12 nov) Dag 455 van de 812

Nieuwe Maan.

[Seal & Tone]Silio 28 - Kin 225, Rode Zelfbestaande Slang (14 nov) Dag 457 van de 812

Magische Schildpad Dag en dag voor de volledig versterkte 28-daagse regenboogbrug-meditatie.

Heptad Path Codes voor de Zelfbestaande Maan

In de 52 weken durende reis doorheen de 52 heptadpaden van de Hunab Ku 21 Galactische Boom van Leven en Kennis, worden de volgende heptadpaden geactiveerd voor de Zelfbestaande Maan:

[Chart showing Hunab Ku 21 grid with Heptad Paths for this Moon highlighted]Rode Week 1 - Initieer
[Wind Seal][Skywalker Seal]Heptad 13: Spirit ontwikkelt Profetie (Zelfbestaande Maan 1-7 / 18-24 okt)

Witte Week 2 - Verfijn
[Monkey Seal][Skywalker Seal]Heptad 14: Magie ontwaakt Profetie (Zelfbestaande Maan 8-14 / 25-31 okt)

Blauwe Week 3 - Transformeer
[Human Seal][Skywalker Seal]Heptad 15: Wijsheid zendt Profetie uit (Zelfbestaande Maan 15-21 / 1-7 nov)

Gele Week 4 - Rijpen
[Seed Seal][Wizard Seal]Heptad 16: Gewaarzijn ontwikkelt Tijdloosheid (Zelfbestaande Maan 22-28 / 8-14 nov)


In de Galactic Superstructure/the Hunab Ku 21, zijn de vier heptads of the Zelfbestaande Maan - over het geheel - de plaats in tijd waar de "Kracht van Profetie ontwikkelt Kracht van Intelligentie" Meer hierover in Book of the Timespace, Cosmic History Chronicles Volume V.

Our Sister Sites

Noosphere Forum CREST13 [Galactic Spacebook]Planet Art Network

Previous Issues of the Noos-letter: #1 | #2 | #3 | #4 | #5 | #6 | #7 | #8 | #9 | #10 | #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 | #23 | #24 | #25 | #26 | #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 | #39 | #40 | #41 | #42 | #43 | #44 | #45 | #46 | #47 | #48 | #49 | #50 | #51 | #52 | #53 | #54 | #55 | #56 | #57 | #58 | #59 | #60 | #61 | #62 | #63 | #64 | #65 | #66 | #67 | #68EspañolHrvatskiFrançaisNederlandsPortuguêsРусский языкSrpski

Vorige Edities van de Nederlandse Noös-letter: #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 | #23 | #24| #25 | #26| #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 |#39 | #40 | #41 | #42 | #43 | #44 | #45 | #46 | #47 | #48 | #49 | #50 | #51 | #52 | #53 | #54 | #55 | #56 | #57 | #58 | #59 | #60 | #61 | #62 | #63 | #64 | #65 | #66 | #67 | #68
AAN-melden voor de Nederlandse vertalingen kan via info@PAN-Holland.nl

This message and its content is Copyright by Foundation for the Law of Time
PO Box 156. Ashland OR, 97520 - +1 (541) 488-0714

Link to "Galactic Synchronization" Twitter Page Link to "Galactic Synchronization" Facebook Page