Kunst Aantrekkend • Magnetische Vleermuis Maan van Doelgerichtheid 2016 • Editie #78

     Sign upSchrijf je in

Moeilijk te lezen? Klik hier om online te bekijken     
Noos-letter of the Foundation for the Law of Time - Blue Spectral Storm Year 2016-2017 - Issue #78

Welkom in de 2016 Magnetische Vleermuis Maan Editie van de Noos-letter

[Serpent]Welkom in de Magnetische Maan van Doelgerichtheid, de eerste maan van de Planetaire Service Wavespell. We gaan nu het krachtige jaar van de Blauwe Spectrale Storm in.
De affirmatie van dit jaar is:

Ik los op om te katalyseren
Energie naar buiten brengend
Ik bezegel de matrix van zelfopwekking
Met de spectrale toon van bevrijding
Ik word geleid door mijn eigen kracht verdubbeld

Dit jaar openen we de vierde lichtpoort en voltooien de eerste Zaad-Storm bundel van de nieuwe cyclus (2013-2017). Dit jaar voltooit ook het 4-jaar durende proces van holografische afstemming (alignment) die begon op 26 juli 2013.

Storm-energie correspondeert met solair/profetisch Pluto met de kwaliteiten van zelf-opwekking en verlichting. Naarmate we de energie van de Nieuwe Stralenbundel bevrijden om het Ongeziene te onthullen, komt de inhoud van de onderwereld (het onbewuste) aan het oppervlak binnen het bewuste gebied van het doorsnee bewustzijn om ongekende transformatie te creëren.

Overpeins de archetypische betekenis van het feit dat Pluto officieel opnieuw werd gekwalificeerd als een dwergplaneet in 2006. Er zal dit jaar veel worden onthuld met betrekking tot de Kuipergordel, het gebied of de ruimte rondom het buitenste deel van ons zonnestelsel, waarvan Pluto is een van de grootste objecten is.

Om een positieve transformatie te versnellen, lanceerde de Foundation for the Law of Time de TimeSpace app, een wereldwijd gesynchroniseerd meditatie-programma. Download deze app hier. Door het benutten van de cybersfeer als een voertuig van de noösfeer (planetaire sfeer van de geest) kunnen we onszelf organiseren en synchroniseren om Regeneratie, Bevrijding en Healing over te brengen aan de Aarde en alle wezens.

Spectrale Storm staat ook bekend als de Wereldveranderaar. Een bericht van de Storm:

Ik ben de Wereldveranderaar, ook bekend als de Storm, Transformator, Meester Alchemist, Katalysator,
"Donderstem' bij naam.
Mijn getal is 19, de kracht van alle getallen.
Bedreven in de kunst van transmutatie
ben ik de katalysator transformator.
Mij kennen is het kennen van je eigen kracht van zelfopwekking.

Shopping at Amazon? Please support the Foundation for the Law of Time by clicking this banner ... and Amazon will donate a percentage of all your purchase to the Foundation for the Law of Time.
De Wereldveranderaar, uit Book of the Timespace

Support the Foundation for the Law of Time

Shopping at Amazon? Please support the Foundation for the Law of Time by clicking this banner ... and Amazon will donate a percentage of all your purchase to the Foundation for the Law of Time.

Magnetische Maan-in-één-Oogopslag (datums op Amerikaanse manier; eerst de maand en dan de dag)

[13 Moon calendar]

Sterrenreizigers Synchroniciteiten - Magnetische Maan -Blauw Spectraal Stormjaar

OPMERKING: Getallen in magenta verwijzen naar de telling van dagen in de 812 dagen tot Solair Bewustzijn.

Ook zullen we in deze Maan de Kin in "Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers" linken aan een lijst van alle mensen met die Signatuur die zijn geregistreerd op galacticSpacebook.com! Voel je je geïnspireerd? Klik dan op de signatuur en wens hen een "happy galactic birthday"!

