Healing Overstijgend • Kosmische Schildpad Maan van Aanwezigheid 2016 • Editie #77

     Sign upSchrijf je in

Moeilijk te lezen? Klik hier om online te bekijken     
Noos-letter of the Foundation for the Law of Time - White Planetary Wizard Year 2015-2016 - Issue #77

Welkom in de 2016 Kosmische Schildpad Maan Editie van de Noos-letter

[Serpent]Welkom in de Kosmische Schildpad Maan van Aanwezigheid! Dit is de dertiende maan van  de Planetaire Service Wavespell!

Aankondiging van de Law of Time App

Sinds haar oprichting in 2000 is de Foundation for the Law of Time (FLT) actief bezig geweest met het onderrichten van het publiek over de biosfeer-noösfeer transitie, de fase in de evolutie van de aarde, waarin de denksfeer "noösfeer" zich bewust wordt - een geheel geïntegreerd planetair bewustzijn.

Ter voorbereiding op deze verschuiving heeft de FLT veel educatieve materialen en 13-Manenkalenders gepubliceerd voor het cultiveren en bevorderen van de ervaring en verkenning van synchroniciteit als een functie van een hoger galactisch bewustzijn dat werkzaam is in ons dagelijks leven.

De FLY heeft talloze gesynchroniseerde meditaties en wereldwijde ceremonies gegenereerd om verder te onderzoeken wat een ervaring van planetair bewustzijn zou kunnen zijn.

Nu lanceert de FLT een nieuw platform om het voor de meeste mensen zo makkelijk mogelijk te maken om te participeren in de noösfeer door middel van wereldwijd gesynchroniseerde meditaties op regelmatige basis door de ontwikkeling van een Wereldwijd Gesynchroniseerde Meditatie-App.

Al zijn er andere dagelijkse meditatie-apps, is onze visie om onze ervaring binnen de Wet van Tijd en synchroniciteit te gebruiken om een interactief, zich ontwikkelend en collectief laboratorium te creëren waar we samen kunnen onderzoeken en experimenteren als een coöperatief geheel.

We zien een gemeenschaps-platform voor ons, dat de gebruiker een gevoel geeft van verbondenheid met alle andere deelnemers, net als Facebook of Twitter, alleen wat sterker, omdat we bewust noösferisch bewustzijn genereren door eenduidig gerichte thema's, projecten en onderzoek.

Door de neuzen dezelfde kant uit te zetten wat betreft specifieke onderwerpen, zoals healing voor de planetaire crises of frequentie-versnelling, hebben we voor ogen de Collectieve Hogere Stem te verzamelen uit de feedback en gegevens van alle deelnemers.

Bijvoorbeeld, laten we allemaal focussen op de moleculaire structuur van giftig afval om te zien of we samen een methode kunnen bedenken om dit te zuiveren. Met miljoenen deelnemers die dan verhalen, beelden of stukjes geluid van hun ervaringen insturen, zullen we in de gegevens waarschijnlijk zowel samenhangende thema's als verdergelegen uitzonderingen vinden.

Onze vragen zijn: Hoe ervaart de Noösfeer (denkgeest van de planeet) de werkelijkheid? Welke Oplossingen voor onze Collectieve Problemen kunnen we ontdekken met de groepsintentie om antwoorden te vinden? Hoe kunnen we een Hogere Werkelijkheid ervaren en het in de dagelijkse ervaring gronden? Hoe kunnen we dat gebruiken als hulpmiddel om wereldwijde goodwill en mededogen voor elkaar te cultiveren - om onze onderlinge verbondenheid en eenheid als één mensheid te realiseren?

Verder is het onze visie om voor de app de codes van de Wet van Tijd te gebruiken om een systematisch protocol te creëren voor de implementatie van de meditaties en experimenten. Bijvoorbeeld een 20-daagse meditatie-cyclus die in staat is de hele planeet in 20 verschillende regio's te organiseren, waarin we ons kunnen richten op elke regio (en de daarmee gepaard gaande sociale- en milieukwesties) en zo op regelmatige basis het bewustzijn over andere culturen uit te breiden naar alle deelnemers en idealiter gezamenlijk intuïtieve oplossingen te genereren voor de genoemde problemen.

