Leven in balans brengen • Ritmische Maan van Gelijkheid • Editie #70

     Sign upSchrijf je in

Moeilijk te lezen? Klik hier om online te bekijken     
Noos-letter of the Foundation for the Law of Time - White Planetary Wizard Year 2015-2016 - Issue #70

Welkom in de 2015-2016 Ritmische Hagedis Maan Editie van de Noös-letter

[Peacock]

Welkom in de Ritmische Maan van Gelijkheid! Dit is de zesde maan van het Planetaire Service Wavespell.

In de Ritmische Maan houden we in evenwicht en vereffenen we onze vorm van service. Deze Maan vragen we: Hoe kan ik mijn gelijkheid uitbreiden naar anderen?

Om het oude script te veranderen dat zich vandaag de dag afspeelt op onze planeet vereist dat we ons gezichtspunt veranderen van buiten naar binnen. We zijn hier om het onbekende bekend te maken. We worden geroepen ons open te stellen voor een nieuwe manier van bestaan en zijn, die verder gaat dan de oude concepten en percepties over het leven.

Om een positieve verandering te creëren is het belangrijk om nieuwe vragen te stellen en onszelf te doordrenken met hoge en nobele gedachten. Bestudeer het leven en de werken van de meesters die jou het meest inspireren. Maak je eigen inspiratie-boek. Zie Daily Galactic Inspiration: 365 Quotes for Your Journey in Time.

De input die wij ontvangen is in overeenstemming met de vragen die we stellen. Beschouw het volgende van Valum Votan in het licht van de menselijke evolutie en de komst van de noösfeer:

Om aan ons totale menselijke potentieel te voldoen, moeten we kijken naar de andere kant van de huidige technologische ontwikkelingen en nieuwe vragen stellen.

Wat als het de technologische beschaving is die een intermediaire en onstabiele fase vormt in de evolutie van hoger bewustzijn?

Wat als het enige doel van de ontwikkeling van de technosfeer het eenvoudigweg verspreiden was van de mens over de planeet als een echt planetair organisme, louter ter voorbereiding van een verandering naar een vergevorderd stadium van verenigd bewustzijn?

Wat als de biologische evolutie eigenlijk neigt naar de evolutie van geest en ziel? En het uiteindelijke doel van de biologische evolutie zijn eigen transcendentie is - niet vervanging door robots - maar opperste geestelijke spirituele transformatie en transcendentie naar een rijk van zuivere geest of uitstraling en licht?

In dat licht bezien, moeten we de mogelijkheid overwegen dat telepathie en het paranormale, nu beoordeeld door wetenschappelijke sceptici als frauduleus zelfbedrog, misschien wel de feitelijke aanwijzingen zijn in de richting van de volgende fase van onze evolutie, de telepathische vereniging van bewustzijn en dus van onze biologisch bestaan als één enkel planetair organisme. Is dit niet de betekenis van de noösfeer?

-Manifesto for the Noosphere

Shopping at Amazon? Please support the Foundation for the Law of Time by clicking this banner ... and Amazon will donate a percentage of all your purchase to the Foundation for the Law of Time.

 

Ritmische Maan-in-één-Oogopslag (datums op Amerikaanse manier; eerst de maand en dan de dag)

[13 Moon calendar]

Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers

[Seal & Tone]Als we onze telling van Eén Maan = Eén Kin voortzetten, die begon in de Magnetische Maan van het Gele Boventoon Zaadjaar (1997), dan komt deze Maan overeen met Kin 240, Gele Ritmische Zon:

Ik organiseer om te verlichten
Leven in balans brengend
Ik bezegel de matrix van universeel vuur
Met de ritmische toon van gelijkheid
Ik word geleid door mijn eigen kracht verdubbeld

(Klik hier om alle Gele Ritmische Zonnen op galacticSpacebook te zien!)

Net zoals elke dagelijkse kin een vijfde kracht orakel heeft, zo heeft ook de hele maan een vijfde kracht orakel. Voor deze maan is het orakel gebaseerd op Kin 240, Gele Ritmische Zon:

[Fifth Force Oracle graphic for Kin 240]Kin 240, Gele Ritmische Zon (GK Pluto) wordt gesteund door Kin 19, Blauwe Ritmische Storm (SP Pluto); Gegidst door de eigen kracht verdubbeld; Uitgedaagd door Kin 110, Witte Ritmische Hond (SP Mercurius); en ontvangt verborgen/occulte ondersteuning van Kin 21, Rode Galactische Draak* (GK Neptunus).

*Ongelofelijk dat de laatste dag van deze maan Kin 21, Rode Galactische Draak is - de perfecte occult/verborgen kracht partner van Gele Ritmische Zon, die de hele Maan codeert!