[Seal & Tone]Dali 1 - Kin 219, Blauwe Spectrale Storm (26 jul) Dag 711 van de 812

Welkom in het Blauwe Spectrale Stormjaar! Het is de eerste dag van de Magnetische Maan, de eerste maan van het jaar. Aangezien dit het BLAUWE Stormjaar is, zal elke maan(d) beginnen met een blauwe dag. Blauw is de kleur van transformatie, dus we hebben continue transformatie het hele jaar door! Deze Maan heeft 3 galactische activeringsportalen!

[Seal & Tone]Kali 4 - Kin 222, Witte Magnetische Wind (29 jul) Dag 714 van de 812

[Image of Green Central Castle of Enchantment]

[Image of Wind Wavespell]GAP - galactisch activeringsportaal. Vandaag begint ook het 13-daagse Witte Wind Wavespell van Spirit, het tweede/ verfijnende Wavespell van het 52-daagse Groene Centrale Kasteel van Betovering, Hof van Synchronisatie: stam van de Wind verfijnt betovering door de kracht van Spirit, waarheid van galactisch Uranus herinnerd...

Dit Wavespell eindigt op Kin 234, Magnetische Maan Seli 16 (10 augustus).

 


Speciale dank aan Martin Kuipers voor deze prachtige wavespell tracks.

[Seal & Tone]Dali 8 - Kin 226, Witte Boventoon Wereldoverbrugger (2 aug) Dag 718 van de 812

Nieuwe Maan.

[Seal & Tone]Seli 16 - Kin 234, Witte Kosmische Tovenaar (10 aug) Dag 726 van de 812

Galactische signatuur van Carl Jung, die het idee van synchroniciteit voor het eerst aan de massa ïntroduceerde in 1952 met zijn beroemde expositie over het onderwerp. Dit was hetzelfde jaar als de ontdekking van het graf van Pacal Votan in Chiapas, Mexico. Carl Jung's verjaardag is 26-7, Nieuwjaarsdag in de 13-Manenkalender. NOOT: Vandaag is het dag 726 van de 812-daagse cyclus!

[Seal & Tone]Gamma 17 - Kin 235, Blauwe Magnetische Adelaar (11 aug) Dag 727 van de 812

[Image of Eagle Wavespell][Image of Green Central Castle of Enchantment]

Vandaag begint het 13-daagse Blauwe Adelaar Wavespell van visie, het derde/transferende Wavespell van het 52-daagse Groene Centrale Kasteel van Betovering, Hof van Synchronisatie: de stam van de Adelaar transformeert betovering door de kracht van visie, waarheid van solai Jupiter herinnerd..

Dit Wavespell eindigt op Kin 247, Lunaire Maan Dali 1 (23 augustus).

 


Speciale dank aan Martin Kuipers voor deze prachtige wavespell tracks.

[Seal & Tone]Silio 21 - Kin 239, Blauwe Boventoon Storm (15 aug) Dag 731 van de 812

GAP - galactisch activeringsportaal.

[Seal & Tone]Dali 22 - Kin 240, Gele Ritmische Zon (16 aug) Dag 732 van de 812

29ste herdenking van de Harmonische Convergentie van 1987, geïnitieerd door José Argüelles/Valum Votan.

Noösfeer is de beginnende planetaire geest.

Het wordt geboren uit een crisis waarin de normale paranormaliteit van de geest uit het technosferische keurslijf probeert te breken.

Noösfeer is het akasha medium neergeslagen door de interactie van het collectieve mentale veld van de menselijke soort met het elektromagnetische veld van de aarde.

Daar het elektromagnetisch veld wordt geactiveerd door solaire emissies (zonne-uitstoten), wordt paranormale activiteit ook solair geactiveerd, vandaar biosolaire telepaat...

Biosolaire activering zou worden bevorderd door de oprichting van een virtuele noösfeer: een cybersfeer netwerk opzetten met talloze punten van noösferische convergentie.
—José Argüelles/Valum Votan

De TimeSpace One App wordt toegewijd aan wijlen visionair José Argüelles/Valum Votan, geïnspireerd door zijn visie op de potentiële positieve effecten van de menselijke geest door middel van wereldwijd gesynchroniseerde meditatie.