We zijn blij om je uit te nodigen om op de hoogte te blijven met lawoftime.org/app.

Shopping at Amazon? Please support the Foundation for the Law of Time by clicking this banner ... and Amazon will donate a percentage of all your purchase to the Foundation for the Law of Time.

Kosmische Maan-in-één-Oogopslag (datums op Amerikaanse manier; eerst de maand en dan de dag)

[13 Moon calendar]

Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers - Kosmische Maan -Wit Planetair Tovenaarjaar


OPMERKING: Getallen in magenta verwijzen naar de telling van dagen in de 812 dagen tot Solair Bewustzijn.

Ook zullen we in deze Maan de Kin in "Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers" linken aan een lijst van alle mensen met die Signatuur die zijn geregistreerd op galacticSpacebook.com! Voel je je geïnspireerd? Klik dan op de signatuur en wens hen een "happy galactic birthday"!

[Seal & Tone]Dali 1 - Kin 190, Witte Galactische Hond (27 jun) Dag 682 van de 812

Welkom in de Kosmische Maan! Deze Maan heeft 5 galactische activeringsportalen!

[Seal & Tone]Gamma 3 - Kin 192, Geel Planetair Mens (29 jun) Dag 684 van de 812

GAP - galactisch activeringsportaal.

[Seal & Tone]Silio 7 - Kin 196, Gele Magnetische Krijger (3 jul) Dag 688 van de 812

[Image of Dog Wavespell][Image of Yellow Southern Castle of Giving: Court of Intelligence]Vandaag begint de 13-daagse Gele Krijger Wavespell van Intelligentie, de vierde (rijpende) Wavespell van het 52-daagse Gele Zuidelijke Kasteel van Geven: Hof van Intelligentie - stam van de Krijger rijpt geven door de kracht van intelligentie. Waarheid van solair Saturnus herinnerd...

Deze Wavespell eindigt op Kin 208, Kosmische Maan Alpha 19 (15 juli).

 


Bijzondere dank aan Martin Kuipers voor deze prachtige wavespell tracks.

[Seal & Tone]Dali 8 - Kin 197, Rode Lunaire Aarde (4 jul) Dag 689 van de 812

Nieuwe Maan en GAP - galactisch activeringsportaal.

[Seal & Tone]Limi 20 - Kin 209, Rode Magnetische Maan (16 jul) Dag 701 van de 812

[Image of Eagle Wavespell][Image of Green Central Castle of Enchantment]

Vandaag begint het 52-daagse Groene Kasteel van Betovering: Hof van de Matrix - de Mens Synchroniseren. Vandaag begint ook de 13-daagse Rode Maan Wavespell van Universeel Water, de eerste (initiërende) Wavespell van het 52-daagse Groene Kasteel van Betovering: Hof van de Matrix - stam van de Maan initieert betovering door de kracht van universeel water. Waarheid van galactisch Mercurius herinnerd.

Deze Wavespell eindigt op Kin 221, Magnetische Maan Gamma 3 (28 juli).


Bijzondere dank aan Martin Kuipers voor deze prachtige wavespell tracks.

[Seal & Tone]Silio 21 - Kin 210, Witte Lunaire Hond (17 jul) Dag 702 van de 812

GAP - galactisch activeringsportaal.

[Seal & Tone]Dali 22 - Kin 211, Blauwe Elektrische Aap (18 jul) Dag 703 van de 812

GAP - galactisch activeringsportaal en Pacal Votan Clear Sign.

[Seal & Tone]Gamma 24 - Kin 213, Rode Boventoon Hemelwandelaar (20 jul) Dag 705 van de 812

Volle Maan.

[Seal & Tone]Silio 28 - Kin 217, Rode Solaire Aarde (24 jul) Dag 709 van de 812

Volledig versterkte 28-daagse regenboogbrug-meditatie.

