Mogelijkheden universeel makend • Kristallen Konijn Maan van Samenwerking 2016 • Editie #76

     Sign upSchrijf je in

Moeilijk te lezen? Klik hier om online te bekijken     
Noos-letter of the Foundation for the Law of Time - White Planetary Wizard Year 2015-2016 - Issue #76

Welkom in de 2016 Kristallen Konijn Maan Editie van de Noös-letter

[Serpent]

Alle krachten in het universum zijn al van ons. Het zijn wij, die onze handen voor onze ogen houden en roepen dat het donker is.
—Swami Vivekananda

Welkom in de Kristallen Konijn Maan van Samenwerking! Dit is de twaalfde maan van  de Planetaire Service Wavespell!

Alle gebeurtenissen in de kosmos staan elk moment met elkaar in verband door hun eenheid in de tijd. Daar we een microkosmos zijn van die kosmos staan ook alle gebeurtenissen in ons dagelijks leven elk moment in verband door hun eenheid in de tijd. Verantwoordelijkheid nemen voor onze gedachten en trillingen heeft een direct effect op het geheel, meer dan we misschien denken.

Als we de brede denklaag van onze soort zouden zien als een bol die de hele planeet bedekt, zouden we het zien als een defecte lappendeken, politiek, religieus en ideologisch verdeeld, moreel stompzinnig, verzadigd door de effecten van winstmakende hebzucht - en allesbehalve verenigd. Het is het wilde inconsistente en onsamenhangende spel van krachten binnen de noösfeer, dat altijd maar voortduurt en de politieke, religieuze, nationalistische en bedrijfmatige besluitvorming voortstuwt dat de alledaagse wereld vormt. Totdat we er echt bewust van worden, zal het stuurloos blijven om zich te wreken op de biosfeer. —José Argüelles

Beschouw de volgende overdenkingen en zie Manifesto for the Noosphere door José Argüelles: 

  1. Overdenk de betekenis en het evolutionaire doel van de noösfeer als de zelfreflectieve geest of mentale laag van de planeet.
  2. Overdenk wat het betekent dat we leven in een interactief universum.
  3. Overdenk de aarde als geheelsysteem waarbij alle onderdelen effect hebben op het geheel. Wat voor gedachten-trillingen willen we uitstralen naar het geheel?
  4. Overdenk de betrekkelijkheid van ons denken en onze aannames met betrekking tot het denken en veronderstellingen van alle anderen - en wellicht willen we ons hele programma heroverwegen.

In de pulsar-kosmologie van de wavespell komt de 12e positie of toon overeen met de 12e maan van het 13-manenjaar en completeert de derde dimensionale geest-pulsar die begon in de vierde maan, de Zelfbestaande Maan van Vorm. Deze 12e positie staat voor de samenwerking van vorm waarin we de balans opmaken van daden uit het verleden en voorbereiden op toekomstige acties. Bereid je nu voor op de Dag Buiten de Tijd, het vrede-door-cultuur-festival of meditatie als een lichtpunt om onze hoogste visies te doen ontbranden! Doe mee aan de wereldwijd gesynchroniseerde regenboogbrug-meditatie!

The True Story of a True Visionary of Our Time:
28% off this Moon Only (until 26 June)

“Jose has played a very, very important part in humanity in reintroducing and reminding us as a human species of the sacred teachings…the galactic teachings…the teachings of our ancestors.” –Flordemayo, International Council of 13 Indigenous Grandmothers

“Although time (and not too much of it) will tell, I suspect that Jose will be honored as one of the most important thinkers in human history.” –Daniel Pinchbeck


Shopping at Amazon? Please support the Foundation for the Law of Time by clicking this banner ... and Amazon will donate a percentage of all your purchase to the Foundation for the Law of Time.

Kristallen Maan-in-één-Oogopslag (datums op Amerikaanse manier; eerst de maand en dan de dag)

[13 Moon calendar]

Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers - Kristallen Maan -Wit Planetair Tovenaarjaar

OPMERKING: Getallen in magenta verwijzen naar de telling van dagen in de 812 dagen tot Solair Bewustzijn.

Ook zullen we in deze Maan de Kin in "Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers" linken aan een lijst van alle mensen met die Signatuur die zijn geregistreerd op galacticSpacebook.com! Voel je je geïnspireerd? Klik dan op de signatuur en wens hen een "happy galactic birthday"!