[Seal & Tone]Seli 23 - Kin 241, Rode Resonante Draak (17 aug) Dag 733 van de 812

GAP - galactisch activeringsportaal.

[Seal & Tone]Gamma 24 - Kin 242, Witte Galactische Wind (18 aug) Dag 734 van de 812

Volle Maan.

[Seal & Tone]Limi 27 - Kin 245, Rode Spectrale Slang (21 aug) Dag 737 van de 812

Pacal Votan clear sign.

[Seal & Tone]Silio 28 - Kin 246, Witte Kristallen Wereldoverbrugger (22 aug) Dag 738 van de 812

Volledig versterkte 28-daagse regenboogbrug-meditatie.

Circumpolar Rainbow Bridge Visualization

Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers - Maancodes

[Seal & Tone]Speciale dank aan Marjon Planetaire Slang van PAN-Holland voor de Maancodes

Als we onze telling van Eén Maan = Eén Kin voortzetten, die begon in de Magnetische Maan van het Geel Boventoon Zaadjaar (1997), dan komt deze Maan overeen met Kin 248, Gele Magnetische Ster:

Ik verenig om te verfraaien
Kunst aantrekkend
Ik bezegel de opslag van elegantie
Met de magnetische toon van doelgerichtheid
Ik word geleid door mijn eigen kracht verdubbeld

(Klik hier om alle Gele Magnetische Sterren te zien op galacticSpacebook!)

Net zoals elke dagelijkse kin een vijfde kracht orakel heeft, zo heeft ook de hele maan een vijfde kracht orakel. Voor deze maan is het orakel gebaseerd op Kin 248, Gele Magnetische Ster:

[Fifth Force Oracle graphic for Kin 248]Kin 248, Gele Magnetische Ster (GK Venus) wordt ondersteund door Kin 131, Blauwe Magnetische Aap (SP Venus); gegidst door Kin 248, Gele Magnetische Ster (GK Venus); uitgedaagd/gesterkt door Kin 118, White Magnetic Mirror (SP Neptune); en ontvangt verborgen/onverwachte ondersteuning van Kin 13, Rode Kosmische Hemelwandelaar (SP Mars).

In deze Maan zijn de vier-dimensionale planetaire invloeden Venus, Mars en Neptunus. Op het Telektonon board, houden Venus en Neptunus samen Circuit 2: geallieerd geheugen/instinct circuit; and Mars zit op Circuit 4: het externaliserend intelligentie-circuit;

Book of the Transcendencebeschrijft deze circuits als volgt:

Geallieerd geheugen/instinct circuit (2e Circuit - Neptunus & Venus):

[Dragon Seal][Star Seal]GK (Galactisch-Karmische inademing) - Kosmisch geheugen/Akasha toegangscodes/kracht van Totale Herinnering (Neptunus/Rode Draak); Instinctieve en aangeboren esthetische structuren en vaardigheden (Venus/Gele Ster).

[Mirror Seal][Monkey Seal]SP (Solair-Profetische uitademing) - Kracht van opperste krachten van kosmisch samadhi (Neptunus/Witte Spiegel); Instinctieve krachten van aangeboren kosmisch magnetisme (Venus/Blauwe Aap).

Externaliserend intelligentie-circuit (4e Circuit):

[Night Seal][Worldbridger Seal]GK - Externaliserend potentieel van telepathische spirituele overvloed (Saturnus/Blauwe Nacht); Externaliserend instinctief programma van orde en dominantie (Mars/Witte Wereldoverbrugger)
[* Reparatie nodig].

[Warrior Seal][Skywalker Seal]SP - Externaliserende perceptuele structuren van intelligentie (Saturnus/Gele Krijger); Externaliserende aangeboren profetische perceptuele structuren (Mars/Rode Hemelwandelaar) [*Cultivering nodig].

*Opmerking: De verstoorde circuits vertegenwoordigen de focalisatie van het karmisch puin van alle verloren werelden zoals ze zijn opgenomen in de baan van planeet Maldek (de Asteroïdengordel) en Mars. De reparatie van deze circuits is een belangrijk doel van de codes van de Wet van Tijd en de 13-Manenkalender. De reparatie/activering van deze circuits vertegenwoordigt het bereiken van de Zon van de volgende fase van de evolutie en toegang tot kosmische beschaving.