Circumpolar Rainbow Bridge Visualization

Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers - Maancodes

[Seal & Tone]Als we onze telling van Eén Maan = Eén Kin voortzetten, die begon in de Magnetische Maan van het Geel Boventoon Zaadjaar (1997), dan komt deze Maan overeen met Kin 247, Blauwe Kosmische Hand:

Ik doorsta om te weten
Heelwording transcenderend
Ik bezegel de opslag van volbrenging
Met de kosmische toon van aanwezigheid
Ik word geleid door de kracht van magie

(Klik hier om alle Blauwe Kosmische Handen te zien op galacticSpacebook!)

Net zoals elke dagelijkse kin een vijfde kracht orakel heeft, zo heeft ook de hele maan een vijfde kracht orakel. Voor deze maan is het orakel gebaseerd op Kin 247, Blauwe Kosmische Hand:

[Fifth Force Oracle graphic for Kin 247]Kin 247, Blauwe Kosmische Hand (GK Aarde) wordt ondersteund door Kin 52, Geel Kosmisch Mens (SP Aarde); gegidst door Kin 91, Blauwe Kosmische Aap (SP Venus); uitgedaagd/gesterkt door Kin 117, Rode Kosmische Aarde (SP Uranus); en ontvangt verborgen/occulte ondersteuning van Kin 14, Witte Magnetische Tovenaar (SP Maldek).

In deze Maan zijn de vier-dimensionale planetaire invloeden Venus, Earth, Maldek en Uranus. Op het Telektonon bord zit Venus op Circuit 2: het Geallieerd geheugen/instinct circuit; Aarde en Uranus zitten op Circuit 3: het Telektonon - aarde-geest spreekbuis-circuit;en Maldek zit op Circuit 5: Intelligentie Internaliseren.

Book of the Transcendence beschrijft deze circuits als volgt:

Geallieerd geheugen/instinct circuit (2e Circuit - Neptunus & Venus):

[Dragon Seal][Star Seal]GK (Galactisch-Karmische inademing) - Kosmisch geheugen/Akasha toegangscodes/kracht van Totale Herinnering (Neptunus/ Rode Draak); Instinctieve en aangeboren esthetische structuren en vaardigheden (Venus/ Gele Ster).

[Mirror Seal][Monkey Seal]SP (Solair-Profetische uitademing) - Kracht van opperste krachten van kosmisch samadhi (Neptunus / Witte Spiegel); Instinctieve krachten van aangeboren kosmisch magnetisme (Venus / Blauwe Aap).

Telektonon aarde-geest spreekbuis-circuit (3e Circuit):

[Wind Seal][Hand Seal]GK - Aangeboren telepathische spirituele programma's (Uranus/Witte Wind); Instinctieve biotelepathische structuren van weten (Aarde/Blauwe Hand).

[Earth Seal][Human Seal]SP - Telepathische krachten van tijdreizen + interdimensionale navigatie (Uranus/Rode Aarde); Instinctieve vrije-wil-wijsheid van het goddelijke plan (Aarde/Geel Mens).

Internaliserend intelligentie-circuit (5e Circuit - Jupiter & Maldek):

[Seed Seal][Serpent Seal]GK - Telepathische krachten van autoriteit (Jupiter/Geel Zaad); Internaliserende programma's voor instinctieve levenskracht (Maldek/Rode Slang) [*Verstoord - reparatie nodig]

[Eagle Seal][Wizard Seal]SP - Visionaire perceptuele structuren (Jupiter/Blauwe Adelaar); Transcendente internaliserende perceptuele structuren (Maldek/Witte Tovenaar) [*Verstoord - moet geactiveerd worden].

*Opmerking: De verstoorde circuits vertegenwoordigen de focalisatie van het karmisch puin van alle verloren werelden zoals ze zijn opgenomen in de baan van planeet Maldek (de Asteroïdengordel) en Mars. De reparatie van deze circuits is een belangrijk doel van de codes van de Wet van Tijd en de 13-Manenkalender. De reparatie/activering van deze circuits vertegenwoordigt het bereiken van de Zon van de volgende fase van de evolutie en toegang tot kosmische beschaving.

