Instinct naar buiten brengen • Spectrale Slang Maan van Bevrijding 2016 • Editie #75

     Sign upSchrijf je in

Moeilijk te lezen? Klik hier om online te bekijken     
Noos-letter of the Foundation for the Law of Time - White Planetary Wizard Year 2015-2016 - Issue #75

Welkom in de 2016 Spectrale Slang Maan Editie van de Noös-letter

[Serpent]

Welkom in de Spectrale Slang Maan van Bevrijding! Dit is de elfde maan van de Planetaire Service Wavespell.

Ons leven beweegt in de richting van onze meest dominante gedachten. Wij zijn hier om ons geheugen terug te krijgen en opnieuw onze circuits met de Bron-Intelligentie te verbinden.

Verstrikt raken in de wereld van geschillen en drama is onszelf verwikkelen in de symptomen van de wereld in plaats van onze energie te richten op de Bron en opnieuw te luisteren voor nieuw begrip.

De Spectrale Maan roept ons op om lagere emoties op te lossen en te transmuteren naar hogere staat van zijn en handelen.

Geblokkeerde emotionele energie houdt ons weg van toegang tot een hogere staat van bewustzijn. Emoties zijn fluctuerende energie-patronen. Emotionele energie is de subtiele energie die van onze vier-dimensionale lichaam wordt doorgegeven aan ons drie-dimensionale lichaam. Deze energie werkt via onze zeven chakra's, de emotionele centra van het lichaam.

Wanneer we vragen om "emotionele ondersteuning" vragen we om ondersteuning van onze subtiele energieën die we moeten verwerken via onze chakra systeem. Onze emotionele energie in evenwicht te brengen, is evenwicht brengen in ons chakra-systeem en onze energie af te stemmen op de nieuwe stralenbundel-frequentie.

De Spectrale Maan herinnert ons eraan dat vergankelijkheid ogenblikkelijk is. Hierdoor is het verstandig om te herinneren hoe kostbaar het leven werkelijk is.

In dit Planetaire Tovenaarjaar hebben we afscheid genomen van twee prominente kunstenaars. David Bowie en Prince, die 100 dagen na elkaar overleden.

Bowie was een Blauwe Electrische Adelaar, Kin 55, signatuur van de Harmonische Convergentie. Prince was Gele Galactische Zon, Kin 60, signatuur van Pacal Votan. Beiden waren geboren in de Hemelwandelaar wavespell van profetie.

De totem van deze maan is de Slang. Het 13e teken van de dierenriem, Ophiuchus - "de slangendrager", staat ten noordwesten van het centrum van de Melkweg, tegenover Orion.

In de pulsar-kosmologie van de wavespell voltooit de elfde positie of toon de tweede dimensie zintuiglijke pulsar, die begon in de derde maan, de Elektrische Maan van Service.

In deze 11e positie bevrijden we en lossen we alle gedachten-vormen op, die niet het hoogste goed dienen. Vergeet niet dat het leven met paradox een fase is in het proces van onze eigen zelf-transcendentie.

Shopping at Amazon? Please support the Foundation for the Law of Time by clicking this banner ... and Amazon will donate a percentage of all your purchase to the Foundation for the Law of Time.

Spectrale Maan-in-één-Oogopslag (datums op Amerikaanse manier; eerst de maand en dan de dag)

[13 Moon calendar]

Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers - Spectrale Maan- Wit Planetair Tovenaarjaar


OPMERKING: Getallen in magenta verwijzen naar de telling van dagen in de 812 dagen tot Solair Bewustzijn.

Ook zullen we in deze Maan de Kin in "Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers" linken aan een lijst van alle mensen met die Signatuur die zijn geregistreerd op galacticSpacebook.com! Voel je je geïnspireerd? Klik dan op de signatuur en wens hen een "happy galactic birthday"!

[Seal & Tone]Dali 1 - Kin 134, Witte Zelfbestaande Tovenaar (2 mei) Dag 626 van de 812

Welkom in de Spectrale Maan! Net zoals afgelopen maan heeft deze Maan 10 galactische activeringsportalen!

[Seal & Tone]Alpha 5 - Kin 138, Witte Galactische Spiegel (6 mei) Dag 630 van de 812

Nieuwe Maan.

[Seal & Tone]Silio 7 - Kin 140, Gele Planetaire Zon (8 mei) Dag 632 van de 812

Vandaag is de laatste dag van de mystieke kolom - de centrale 20 dagen van de 260-daagse Tzolkin/Galactische cyclus.

Image of the Tzolkin with the Mystic Column highlighted

[Seal & Tone]Kali 11 - Kin 144, Geel Magnetisch Zaad (12 mei) Dag 636 van de 812

[Image of Seed Wavespell][Image of Blue Western Castle of Burning: Court of Magic]Vandaag begint de 13-daagse Gele Zaad Wavespell van Opbloeiend Gewaarzijn, de vierde (rijpende) Wavespell van het 52-daagse Blauwe Westelijke Kasteel van Verbranding: Hof van Magie: de stam van Zaad rijpt verbranding door de kracht van opbloeiing. Waarheid van galactisch Jupiter herinnerd...

