Adem modelleren • Galactische Havik Maan van Integriteit • Editie #72

     Sign upSchrijf je in

Moeilijk te lezen? Klik hier om online te bekijken     
Noos-letter of the Foundation for the Law of Time - White Planetary Wizard Year 2015-2016 - Issue #72

Welkom in de 2016 Galactische Havik Maan Editie van de Noös-letter

[Monkey]

Deze aarde is niets anders dan films voor mij. Net zoals de lichtbundel van een film. Alles is gemaakt van schaduw en licht. Dat is wat we zijn: licht en schaduwen van de Heer, niets meer dan dat. Er is één doel: Naar de lichtbundel zien te komen.—Paramahansa Yogananda, Kin 102

Welkom in de Galactische Havik Maan van Integriteit, de achtste maan(d) van het Planetaire Service Wavespell.

De GM108X transmissie is de centraal gerichte stralenbundel van een nieuwe krachtveld op planeet Aarde. Deze transmissie is afkomstig van de ster Sirius, die weer op zijn beurt pulsaties krijgt van Hunab Ku, het centrum van de melkweg. De bundel wordt vervolgens gefocaliseerd door de zon als een soort radio-programma dat de zonnevlek-cycli coördineert.

Deze zonnevlek-cycli sturen de bundel door een piek in zonneactiviteit en verzenden de solaire informatie naar de Aarde. Wanneer de energiebundel van frequentie verandert, verandert de filter (de zon) dienovereenkomstig.

Deze nieuwe bundel draagt zaden in de vorm van een time-release programma met verschillende bundels van informatie die op bepaalde tijdstippen beschikbaar worden.

Verbinding maken met de Nieuwe Bundel

Visualiseer een stralende, brandende zon ter hoogte van je derde oog. Oefen in het afnemen en toenemen van het licht. Concentreer je op je ademhaling en ontspan je geest weer naar zijn natuurlijke staat. Voel de warmte van deze innerlijke Zon pulseren vanuit je derde oog en dan door je hele lichaam rondgaan. Pulseer dan een lichtstraal door je derde oog naar het centrum van de zon (als het zonnig is, zou je deze oefening buiten kunnen doen).

Terwijl je deze straal uitzendt naar het centrum van de zon, zie je een andere straal door de lens van de fysieke Zon komen. Dit is de nieuwe galactische stralenbundel. Mediteer over deze nieuwe straal als een informatie-bundel, die is geladen met kennis uit verschillende sterrenstelsels. Deze bundel is een voedingsbodem voor nieuwe frequenties, nieuwe inzichten en een nieuwe manier van leven op de planeet Aarde.

Probeer dit elke dag te beoefenen, een volledige 28-daagse maand lang en zie wat voor soort nieuwe energie en informatie je ontvangt.

De Galactic Moon komt overeen met de achtste toon van het 13 tonen wavespell. In de pulsar geometrie is toon acht de tweede toon van de driedimensionale mind-pulsar (die bestaat uit toon 4, 8 en 12).

Uiteindelijk willen we leren hoe we onze elektromagnetische veld samen kunnen voegen met dat van de Aarde en zo een interactief krachtveld creëren. Dit krachtveld zorgt voor communicatie met zowel de kern van de aarde als de noösfeer.

Shopping at Amazon? Please support the Foundation for the Law of Time by clicking this banner ... and Amazon will donate a percentage of all your purchase to the Foundation for the Law of Time.

Galactische Maan-in-één-Oogopslag (datums op Amerikaanse manier; eerst de maand en dan de dag)

[13 Moon calendar]

Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers - Galactische Maan- Wit Planetair Tovenaarjaar


OPMERKING: Getallen in magenta verwijzen naar de telling van dagen in de 812 dagen tot Solair Bewustzijn.

Ook zullen we in deze Maan de Kin in "Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers" linken aan een lijst van alle mensen met die Signatuur die zijn geregistreerd op galacticSpacebook.com! Voel je je geïnspireerd? Klik dan op de signatuur en wens hen een "happy galactic birthday"!