Bekijk de vier krachten van de vier zonnezegels die deze circuits vasthouden:

Rode Slang - Seks/Levenskracht [Verstoord, reparatie nodig]
Witte Wereldoverbrugger - Dood [Verstoord, reparatie nodig]
Rode Hemelwandelaar - Profetie/Ruimte [Verstoord, cultivering nodig]
Witte Tovenaar - Tijdloosheid [Verstoord, activering nodig]

Ontdek meer door het lezen van Arcturus Remembered uit de Arcturus Probe (in het Engels) en ook de Dreamspell Genesis.

Zie ook: 13:20 Planetary Geomancy en ook de eerste hoofdstukken van Accessing Your Multidimensional Self.

Heptad Pad Codes voor de Kosmische Maan

In de 52 weken durende reis doorheen de 52 heptadpaden van de Hunab Ku 21 Galactische Boom van Leven en Kennis, worden de volgende heptadpaden geactiveerd voor de Kosmische Maan:

[Chart showing Hunab Ku 21 grid with Heptad Paths for this Moon highlighted]Rode Week 1 - Initieer
[Sun Seal][Monkey Seal]Heptad 49: Verlichting zendt Universeel Vuur uit van Magie (Kosmische Maan Dali 1 - Silio 7 / 27 juni - 3 juli)

Witte Week 2 - Verfijn
[Sun Seal][Human Seal]Heptad 50:Verlichting zendt Universeel Vuur uit van Wijsheid (Kosmische Maan Dali 8 - Silio 14 / 4-10 juli)

Blauwe Week 3 - Transformeer
[Earth Seal][Wizard Seal]Heptad 51: Navigatie zendt Synchronisatie uit van Tijdloosheid. (Kosmische Maan Dali 15 - Silio 21 / 11-17 juli)

Gele Week 4 - Rijpen
[Earth Seal][Eagle Seal]Heptad 52: Navigatie zendt Synchronisatie uit van Visie (Kosmische Maan Dali 22 - Silio 28 / 18-24 juli)

In de Galactische Superstructuur/de Hunab Ku 21 vormen de vier heptads van de Kosmische Maan - als een geheel genomen - de plaats in tijd waar de "kracht van profetie en intelligentie worden gekosmosiveerd" wordt bereikt. De Kosmische Maan completeert de paden die het Hof van de Profeet (Rode Hemelwandelaar/Ruimte) en het Hof van de Verkenner (Gele Krijger/Intelligentie) vormen.

[Diagram showing basic structure of Vulom magnetic attraction force field meditation]

Our Sister Sites

Noosphere Forum CREST13 [Galactic Spacebook]Planet Art Network

Previous Issues of the Noos-letter: #1 | #2 | #3 | #4 | #5 | #6 | #7 | #8 | #9 | #10 | #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 | #23 | #24 | #25 | #26 | #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 | #39 | #40 | #41 | #42 | #43 | #44 | #45 | #46 | #47 | #48 | #49 | #50 | #51 | #52 | #53 | #54 | #55 | #56 | #57 | #58 | #59 | #60 | #61 | #62 | #63 | #64 | #65 | #66 | #67 | #68 | #69 | #70 | #71 | #72 | #73 | #74 | #75 | #76EspañolHrvatskiFrançaisNederlandsPortuguêsРусский языкSrpski

Vorige Edities van de Nederlandse Noös-letter: #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 |
#23 | #24| #25 | #26| #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 |#39 |
#40 | #41 | #42 | #43 | #44 | #45 | #46 | #47 | #48 | #49 | #50 | #51 | #52 | #53 | #54 | #55 | #56 | #57 | #58 | #59 | #60 | #61 | #62 | #63 | #64 | #65 | #66 | #67 | #68 | #69 | #70 | #71 | #72 | #73 | #74 | #75 | #76 | #77
AAN-melden voor de Nederlandse vertalingen kan via info@PAN-Holland.nl

This message and its content is Copyright by Foundation for the Law of Time
PO Box 156. Ashland OR, 97520 - +1 (541) 488-0714

Link to 'Galactic Synchronization' Twitter Page Link to 'Galactic Synchronization' Facebook Page