[Seal & Tone]Dali 1 - Kin 162, Witte Ritmische Wind (30 mei) Dag 654 van de 812

Welkom in de Kristallen Maan! Deze Maan heeft 6 galactische activeringsportalen!

[Seal & Tone]Kali 4 - Kin 165, Rode Solaire Slang (2 juni) Dag 657 van de 812

GAP - galactisch activeringsportaal. 40 dagen geleden meldde NASA dat het magnetisch veld instortte, daarna al snel weer ontkend en afgedaan als software-storing... hier een astrologisch perspectief van dit gebeuren door Randy Bruner Blauwe Kosmische Hand:

[Seal & Tone]Silio 7 - Kin 168, Gele Kristallen Ster (5 juni) Dag 660 van de 812

Nieuwe Maan en GAP - galactisch activeringsportaal,.

[Seal & Tone]Seli 9 - Kin 170, Witte Magnetische Hond (7 juni) Dag 662 van de 812

[Image of Dog Wavespell][Image of Yellow Southern Castle of Giving: Court of Intelligence]Vandaag begint de 13-daagse Witte Hond Wavespell van Liefde, de tweede (verfijnende) Wavespell van het 52-daagse Gele Zuidelijke Kasteel van Geven: Hof van Intelligentie - stam van de Hond verfijnt het geven door de kracht van het hart. Waarheid van solair Mercurius herinnerd...

Deze Wavespell eindigt op Kin 182, Kristallen Maan Dali 21 (19 juni).

 

[Seal & Tone]Alpha 12 - Kin 173, Rode Zelfbestaande Hemelwandelaar (10 juni) Dag 665 van de 812

GAP - galactisch activeringsportaal.

[Seal & Tone]Limi 13 - Kin 174, Witte Boventoon Tovenaar (11 juni) Dag 666 van de 812

Galactische signatuur van het begin van Cosmic History.

[Seal & Tone]Dali 15 - Kin 176, Gele Resonante krijger (13 juni) Dag 668 van de 812

GAP - galactisch activeringsportaal en Pacal Votan clear sign.

[Seal & Tone]Dali 22 - Kin 183, Blauwe Magnetische Nacht (20 juni) Dag 675 van de 812

[Image of Eagle Wavespell][Image of Yellow Southern Castle of Giving: Court of Intelligence]

Vandaag begint ook de 13-daagse Blauwe Nacht Wavespell van Overvloed, de derde (transformerende) Wavespell van het 52-daagse Gele Zuidelijke Kasteel van Geven: Hof van Intelligentie - stam van de Nacht transformeert geven door de kracht van overvloed. Waarheid van galactisch Saturnus herinnerd.

Deze Wavespell eindigt op Kin 195, Kosmische Maan 6 (2 juli).

Vandaag is ook de Solstice (UTC) - Zomer/noordelijk halfrond, winter/zuidelijk halfrond.

[Seal & Tone]Seli 23 - Kin 184, Geel Lunair Zaad (21 juni) Dag 676 van de 812

GAP - galactisch activeringsportaal. Vandaag is dag 676 van de 812 dagen tot Solair Bewustzijn. 676 is de Sleutel tot de Synchrone Matrix in de 441 Synchronotron Practice. 676 = 13 x 52.

[Seal & Tone]Gamma 24 - Kin 185, Rode Elektrische Slang (22 juni) Dag 677 van de 812

Vandaag begint het 65-daagse Slangenseizoen van Levenskracht: het Rode Galactische Spectrum. Deze cyclus eindigt op Kin 249, Rode Lunaire Maan in de Lunaire maan van het Blauwe Spectrale Stormjaar (25 augustus 2016). Vandaag is ook de galactische signatuur van Stephanie South/Red Queen, co-auteur van de Kosmische Geschiedenis Kronieken, auteur van de 13:20 Frequency Shift Blog en Creatief Directeur van de Foundation for the Law of Time. Happy galactic birthday Electric Serpent!

65-daagse cycli (galactische seizoenen of spectrum):

[Seal & Tone]Silio 28 - Kin 189, Rode Resonante Maan (29 juni) Dag 681 van de 812

GAP - galactisch activeringsportaal en Volledig versterkte 28-daagse regenboogbrug-meditatie. Bekijk hier de recente blogs by Jannis Kin 189 on www.galacticSpacebook.com. Happy galactic birthday Jannis!