[Seal & Tone]Dali 1 - Kin 50, Witte Spectrale Hond (7 feb) Dag 542 van de 812

Welkom in de Galactische Maan! Dit jaar heeft deze Maan 7 galactische activeringsportalen, te beginnen met vandaag! Witte Spectrale Hond kondigt de 5-daagse periode aan van de laatste vijf dagen van het 65-daagse Seizoen van Liefde, waarna het 65-daagse Seizoen van Visie begint ...

[Seal & Tone]Seli 2 - Kin 51, Blauwe Kristallen Aap (8 feb) Dag 543 van de 812

Nieuwe Maan en een GAP - galactisch activeringsportaal, de tweede van de zeven galactische portalen deze maan; en galactische signatuur van de briljante, maar vaak onbegrepen, pionier op het gebied van het innerlijk: Helena Petrovna Blavatsky.

[Seal & Tone]Kali 4 - Kin 53, Rode Magnetische Hemelwandelaar (10 feb) Dag 545 van de 812

[Image of Dragon Wavespell][Image of Red Eastern Castle of Turning]Vandaag begint de 13-daagse Rode Hemelwandelaar Wavespell van Profetie, de eerste/initiërende Wavespell van het 52-daagse Witte Kasteel van Oversteek: Hof van de Dood: de stam van de Hemelwan-delaar initieert oversteek door de kracht van ruimte. Waarheid van solair Mars herinnerd...

Dit Wavespell zal eindigen op Seli 16 van deze Maan, Kin 65 (22 februari 2016).

 

[Seal & Tone]Seli 9 - Kin 58, Witte Ritmische Spiegel (15 feb) Dag 550 van de 812

GAP - galactisch activeringsportaal, de derde van de zeven galactische portalen deze Maan.

[Seal & Tone]Dali 15 - Kin 64, Geel Kristallen Zaad (21 feb) Dag 556 van de 812

GAP - galactisch activeringsportaal, de vierde van de zeven galactische portalen in deze Maan.

[Seal & Tone]Seli 16 - Kin 65, Rode Kosmische Slang (22 feb) Dag 557 van de 812

Volle Maan.

[Seal & Tone]Gamma 17 - Kin 66, Witte Magnetische Wereldoverbrugger (23 feb) Dag 558 van de 812

[Image of Dragon Wavespell][Image of Red Eastern Castle of Turning]Vandaag begint de 13-daagse Witte Wereldoverbrugger Wavespell van de Dood, de tweede/verfijnende Wavespell van het 52-daagse Witte Kasteel van Oversteek: Hof van de Dood: de stam van de Wereldoverbrugger verfijnt oversteek door de kracht van de dood. Waarheid van galactisch Mars herinnerd...

Deze Wavespell eindigt op Dali 1 van de Solaire Maan, Kin 78 (7 maart 2016).

 

[Seal & Tone]Limi 20 - Kin 69, Rode Zelfbestaande Maan (26 feb) Dag 561 van de 812

GAP - galactisch activeringsportaal, de vijfde van de zeven galactische portalen deze Maan.

0.0.Hunab Ku - (29 feb) Dag 564 van de 812

0.0.Hunab Ku valt altijd tussen een Aap- en een Mensdag. Schrikkeldagen, zoals wij ze kennen, waren de schepping van paus Gregorius XIII, die de schrikkelregels veranderde door de eeuwjaren die deelbaar zijn door vier in een schrikkeljaar te veranderen, tenzij ze deelbaar zijn door 400. Dus 1600 en 2000 waren schrikkeljaren, maar 1700, 1800 en 1900 waren dat niet! 0.0.Hunab Ku is de perfecte dag om af te stemmen op pure tijdloosheid en het concept van lineaire tijd te overstijgen.

Ik coördineer om te potentiëren
De totaliteit opsommend
Ik bezegel de kosmos van eenheid
Met de galactische toon van leegte
Ik word geleid door mijn eigen kracht verdubbeld
Ik ben de activator van alle galactische portalen - treed bij mij binnen

[Seal & Tone]Seli 23 - Kin 72, Gele Resonante Mens (1 mrt) Dag 565 van de 812

GAP - galactisch activeringsportaal, de zesde van de zeven galactische portalen deze Maan.