In deze Maan zijn de vier-dimensionale planetaire invloeden Mercurius, Neptunus en Pluto. Op het Telektonon bord houden de banen van Mercurius en Pluto samen Circuit 1: het alpha-omega oplaad-circuit; en de banen van Venus en Neptunus houden samen Circuit 2: het Geallieerd geheugen/instinct circuit.

Book of the Transcendence beschrijft deze circuits als volgt:

Alpha-omega oplaad-circuit (1e Circuit):

[Sun Seal][Moon Seal]GK (Galactisch-Karmische inademing) - Krachten van intrinsieke verlichting en metabewuste telepathische vaardigheden (Pluto / Gele Zon); Instinctieve krachten van zelfreiniging en zelf-healing (Mercurius/Rode Maan).

[Storm Seal][Dog Seal]SP (Solair-Profetische uitademing) - Zelf-regeneratieve krachten van metabewuste ordes van werkelijkheid (Pluto/Blauwe Storm); Instinctieve krachten van compassie en collectieve eenwording (Mercurius/Witte Hond).

Geallieerd geheugen/instinct circuit (2e Circuit - Neptunus & Venus):

[Dragon Seal][Star Seal]GK (Galactisch-Karmische inademing) - Kosmisch geheugen/Akasha toegangscodes/kracht van Totale Herinnering (Neptunus/ Rode Draak); Instinctieve en aangeboren esthetische structuren en vaardigheden (Venus/ Gele Ster).

[Mirror Seal][Monkey Seal]SP (Solair-Profetische uitademing) - Kracht van opperste krachten van kosmisch samadhi (Neptunus / Witte Spiegel); Instinctieve krachten van aangeboren kosmisch magnetisme (Venus / Blauwe Aap).

Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers - Ritmische Maan- Wit Planetair Tovenaarjaar

OPMERKING: Getallen in magenta verwijzen naar de telling van dagen in de 812 dagen tot Solair Bewustzijn.

Ook zullen we in deze Maan de Kin in "Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers" linken aan een lijst van alle mensen met die Signatuur die zijn geregistreerd op galacticSpacebook.com! Voel je je geïnspireerd? Klik dan op de signatuur en wens hen een "happy galactic birthday"!

[Seal & Tone]Dali 1 - Kin 254, Witte Resonante Tovenaar (13 dec) Dag 486 van de 812

Welkom in de Ritmische Maan!

[Seal & Tone]Silio 7 - Kin 260, Gele Kosmische Zon (19 dec) Dag 492 van de 812

GAP - galactisch activeringsportaal en de laatste dag van de galactische spin van 260-kin, hieronder weergegeven en gecodeerd als het "Reisbord" - dat alle 260 Kin van de Tzolkin laat zien in een radiale spiraal-formatie:

[Image of the Five Castles of the 260-Kin Galactic Spin]

[Seal & Tone]Dali 8 - Kin 1, Rode Magnetische Draak (20 dec) Dag 493 van de 812

[Image of Dragon Wavespell][Image of Red Eastern Castle of Turning]Vandaag is een GAP - galactisch activeringsportaal and begint het 13-daagse Rode Draak Wavespell van Geboorte, het eerste/initiëren-de Wavespell van het 52-daagse Rode Oostelijke Kasteel van Omkering: Hof van Geboorte: De stam van de Draak initieert omkering door de kracht van geboorte. Waarheid van galactisch Neptunus herinnerd...

Dit Wavespell eindigt op Limi 20 van deze Maan, Kin 13 (1 januari 2016).

Vandaag begint er ook een nieuwe Galactische Spin van 260 Kin. Deze galactische ronde zal over 260 dagen eindigen in het Blauwe Spectrale Stormjaar, op Silio 14 van de Lunaire Maan, Kin 260 Gele Kosmische Zon. (Gregoriaanse 5 september 2016)

[Seal & Tone]Limi 13 - Kin 6, Witte Ritmische Wereldoverbrugger (25 dec) Dag 498 van de 812

Volle maan, magische schildpad-dag en eerste kerstdag.

[Seal & Tone]Kali 18 - Kin 11, Blauwe Spectrale Aap (30 dec) Dag 503 van de 812

Vandaag is de galactische signatuur van Jose Arguelles/Valum Votan, de schepper van het 13 Manen/28-dagen Dreamspell-Kasteel waarop alles wat je nu leest, is gebaseerd. Onze liefde en dank aan deze grote visionair van onze tijd.

[Seal & Tone]Limi 20 - Kin 13, Rode Kosmische Hemelwandelaar (1 jan 2016) Dag 505 van de 812

Gregoriaans Nieuwjaar vandaag en laatste dag van de 13-daagse Rode Draak Wavespell van Geboorte.

