Het bestaan inspireren • Resonante Aap Maan van Afstemming • Editie #71

     Sign upSchrijf je in

Moeilijk te lezen? Klik hier om online te bekijken     
Noos-letter of the Foundation for the Law of Time - White Planetary Wizard Year 2015-2016 - Issue #71

Welkom in de 2016 Resonante Aap Maan Editie van de Noös-letter

[Monkey]

De sleutel tot groei is de introductie van hogere bewustzijnsdimensies in ons gewaarzijn. -Lao Tzu

Welkom in de Resonante Aap Maan van Afstemming, de zevende maan van het Planetaire Service Wavespell.

In deze tijd van snelle vooruitgang van machinale kunstmatige intelligentie, biedt de Wet van Tijd de innerlijke technologie van transformatie. Zowel kunstmatige intelligentie en het systeem van de synchrone orde wijzen op een verlangen om voorbij de grenzen van het menselijk bewustzijn te gaan.

Tegenwoordig beheersen het onbewuste en subliminaal bewuste de mensheid. Het menselijk bewustzijn is beperkt tot de grens van de menselijke ervaring. Bovenmenselijk bewustzijn is niet afhankelijk van het mens zijn. Met andere woorden, mensen zijn in staat zijn tot duurzaam bewustzijn, maar bewustzijn is niet intrinsiek menselijk.

Transhumanistische denkers bestuderen de potentiële voordelen en gevaren van nieuwe technologieën die fundamentele menselijke beperkingen kan overwinnen. Kunstmatige intelligentie en de versnelde komst van bovenmenselijke intelligentie, werd voor het eerst voorgesteld door de Britse cryptologist I. J. Good in 1965.

Het is ontstellend duidelijk geworden dat onze technologie onze menselijkheid heeft overschreden. -Albert Einsten, Kin 260

De Wet van Tijd zoekt toegang tot innerlijke technologie om geboorte te geven aan een intelligentere versie van onszelf. Deze innerlijke technologie vereist inspanning om te begrijpen hoe onze geest werkt, vooral in deze tijd van massa-afleiding.

Er wordt geschat dat de gemiddelde persoon elke 11 minuten wordt afgeleid. Laten we in deze Resonante Maan van Afstemming eraan werken om de afleidingen te elimineren en ons te richten op de binnenkomende signalen van het nieuwe bewustzijn.

"The secret of change is to focus all of your energy, not on fighting the old, but on building the new." -Socrates

Shopping at Amazon? Please support the Foundation for the Law of Time by clicking this banner ... and Amazon will donate a percentage of all your purchase to the Foundation for the Law of Time.

Resonante Maan-in-één-Oogopslag (datums op Amerikaanse manier; eerst de maand en dan de dag)

[13 Moon calendar]

Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers - Resonante Maan- Wit Planetair Tovenaarjaar


OPMERKING: Getallen in magenta verwijzen naar de telling van dagen in de 812 dagen tot Solair Bewustzijn.

Ook zullen we in deze Maan de Kin in "Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers" linken aan een lijst van alle mensen met die Signatuur die zijn geregistreerd op galacticSpacebook.com! Voel je je geïnspireerd? Klik dan op de signatuur en wens hen een "happy galactic birthday"!

[Seal & Tone]Dali 1 - Kin 22, Witte Solaire Wind (10 jan) Dag 514 van de 812

Welkom in de Resonante Maan! Deze maan begint met een NIEUWE MAAN. Een synchronisatie van de 28-daagse maancyclus van de omloopsbaan met de cyclus van de maanstanden. Vandaag is ook een GAP - galactisch activeringsportaal, de eerste van drie galactische activeringsportalen tijdens deze 28-daagse Maan.

Daar de afgelopen Maan eindigde op Kin 21, nodigen wij je uit om de 21-daagse Complaint Free Challenge aan te gaan! (hier iets in het Nederlands) Speciale dank aan Gerald om ons te verbinden met deze organisatie, die armbandjes uitdeelt met "Een Klachtenvrije Wereld" en mensen aanmoedigt om 21 dagenlang geen enkele klacht te doen. Een klacht in deze uitdaging wordt gedefinieerd als "een energieke verklaring die zich richt op het probleem dat zich voordoet, in plaats van de oplossing die wordt gezocht".