[Seal & Tone]Silio 28 - Kin 77, Rode Kristallen Aarde (6 mrt) Dag 570 van de 812

GAP - galactisch activeringsportaal, zevende van de zeven galactische portalen deze Maan. Kin 77 = 7 x 11. Dag voor de volledig versterkte 28-daagse regenboogbrug-meditatie!

Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers - Maancodes

[Seal & Tone]Als we onze telling van Eén Maan = Eén Kin voortzetten, die begon in de Magnetische Maan van het Gele Boventoon Zaadjaar (1997), dan komt deze Maan overeen met Kin 242, Witte Galactische Wind:

Ik harmoniseer om te communiceren
Adem modellerend
Ik bezegel de inbreng van Spirit
Met de galactische toon van integriteit
Ik word geleid door de kracht van dood

(Klik hier om alle Witte Galactische Winden te zien op galacticSpacebook!)

Net zoals elke dagelijkse kin een vijfde kracht orakel heeft, zo heeft ook de hele maan een vijfde kracht orakel. Voor deze maan is het orakel gebaseerd op Kin 242, Witte Galactische Wind:

[Fifth Force Oracle graphic for Kin 241]Kin 242, Witte Galactische Wind (GK Uranus) wordt ondersteunt door Kin 177, Rode Galactische Aarde (SP Uranus); Gegidst door Kin 86, Witte Galactische Wereldpverbrugger (GK Mars); Uitgedaagd door Kin 112, Gele Galactische Mens (SP Aarde); en ontvangt verborgen/occulte ondersteuning van Kin 19, Blauwe Ritmische Storm (SP Pluto).

In deze Maan zijn de vier-dimensionale planetaire invloeden Aarde, Mars, Uranus en Pluto. Op het Telektonon bord houden de banen van Mercurius en Pluto samen Circuit 1: het alpha-omega oplaad-circuit;de omloops-banen van Aarde en Uranus houden Circuit 3: het Telektonon - aarde-geest spreekbuis-circuit; en de omloopsbanen van Mars en Saturnus omvatten Circuit 4: het Externaliserend intelligentie-circuit.

Book of the Transcendence beschrijft deze circuits als volgt:

Alpha-omega oplaad-circuit (1e Circuit):

[Sun Seal][Moon Seal]GK (Galactisch-Karmische inademing) - Krachten van intrinsieke verlichting en metabewuste telepathische vaardigheden (Pluto / Gele Zon); Instinctieve krachten van zelfreiniging en zelf-healing (Mercurius/Rode Maan).

[Storm Seal][Dog Seal]SP (Solair-Profetische uitademing) - Zelf-regeneratieve krachten van metabewuste ordes van werkelijkheid (Pluto/Blauwe Storm); Instinctieve krachten van compassie en collectieve eenwording (Mercurius/Witte Hond).

Telektonon aarde-geest spreekbuis-circuit (3e Circuit):

[Wind Seal][Hand Seal]GK - Aangeboren telepathische spirituele programma's (Uranus/Witte Wind); Instinctieve biotelepathische structuren van weten (Aarde/Blauwe Hand).

[Earth Seal][Human Seal]SP - Telepathische krachten van tijdreizen + interdimensionale navigatie (Uranus/Rode Aarde); Instinctieve vrije-wil-wijsheid van het goddelijke plan (Aarde/Geel Mens).

Externaliserend intelligentie-circuit (4e Circuit):

[Night Seal][Worldbridger Seal]GK - Externaliserend potentieel van telepathische spirituele overvloed (Saturnus / Blauwe Nacht); Externaliserend instinctief programma van orde en dominantie (Mars / Witte Wereldoverbrugger) [* Reparatie nodig].

[Warrior Seal][Skywalker Seal]SP - Externaliserende perceptuele structuren van intelligentie (Saturnus / Gele Krijger); Externaliserende aangeboren profetische perceptuele structuren (Mars / Rode Hemelwandelaar) [*Cultivering nodig].

*Opmerking: De verstoorde circuits vertegenwoordigen de focalisatie van het karmisch puin van alle verloren werelden zoals ze zijn opgenomen in de baan van planeet Maldek (de Asteroïdengordel) en Mars. De reparatie van deze circuits is een belangrijk doel van de codes van de Wet van Tijd en de 13-Manenkalender. De reparatie/activering van deze circuits vertegenwoordigt het bereiken van de Zon van de volgende fase van de evolutie en toegang tot kosmische beschaving.