Circumpolar Rainbow Bridge Visualization

Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers - Maancodes

[Seal & Tone]Als we onze telling van Eén Maan = Eén Kin voortzetten, die begon in de Magnetische Maan van het Geel Boventoon Zaadjaar (1997), dan komt deze Maan overeen met Kin 246, Witte Kristallen Wereldoverbrugger:

Ik draag op om gelijk te maken
Mogelijkheden universeel makend
Ik bezegel de opslag van de dood
Met de kristallen toon van samenwerking
Ik word geleid door de kracht van eindeloosheid

(Klik hier om alle Witte Kristallen Wereldoverbruggers te zien op galacticSpacebook!)

Net zoals elke dagelijkse kin een vijfde kracht orakel heeft, zo heeft ook de hele maan een vijfde kracht orakel. Voor deze maan is het orakel gebaseerd op Kin 246, Witte Kristallen Wereldoverbrugger:

[Fifth Force Oracle graphic for Kin 245]Kin 246, Witte Kristallen Wereldoverbrugger (GK Mars) wordt ondersteund door Kin 233, Rode Kristallen Hemelwandelaar (SP Mars); gegidst door Kin 38, Witte Kristallen Spiegel (SP Neptunus); uitgedaagd/gesterkt door Kin 116, Gele Kristallen Krijger (SP Saturnus); en ontvangt verborgen/occulte ondersteuning van Kin 15, Blauwe Lunaire Adelaar (SP Jupiter).

In deze Maan zijn de vier-dimensionale planetaire invloeden Mars, Jupiter, Saturnus en Neptunus. Op het Telektonon bord houdt Neptunus Circuit 2: het Geallieerd geheugen/instinct circuit; Mars en Saturnus houden samen Circuit 4: het Externaliserend intelligentie-circuit; en Jupiter Circuit 5: het Internaliserend intelligentie-circuit.

Book of the Transcendence beschrijft deze circuits als volgt:

Geallieerd geheugen/instinct circuit (2e Circuit - Neptunus & Venus):

[Dragon Seal][Star Seal]GK (Galactisch-Karmische inademing) - Kosmisch geheugen/Akasha toegangscodes/kracht van Totale Herinnering (Neptunus/ Rode Draak); Instinctieve en aangeboren esthetische structuren en vaardigheden (Venus/ Gele Ster).

[Mirror Seal][Monkey Seal]SP (Solair-Profetische uitademing) - Kracht van opperste krachten van kosmisch samadhi (Neptunus / Witte Spiegel); Instinctieve krachten van aangeboren kosmisch magnetisme (Venus / Blauwe Aap).

Externaliserend intelligentie-circuit (4e Circuit):

[Night Seal][Worldbridger Seal]GK - Externaliserend potentieel van telepathische spirituele overvloed (Saturnus / Blauwe Nacht); Externaliserend instinctief programma van orde en dominantie (Mars / Witte Wereldoverbrugger) [* Reparatie nodig].

[Warrior Seal][Skywalker Seal]SP - Externaliserende perceptuele structuren van intelligentie (Saturnus / Gele Krijger); Externaliserende aangeboren profetische perceptuele structuren (Mars / Rode Hemelwandelaar) [*Cultivering nodig].

Internaliserend intelligentie-circuit (5e Circuit - Jupiter & Maldek):

[Seed Seal][Serpent Seal]GK - Telepathische krachten van autoriteit (Jupiter/Geel Zaad); Internaliserende programma's voor instinctieve levenskracht (Maldek/Rode Slang) [*Verstoord - reparatie nodig]

[Eagle Seal][Wizard Seal]SP - Visionaire perceptuele structuren (Jupiter/Blauwe Adelaar); Transcendente internaliserende perceptuele structuren (Maldek/Witte Tovenaar) [*Verstoord - moet geactiveerd worden].

*Opmerking: De verstoorde circuits vertegenwoordigen de focalisatie van het karmisch puin van alle verloren werelden zoals ze zijn opgenomen in de baan van planeet Maldek (de Asteroïdengordel) en Mars. De reparatie van deze circuits is een belangrijk doel van de codes van de Wet van Tijd en de 13-Manenkalender. De reparatie/activering van deze circuits vertegenwoordigt het bereiken van de Zon van de volgende fase van de evolutie en toegang tot kosmische beschaving.