Deze Wavespell eindigt op Kin 156, Spectrale Maan 23 (24 mei).

 

[Seal & Tone]Limi 13 - Kin 146, Witte Elektrische Wereldoverbrugger (14 mei) Dag 638 van de 812

Vandaag begint de tweede reeks van de 10-dagen-op-een-rij-galactische activeringsportalen in de 260-daagse Tzolkin/Galactische cyclus.

[Seal & Tone]Silio 21 - Kin 154, Witte Spectrale Tovenaar (22 mei) Dag 646 van de 812

Volle Maan.

[Seal & Tone]Dali 22 - Kin 155, Blauwe Kristallen Adelaar (23 mei) Dag 647 van de 812

Vandaag is de laatste dagvan de 10-dagen-op-een-rij-galactische activeringsportalen die begon op Kin 146 / 14 mei.

[Seal & Tone]Gamma 24 - Kin 157, Rode Magnetische Aarde (12 mei) Dag 649 van de 812

[Image of Earth Wavespell][Image of Yellow Southern Castle of Giving: Court of Intelligence]Vandaag begint het 52-daagse Gele Zuidelijke Kasteel van Geven: Hof van Intelligentie - LAAT de ZON RIJPEN! Dit 52-daagse kasteel eindigt op Kin 208, slechts 10 dagen voor de Dag Buiten de Tijd, Kin 218 (25 juli).

Vandaag begint ook de 13-daagse Rode Aarde Wavespell van Synchrone Navigatie, de eerste (initiërende) Wavespell van het 52-daagse Gele Zuidelijke Kasteel van Geven: de stam van de Aarde initieert geven door de kracht van navigatie. Waarheid van solair Uranus herinnerd...

Deze Wavespell eindigt op Kin 169, Kristallen Maan 8 (6 juni).

[Seal & Tone]Silio 28 - Kin 161, Rode Boventoon Draak (29 mei) Dag 653 van de 812

Volledig versterkte 28-daagse regenboogbrug-meditatie dag... 161 = 23 x 7

Circumpolar Rainbow Bridge Visualization

 

Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers - Maancodes

[Seal & Tone]Als we onze telling van Eén Maan = Eén Kin voortzetten, die begon in de Magnetische Maan van het Geel Boventoon Zaadjaar (1997), dan komt deze Maan overeen met Kin 245, Rode Spectrale Slang:

Ik los op om te overleven
Instinct naar buiten brengend
Ik bezegel de opslag van levenskracht
Met de spectrale toon van bevrijding
Ik word geleid door mijn eigen kracht verdubbeld
Ik ben een polaire kin    Ik transporteer het rode galactische spectrum

(Klik hier om alle Rode Spectrale Slangen te zien op galacticSpacebook!)

Net zoals elke dagelijkse kin een vijfde kracht orakel heeft, zo heeft ook de hele maan een vijfde kracht orakel. Voor deze maan is het orakel gebaseerd op Kin 245, Rode Spectrale Slang:

[Fifth Force Oracle graphic for Kin 245]Kin 245, Rode Spectrale Slang (GK Maldek) wordt ondersteund door Kin 154, White Spectral Wizard (SP Maldek); gegidst door Kin 245, Rode Spectrale Slang (GK Maldek); uitgedaagd door Kin 115, Blauwe Spectrale Adelaar (SP Jupiter); en ontvangt verborgen/occulte ondersteuning van Kin 16, Gele Elektrische Krijger (SP Saturnus).

In deze Maan zijn de vier-dimensionale planetaire invloeden Maldek, Jupiter en Saturnus. Op het Telektonon bord hebben de omloopsbanen van Mars en Saturnus samen Circuit 4: het Externaliserend intelligentie-circuit; de banen van Maldek en Jupiter hebben samen Circuit 5: het Internaliserend intelligentie-circuit.

Book of the Transcendence beschrijft deze circuits als volgt:

Externaliserend intelligentie-circuit (4e Circuit):

[Night Seal][Worldbridger Seal]GK - Externaliserend potentieel van telepathische spirituele overvloed (Saturnus / Blauwe Nacht); Externaliserend instinctief programma van orde en dominantie (Mars / Witte Wereldoverbrugger) [* Reparatie nodig].

[Warrior Seal][Skywalker Seal]SP - Externaliserende perceptuele structuren van intelligentie (Saturnus / Gele Krijger); Externaliserende aangeboren profetische perceptuele structuren (Mars / Rode Hemelwandelaar) [*Cultivering nodig].