Bekijk de vier krachten van de vier zonnezegels die deze circuits vasthouden:

Rode Slang - Seks/Levenskracht [Verstoord, reparatie nodig]
Witte Wereldoverbrugger - Dood [Verstoord, reparatie nodig]
Rode Hemelwandelaar - Profetie/Ruimte [Verstoord, cultivering nodig]
Witte Tovenaar - Tijdloosheid [Verstoord, activering nodig]

Ontdek meer door het lezen van Arcturus Remembered uit de Arcturus Probe (in het Engels) en ook de Dreamspell Genesis.

Zie ook: 13:20 Planetary Geomancy en ook de eerste hoofdstukken van Accessing Your Multidimensional Self.

Heptad Pad Codes voor de Galactische Maan

In de 52 weken durende reis doorheen de 52 heptadpaden van de Hunab Ku 21 Galactische Boom van Leven en Kennis, worden de volgende heptadpaden geactiveerd voor de Galactische Maan:

[Chart showing Hunab Ku 21 grid with Heptad Paths for this Moon highlighted]Rode Week 1 - Initieer
[Hunab Ku Seal][Earth Seal]Heptad 29: Hunab Ku zendt Navigatie
(Dali 1 - Silio 7 / 7-13 feb)

Witte Week 2 - Verfijn
[Hunab Ku Seal][Mirror Seal]Heptad 30: Hunab Ku zendt Meditatie
(Dali 8 - Silio 14 / 14-20 feb)

Blauwe Week 3 - Transformeer
[Hunab Ku Seal][Storm Seal]Heptad 31: Hunab Ku zendt Zelf-opwekking (Dali 15 - Silio 21 / 21-27 feb)

Gele Week 4 - Rijpen
[Hunab Ku Seal][Sun Seal]Heptad 32: Hunab Ku zendt Verlichting
(Dali 22 - Silio 28 / 28 feb - 6 mrt)

In de Galactic Superstructure/the Hunab Ku 21 zijn de vier heptads van de Galactische Maan - als geheel - de plaats in tijd waar de "Kern-Matrix-Hunab Ku" zetelt. Hunab Ku betekent "de ene gever van maat en beweging" en staat voor, naast vele andere dingen, de kern van het sterrenstelsel (Galaxy). Dat deze vier Heptad Paden in de GALACTISCHE Maan verschijnen, is de zoveelste illustratie van de synchroniserende kracht van de 13-Manenkalender... Meer info in Book of the Timespace, Cosmic History Chronicles Volume V.

Our Sister Sites

Noosphere Forum CREST13 [Galactic Spacebook]Planet Art Network

Previous Issues of the Noos-letter: #1 | #2 | #3 | #4 | #5 | #6 | #7 | #8 | #9 | #10 | #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 | #23 | #24 | #25 | #26 | #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 | #39 | #40 | #41 | #42 | #43 | #44 | #45 | #46 | #47 | #48 | #49 | #50 | #51 | #52 | #53 | #54 | #55 | #56 | #57 | #58 | #59 | #60 | #61 | #62 | #63 | #64 | #65 | #66 | #67 | #68 | #69 | #70 | #71 | #72EspañolHrvatskiFrançaisNederlandsPortuguêsРусский языкSrpski
Vorige Edities van de Nederlandse Noös-letter: #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 | #23 | #24| #25 | #26| #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 |#39 | #40 | #41 | #42 | #43 | #44 | #45 | #46 | #47 | #48 | #49 | #50 | #51 | #52 | #53 | #54 | #55 | #56 | #57 | #58 | #59 | #60 | #61 | #62 | #63 | #64 | #65 | #66 | #67 | #68 | #69 | #70 | #71 | #72
AAN-melden voor de Nederlandse vertalingen kan via info@PAN-Holland.nl

This message and its content is Copyright by Foundation for the Law of Time
PO Box 156. Ashland OR, 97520 - +1 (541) 488-0714

Link to 'Galactic Synchronization' Twitter Page Link to 'Galactic Synchronization' Facebook Page