[Seal & Tone]Silio 21 - Kin 14, Witte Magnetische Tovenaar (2 jan 2016) Dag 506 van de 812

[Image of Wizard Wavespell][Image of Red Eastern Castle of Turning]Vandaag begint het 13-daagse Witte Tovenaar Wavespell van Tijdloosheid, de tweede/verfijnen-de Wavespell van het 52-daagse Rode Oostelijke Kasteel van Omwenteling: Hof van Geboorte: de stam van de Tovenaar verfijnt omkering door de kracht van tijdloosheid. Waarheid van solair Maldek herinnerd...

Maldek is de naam van de planeet, die nu de Asteroïdengordel is.

Dit Wavespell eindigt op Alpha 5 van de Resonante Maan, Kin 26 Witte Kosmische Wereldoverbrugger (Gregoriaanse 14 januari 2016).

[Seal & Tone]Limi 27 - Kin 20, Gele Resonante Zon (8 jan) Dag 512 van de 812

GAP - galactisch activeringsportaal.

[Seal & Tone]Silio 28 - Kin 21, Rode Galactische Draak (9 jan) Dag 513 van de 812

Dag voor de volledig versterkte 28-daagse regenboogbrug-meditatie.

Heptad Path Codes voor de Ritmische Maan

In de 52 weken durende reis doorheen de 52 heptadpaden van de Hunab Ku 21 Galactische Boom van Leven en Kennis, worden de volgende heptadpaden geactiveerd voor de Ritmische Maan:

[Chart showing Hunab Ku 21 grid with Heptad Paths for this Moon highlighted]Rode Week 1 - Initieer
[Mirror Seal][Hand Seal]Heptad 21: Meditatie ontwikkelt Kennis (Ritmische Maan 1-7 / 13-19 dec)

Witte Week 2 - Verfijn
[Storm Seal][Dog Seal]Heptad 22: Zelfopwekking ontwikkelt Liefde (Ritmische Maan 8-14 / 20-26 dec)

Blauwe Week 3 - Transformeer
[Sun Seal][Skywalker Seal]Heptad 23: Verlichting ontwikkelt Profetie (Ritmische Maan 15-21 / 27 dec - 2 jan)

Gele Week 4 - (laten) Rijpen
[Earth Seal][Warrior Seal]Heptad 24: Navigatie ontwikkelt Intelligentie (Ritmische Maan 22-28 / 3-9 jan)

Aangezien dit de Ritmische maan is (met de krachten van "balans" en "gelijkheid") zijn zowel de zeer symmetrische vorm van de vier heptadpaden in de Hunab Ku 21 als het zeer harmonische kleurenpatroon dat het creëert, opmerkelijk. In de Galactic Superstructure/the Hunab Ku 21 zijn de vier heptads van de Ritmische Maan - als geheel - de plaats in tijd waar de "Uiterlijke Matrix" zetelt. Deze wordt gevolgd door de 'Innerlijke Matrix" in de Resonante Maan en de "Kern Matrix/Hunab Ku 21" in de Galactische Maan. Meer info in Book of the Timespace, Cosmic History Chronicles Volume V.

Onze Zuster-websites

Noosphere Forum CREST13 [Galactic Spacebook]Planet Art Network

Previous Issues of the Noos-letter: #1 | #2 | #3 | #4 | #5 | #6 | #7 | #8 | #9 | #10 | #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 | #23 | #24 | #25 | #26 | #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 | #39 | #40 | #41 | #42 | #43 | #44 | #45 | #46 | #47 | #48 | #49 | #50 | #51 | #52 | #53 | #54 | #55 | #56 | #57 | #58 | #59 | #60 | #61 | #62 | #63 | #64 | #65 | #66 | #67 | #68 | #69 | #70EspañolHrvatskiFrançaisNederlandsPortuguêsРусский языкSrpski
Vorige Edities van de Nederlandse Noös-letter: #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 | #23 | #24| #25 | #26| #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 |#39 | #40 | #41 | #42 | #43 | #44 | #45 | #46 | #47 | #48 | #49 | #50 | #51 | #52 | #53 | #54 | #55 | #56 | #57 | #58 | #59 | #60 | #61 | #62 | #63 | #64 | #65 | #66 | #67 | #68 | #69 | #70
AAN-melden voor de Nederlandse vertalingen kan via info@PAN-Holland.nl

This message and its content is Copyright by Foundation for the Law of Time
PO Box 156. Ashland OR, 97520 - +1 (541) 488-0714

Link to "Galactic Synchronization" Twitter Page Link to "Galactic Synchronization" Facebook Page