Bekijk de vier krachten van de vier zonnezegels die deze circuits vasthouden:

Rode Slang - Seks/Levenskracht [Verstoord, reparatie nodig]
Witte Wereldoverbrugger - Dood [Verstoord, reparatie nodig]
Rode Hemelwandelaar - Profetie/Ruimte [Verstoord, cultivering nodig]
Witte Tovenaar - Tijdloosheid [Verstoord, activering nodig]

Ontdek meer door het lezen van Arcturus Remembered uit de Arcturus Probe (in het Engels) en ook de Dreamspell Genesis.

Zie ook: 13:20 Planetary Geomancy en ook de eerste hoofdstukken van Accessing Your Multidimensional Self.

Heptad Pad Codes voor de Kristallen Maan

In de 52 weken durende reis doorheen de 52 heptadpaden van de Hunab Ku 21 Galactische Boom van Leven en Kennis, worden de volgende heptadpaden geactiveerd voor de Kristallen Maan:

[Chart showing Hunab Ku 21 grid with Heptad Paths for this Moon highlighted]Rode Week 1 - Initieer
[Mirror Seal][Serpent Seal]Heptad 45: Meditatie zendt reflectie uit van seks.(Kristallen Maan Dali 1 - Silio 7 / 30 mei - 5 juni)

Witte Week 2 - Verfijn
[Mirror Seal][Worldbridger Seal]Heptad 46: Meditatie zendt reflectie uit van dood/overgang. (Kristallen Maan Dali 8 - Silio 14 / 6-12 juni)

Blauwe Week 3 - Transformeer
[Storm Seal][Star Seal]Heptad 47: Zelf-opwekking zendt energie uit van kunst. (Kristallen Maan Dali 15 - Silio 21 / 13-19 juni)

Gele Week 4 - Rijpen
[Storm Seal][Moon Seal]Heptad 48: Zelf-opwekking zendt energie uit van zuivering. (Kristallen Maan Dali 22 - Silio 28 / 20-26 juni)

In de Galactische Superstructuur/de Hunab Ku 21 vormen de vier heptads van de Kristallen Maan - - als een geheel genomen - de plaats in tijd waar de "kracht van kennis en liefde worden gekristalliseerd" wordt bereikt. De Kristallen Maan completeert de paden die het Hof van de Avatar (Blauwe Hand/kennis) en het Hof van de Barmhartige (Witte Hond/Liefde) bevatten.

[Diagram showing basic structure of Vulom magnetic attraction force field meditation]

Our Sister Sites

Noosphere Forum CREST13 [Galactic Spacebook]Planet Art Network

Previous Issues of the Noos-letter: #1 | #2 | #3 | #4 | #5 | #6 | #7 | #8 | #9 | #10 | #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 | #23 | #24 | #25 | #26 | #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 | #39 | #40 | #41 | #42 | #43 | #44 | #45 | #46 | #47 | #48 | #49 | #50 | #51 | #52 | #53 | #54 | #55 | #56 | #57 | #58 | #59 | #60 | #61 | #62 | #63 | #64 | #65 | #66 | #67 | #68 | #69 | #70 | #71 | #72 | #73 | #74 | #75 | #76EspañolHrvatskiFrançaisNederlandsPortuguêsРусский языкSrpski

Vorige Edities van de Nederlandse Noös-letter: #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 |
#23 | #24| #25 | #26| #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 |#39 |
#40 | #41 | #42 | #43 | #44 | #45 | #46 | #47 | #48 | #49 | #50 | #51 | #52 | #53 | #54 | #55 | #56 | #57 | #58 | #59 | #60 | #61 | #62 | #63 | #64 | #65 | #66 | #67 | #68 | #69 | #70 | #71 | #72 | #73 | #74 | #75 | #76
AAN-melden voor de Nederlandse vertalingen kan via info@PAN-Holland.nl

This message and its content is Copyright by Foundation for the Law of Time
PO Box 156. Ashland OR, 97520 - +1 (541) 488-0714

Link to 'Galactic Synchronization' Twitter Page Link to 'Galactic Synchronization' Facebook Page