Het idee is om op dag 1 een armband te dragen op een pols. Wanneer je een klacht uit, doe je de armband om de andere pols: Je bent weer terug bij dag 1. Kijk of je 21 dagen op een rij kunt halen. Interessant genoeg duurt het bij de meeste mensen 4-8 maanden om dit 21 dagen op een rij te doen zonder te klagen!

Als je iets niet leuk vindt, verander het dan.
Als je het niet kunt veranderen, verander dan je instelling.
Klaag niet.
-Maya Angelou

[Seal & Tone]Limi 6 - Kin 27, Blauwe Magnetische Hand (15 jan) Dag 519 van de 812

[Image of Dragon Wavespell][Image of Red Eastern Castle of Turning]Vandaag begint de 13-daagse Blauwe Hand Wavespell van Voltooiing, de derde/transformerende Wavespell van het 52-daagse Rode Oostelijke Kasteel van Omwenteling: Hof van Geboorte: stam van de Hand transformeert omwenteling door de kracht van voltooiing. Waarheid van galactische Aarde herinnerd...

Dit Wavespell eindigt op Kali 18 van deze Maan, Kin 39 (27 januari 2016).

[Seal & Tone]Dali 15 - Kin 36, Gele Planetaire Krijger (24 jan) Dag 528 van de 812

Volle maan. Vandaag zou de 77ste verjaardag zijn van Jose Arguelles/Valum Votan, visionair tijdreiziger en planetaire kunstenaar die de Dreamspell/13-Manenkalender en de codes van de Wet van Tijd naar de Aarde bracht.

[Seal & Tone]
Muzikale codes van de Synchronotron ...

[Seal & Tone]Kali 18 - Kin 39, Blauwe Kosmische Storm (27 jan) Dag 531 van de 812

GAP - galactisch activeringsportaal, de tweede van de drie portalen tijdens deze 28-daagse Maan.

[Seal & Tone]Alpha 19 - Kin 40, Gele Magnetische Zon (28 jan) Dag 532 van de 812

[Image of Dragon Wavespell][Image of Red Eastern Castle of Turning]Vandaag begint de 13-daagse Gele Zon Wavespell van Universeel Vuur, het vierde/rijpende Wavespell van het 52-daagse Rode Oostelijke Kasteel van Omwenteling : Hof van Geboorte: stam van de Gele zon rijpt omwenteling door de kracht van universeel vuur. Waarheid van galactisch Pluto herinnerd...

Dit Wavespell eindigt op Gamma 3 van de Galactische Maan,
Kin 52 (9 februari 2016).

[Seal & Tone]Limi 20 - Kin 41, Rode Lunaire Draak (29 jan) Dag 531 van de 812

Draak voedt wezen, geboorte. (Wachtwoord: patagonia)

[Seal & Tone]Silio 21 - Kin 42, Witte Elektrische Wind (30 jan) Dag 534 van de 812

21e dag van de maan! Heb je 21 dagen niet geklaagd? Als dat is gelukt, wow! Je verdient een Certificate of Happiness! Zo niet: Geef niet op! Bekijk dit video-dagboek van oprichter Will Bowen van Een Klachtvrije Wereld, op zijn reis van 6 maanden om 21 dagen achter elkaar niet te klagen...


Will Bowen, Gele Kosmische Krijger

[Seal & Tone]Dali 22 - Kin 43, Blauwe Zelfbestaande Nacht (31 jan) Dag 535 van de 812

GAP - galactisch activeringsportaal, de derde van de drie portalen tijdens deze 28-daagse Maan.

[Seal & Tone]Silio 28 - Kin 49, Rode Planetaire Maan (6 feb) Dag 541 van de 812

49 = 7 x 7 en vandaag de dag is 28 (7 x 4) van de 7e Maan. Meer informatie over de wiskunde van de synchrone orde. Dag voor de volledig versterkte 28-daagse regenboogbrug-meditatie!

Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers - Maancodes

Als we onze telling van Eén Maan = Eén Kin voortzetten, die begon in de Magnetische Maan van het Gele Boventoon Zaadjaar (1997), dan komt deze Maan overeen met Kin 241, Rode Resonante Draak:

Ik kanaliseer om te koesteren
Het bestaan inspirerend
Ik bezegel de inbreng van geboorte
Met de resonante toon van afstemming
Ik word geleid door de kracht van ruimte
Ik ben een galactisch activerings portaal    treed bij mij binnen

(Klik hier om alle Rode Resonante Draken te zien op galacticSpacebook!)

Net zoals elke dagelijkse kin een vijfde kracht orakel heeft, zo heeft ook de hele maan een vijfde kracht orakel. Voor deze maan is het orakel gebaseerd op Kin 241, Rode Resonante Draak:

[Fifth Force Oracle graphic for Kin 241]Kin 241, Rode Resonante Draak (GK Neptunus) wordt ondersteunt door Kin 98, Witte Resonante Spiegel (SP Neptunus); Gegidst door Kin 33, Rode Resonante Hemelwandelaar (SP Mars); Uitgedaagd door Kin 111, Blauwe Resonante Aap (SP Venus); en ontvangt verborgen/occulte ondersteuning van Kin 20, Gele Resonante Zon (GK Pluto).

In deze Maan zijn de vier-dimensionale planetaire invloeden Venus, Mars, Neptunus en Pluto. Op het Telektonon bord houden de banen van Mercurius en Pluto samen Circuit 1: het alpha-omega oplaad-circuit; omvatten de omloopsbanen van Venus en Neptunus samen Circuit 2: het Geallieerd geheugen/instinct circuit; en de omloopsbanen van Mars en Saturnus omvatten Circuit 4: het Externaliserend intelligentie-circuit.

Book of the Transcendence beschrijft deze circuits als volgt:

Alpha-omega oplaad-circuit (1e Circuit):

[Sun Seal][Moon Seal]GK (Galactisch-Karmische inademing) - Krachten van intrinsieke verlichting en metabewuste telepathische vaardigheden (Pluto / Gele Zon); Instinctieve krachten van zelfreiniging en zelf-healing (Mercurius/Rode Maan).

[Storm Seal][Dog Seal]SP (Solair-Profetische uitademing) - Zelf-regeneratieve krachten van metabewuste ordes van werkelijkheid (Pluto/Blauwe Storm); Instinctieve krachten van compassie en collectieve eenwording (Mercurius/Witte Hond).

Geallieerd geheugen/instinct circuit (2e Circuit - Neptunus & Venus):

[Dragon Seal][Star Seal]GK (Galactisch-Karmische inademing) - Kosmisch geheugen/Akasha toegangscodes/kracht van Totale Herinnering (Neptunus/ Rode Draak); Instinctieve en aangeboren esthetische structuren en vaardigheden (Venus/ Gele Ster).

[Mirror Seal][Monkey Seal]SP (Solair-Profetische uitademing) - Kracht van opperste krachten van kosmisch samadhi (Neptunus / Witte Spiegel); Instinctieve krachten van aangeboren kosmisch magnetisme (Venus / Blauwe Aap).

Externaliserend intelligentie-circuit (4e Circuit):

[Night Seal][Worldbridger Seal]GK - Externaliserend potentieel van telepathische spirituele overvloed (Saturnus / Blauwe Nacht); Externaliserend instinctief programma van orde en dominantie (Mars / Witte Wereldoverbrugger) [* Reparatie nodig].

[Warrior Seal][Skywalker Seal]SP - Externaliserende perceptuele structuren van intelligentie (Saturnus / Gele Krijger); Externaliserende aangeboren profetische perceptuele structuren (Mars / Rode Hemelwandelaar) [*Cultivering nodig].

*Opmerking: De verstoorde circuits vertegenwoordigen de focalisatie van het karmisch puin van alle verloren werelden zoals ze zijn opgenomen in de baan van planeet Maldek (de Asteroïdengordel) en Mars. De reparatie van deze circuits is een belangrijk doel van de codes van de Wet van Tijd en de 13-Manenkalender. De reparatie/activering van deze circuits vertegenwoordigt het bereiken van de Zon van de volgende fase van de evolutie en toegang tot kosmische beschaving.