Internaliserend intelligentie-circuit (5e Circuit - Jupiter & Maldek):

[Seed Seal][Serpent Seal]GK - GK - Telepathische krachten van autoriteit (Jupiter/Geel Zaad); Internaliserende programma's voor instinctieve levenskracht (Maldek/Rode Slang) [*Verstoord - reparatie nodig]

[Eagle Seal][Wizard Seal]SP - Visionaire perceptuele structuren (Jupiter/Blauwe Adelaar); Transcendente internaliserende perceptuele structuren (Maldek/Witte Tovenaar) [*Verstoord - moet geactiveerd worden].

*Opmerking: De verstoorde circuits vertegenwoordigen de focalisatie van het karmisch puin van alle verloren werelden zoals ze zijn opgenomen in de baan van planeet Maldek (de Asteroïdengordel) en Mars. De reparatie van deze circuits is een belangrijk doel van de codes van de Wet van Tijd en de 13-Manenkalender. De reparatie/activering van deze circuits vertegenwoordigt het bereiken van de Zon van de volgende fase van de evolutie en toegang tot kosmische beschaving.

Bekijk de vier krachten van de vier zonnezegels die deze circuits vasthouden:

Rode Slang - Seks/Levenskracht [Verstoord, reparatie nodig]
Witte Wereldoverbrugger - Dood [Verstoord, reparatie nodig]
Rode Hemelwandelaar - Profetie/Ruimte [Verstoord, cultivering nodig]
Witte Tovenaar - Tijdloosheid [Verstoord, activering nodig]

Ontdek meer door het lezen van Arcturus Remembered uit de Arcturus Probe (in het Engels) en ook de Dreamspell Genesis.

Zie ook: 13:20 Planetary Geomancy en ook de eerste hoofdstukken van Accessing Your Multidimensional Self.

Heptad Pad Codes voor de Spectrale Maan

In de 52 weken durende reis doorheen de 52 heptadpaden van de Hunab Ku 21 Galactische Boom van Leven en Kennis, worden de volgende heptadpaden geactiveerd voor de Spectrale Maan:

[Chart showing Hunab Ku 21 grid with Heptad Paths for this Moon highlighted]Rode Week 1 - Initieer
[Serpent Seal][Eagle Seal]Heptad 41: Sex spectraliseert visie. (Spectrale Maan Dali 1 - Silo 7 / 2-8 mei)

Witte Week 2 - Verfijn
[Worldbridger Seal][Star Seal]Heptad 42: Dood spectraliseert kunst.
(Spectrale Maan Dali 8 - Silio 14 / 9-15 mei)

Blauwe Week 3 - Transformeer
[Moon Seal][Monkey Seal]Heptad 43: Zuivering spectraliseert magie.
(Spectrale Maan Dali 15 - Silio 21 / 16-22 mei)

Gele Week 4 - Rijpen
[Human Seal][Wizard Seal]Heptad 44: Wijsheid spectraliseert tijdloosheid. (Spectrale Maan Dali 22 - Silio 28 / 23-29 mei)

In de Galactische Superstructuur/de Hunab Ku 21 vormen de vier heptads van de Spectrale Maan - als een geheel genomen - de plaats in tijd waar de "elektro-etherische vorm" wordt bereikt. Merk op dat deze corresponderen met de vier regenboogpaden rondom de buitenste randen van de afbeelding hieronder... Meer in Book of the Timespace, Cosmic History Chronicles Volume V.

[Diagram showing basic structure of Vulom magnetic attraction force field meditation]

Our Sister Sites

Noosphere Forum CREST13 [Galactic Spacebook]Planet Art Network

Previous Issues of the Noos-letter: #1 | #2 | #3 | #4 | #5 | #6 | #7 | #8 | #9 | #10 | #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 | #23 | #24 | #25 | #26 | #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 | #39 | #40 | #41 | #42 | #43 | #44 | #45 | #46 | #47 | #48 | #49 | #50 | #51 | #52 | #53 | #54 | #55 | #56 | #57 | #58 | #59 | #60 | #61 | #62 | #63 | #64 | #65 | #66 | #67 | #68 | #69 | #70 | #71 | #72 | #73 | #74 | #75EspañolHrvatskiFrançaisNederlandsPortuguêsРусский языкSrpski
Vorige Edities van de Nederlandse Noös-letter: #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 |
#23 | #24| #25 | #26| #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 |#39 |
#40 | #41 | #42 | #43 | #44 | #45 | #46 | #47 | #48 | #49 | #50 | #51 | #52 | #53 | #54 | #55 | #56 | #57 | #58 | #59 | #60 | #61 | #62 | #63 | #64 | #65 | #66 | #67 | #68 | #69 | #70 | #71 | #72 | #73 | #74 | #75
AAN-melden voor de Nederlandse vertalingen kan via info@PAN-Holland.nl

This message and its content is Copyright by Foundation for the Law of Time
PO Box 156. Ashland OR, 97520 - +1 (541) 488-0714

Link to 'Galactic Synchronization' Twitter Page Link to 'Galactic Synchronization' Facebook Page