Bekijk de vier krachten van de vier zonnezegels die deze circuits vasthouden:

Rode Slang - Seks/Levenskracht [Verstoord, reparatie nodig]
Witte Wereldoverbrugger - Dood [Verstoord, reparatie nodig]
Rode Hemelwandelaar - Profetie/Ruimte [Verstoord, cultivering nodig]
Witte Tovenaar - Tijdloosheid [Verstoord, activering nodig]

Ontdek meer door het lezen van Arcturus Remembered uit de Arcturus Probe (in het Engels) en ook de Dreamspell Genesis.

Zie ook: 13:20 Planetary Geomancy en ook de eerste hoofdstukken van Accessing Your Multidimensional Self.

Heptad Path Codes voor de Magnetische Maan

In de 52 weken durende reis doorheen de 52 heptadpaden van de Hunab Ku 21 Galactische Boom van Leven en Kennis, worden de volgende heptadpaden geactiveerd voor de Magnetische Maan:

[Chart showing Hunab Ku 21 grid with Heptad Paths for this Moon highlighted]Rode Week 1 - Initieer
[Dragon Seal][Serpent Seal]Heptad 1: Zijn ontwikkelt Seks
(Magnetische Maan 1-7 / 26 juli 1 augustus)

Witte Week 2 - Verfijn
[Dragon Seal][Worldbridger Seal]Heptad 2: Zijn ontwikkelt Dood
(Magnetische Maan 8-14 / 2-8 augustus)

Blauwe Week 3 - Transformeer
[Dragon Seal][Hand Seal]Heptad 3: Zijn ontwikkelt het Weten
(Magnetische Maan 15-21 / 9-15 augustus)

Gele Week 4 - Rijpen
[Serpent Seal][Hand Seal]Heptad 4: Seks ontwaakt het Weten
(Magnetische Maan 22-28 / 15-22 augustus)

De Magnetische Maan bevat de kracht van het Weten, haar Heptad Path beweging voltooiend in het Hof van de Avatar, gecodeerd door de Blauwe Hand (Weten). Meer in Book of the Timespace, Cosmic History Chronicles Volume V. Mediteer op de codes van de Heptad Paden en kijk wat je invalt...

[Diagram showing basic structure of Vulom magnetic attraction force field meditation]

Our Sister Sites

Noosphere Forum CREST13 [Galactic Spacebook]Planet Art Network

Previous Issues of the Noos-letter: #1 | #2 | #3 | #4 | #5 | #6 | #7 | #8 | #9 | #10 | #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 | #23 | #24 | #25 | #26 | #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 | #39 | #40 | #41 | #42 | #43 | #44 | #45 | #46 | #47 | #48 | #49 | #50 | #51 | #52 | #53 | #54 | #55 | #56 | #57 | #58 | #59 | #60 | #61 | #62 | #63 | #64 | #65 | #66 | #67 | #68 | #69 | #70 | #71 | #72 | #73 | #74 | #75 | #76 | #77 | #78EspañolHrvatskiFrançaisNederlandsPortuguêsРусский языкSrpski

Vorige Edities van de Nederlandse Noös-letter: #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 |
#23 | #24| #25 | #26| #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 |#39 |
#40 | #41 | #42 | #43 | #44 | #45 | #46 | #47 | #48 | #49 | #50 | #51 | #52 | #53 | #54 | #55 | #56 | #57 | #58 | #59 | #60 | #61 | #62 | #63 | #64 | #65 | #66 | #67 | #68 | #69 | #70 | #71 | #72 | #73 | #74 | #75 | #76 | #77
AAN-melden voor de Nederlandse vertalingen kan via info@PAN-Holland.nl

This message and its content is Copyright by Foundation for the Law of Time
PO Box 156. Ashland OR, 97520 - +1 (541) 488-0714

Link to 'Galactic Synchronization' Twitter Page Link to 'Galactic Synchronization' Facebook Page