Bekijk de vier krachten van de vier zonnezegels die deze circuits vasthouden:

Rode Slang - Seks/Levenskracht [Verstoord, reparatie nodig]
Witte Wereldoverbrugger - Dood [Verstoord, reparatie nodig]
Rode Hemelwandelaar - Profetie/Ruimte [Verstoord, cultivering nodig]
Witte Tovenaar - Tijdloosheid [Verstoord, activering nodig]

Ontdek meer door het lezen van Arcturus Remembered uit de Arcturus Probe (in het Engels) en ook de Dreamspell Genesis.

Zie ook: 13:20 Planetary Geomancy en ook de eerste hoofdstukken van Accessing Your Multidimensional Self.

Heptad Pad Codes voor de Resonante Maan

In de 52 weken durende reis doorheen de 52 heptadpaden van de Hunab Ku 21 Galactische Boom van Leven en Kennis, worden de volgende heptadpaden geactiveerd voor de Resonante Maan:

[Chart showing Hunab Ku 21 grid with Heptad Paths for this Moon highlighted]Rode Week 1 - Initieer
[Earth Seal][Mirror Seal]Heptad 25: Navigatie synchroniseert Meditatie (Resonante Maan 1-7 / 10-16 jan)

Witte Week 2 - Verfijn
[Mirror Seal][Storm Seal]Heptad 26: Meditatie weerspiegelt Zelfopwekking (Resonante Maan 8-14 / 17-23 jan)

Blauwe Week 3 - Transformeer
[Storm Seal][Sun Seal]Heptad 27: Zelfopwekking katalyseert Ver-lichting (Resonante Maan 15-21 / 24-30 jan)

Gele Week 4 - (laten) Rijpen
[Sun Seal][Earth Seal]Heptad 28: Verlichting verlicht Navigatie (Resonante Maan 22-28 / 31 jan - 6 feb)

In de Galactic Superstructure/the Hunab Ku 21 zijn de vier heptads van de Resonante Maan - als geheel - de plaats in tijd waar de "'Innerlijke Matrix" zetelt. In de kosmologie van de 13-tonen staat de Resonante toon voor de wervelkolom of centrale kanaal of sushumna. Des te interessanter dat de Resonante Maan in de Hunab Ku 21 dit centrale portal vormt... Meer info in Book of the Timespace, Cosmic History Chronicles Volume V.

Our Sister Sites

Noosphere Forum CREST13 [Galactic Spacebook]Planet Art Network

Previous Issues of the Noos-letter: #1 | #2 | #3 | #4 | #5 | #6 | #7 | #8 | #9 | #10 | #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 | #23 | #24 | #25 | #26 | #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 | #39 | #40 | #41 | #42 | #43 | #44 | #45 | #46 | #47 | #48 | #49 | #50 | #51 | #52 | #53 | #54 | #55 | #56 | #57 | #58 | #59 | #60 | #61 | #62 | #63 | #64 | #65 | #66 | #67 | #68 | #69 | #70 | #71EspañolHrvatskiFrançaisNederlandsPortuguêsРусский языкSrpski
Vorige Edities van de Nederlandse Noös-letter: #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 | #23 | #24| #25 | #26| #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 |#39 | #40 | #41 | #42 | #43 | #44 | #45 | #46 | #47 | #48 | #49 | #50 | #51 | #52 | #53 | #54 | #55 | #56 | #57 | #58 | #59 | #60 | #61 | #62 | #63 | #64 | #65 | #66 | #67 | #68 | #69 | #70 | #71
AAN-melden voor de Nederlandse vertalingen kan via info@PAN-Holland.nl

This message and its content is Copyright by Foundation for the Law of Time
PO Box 156. Ashland OR, 97520 - +1 (541) 488-0714

Link to 'Galactic Synchronization' Twitter Page Link to 'Galactic Synchronization' Facebook Page