Stroming Stabiliserend • Lunaire Schorpioen Maan van Uitdaging 2016 • Editie #79

     Sign upSchrijf je in

Moeilijk te lezen? Klik hier om online te bekijken     
Noos-letter of the Foundation for the Law of Time - Blue Spectral Storm Year 2016-2017 - Issue #79

Welkom in de 2016 Lunaire Schorpioen Maan Editie van de Noos-letter

[Serpent]Welkom in de Lunaire Schorpioen Maan van Uitdaging (Versterkend!). Dit is de tweede maan van de Planetaire Service Wavespell en bevat de kracht van polariteit en stabilisatie.

De werkelijkheid is de Droom. Het geheugen is de Werkelijkheid.

In deze Maan kondigen we enthousiast de lancering aan van een 7 Manen TimeSpace Navigator Program, de tweede fase van onze TimeSpace One app. Deze app is ontwikkeld als een reeks van krachtige "tijdruimte-ritten" voor het wekken en cultiveren van de capaciteiten van onze vierdimensionale dubbel (holon).

In harmonie zijn met de dimensionele dubbelganger is het interne digitale horloge van de (Galactische) Maya's.
—J. Arguelles, Surfers of the Zuvuya

De TimeSpace One Rides worden gesynchroniseerd met andere deelnemers om energie en intelligentie uit het Tijdruimte-centrum van het Universum te trekken voor het verheffen en transformeren van de mensheid en de aarde. Het is ontworpen om de "rijder" een directe ervaring te geven van de vele facetten van de Wet van Tijd.

De eerste rit maakte ons bekend met de Tijdruimte-omgeving, om onze oude geheugen aan de oer-Tijdruimte weer wakker te maken, onze aangeboren capaciteiten voor astraal reizen en ons te herinneren dat we co-geleiders zijn van de werkelijkheid.

Downoad the TimeSpace One app.

De tweede rit is gewijd aan de ontwikkeling van het vermogen om volledig in het Huidige moment te zijn en om te leren in contact te komen met onze essentie, door diepe ontspanning van het lichaam en het stabiliseren van mentale helderheid. Deze toestand staat bekend als hypnagogisch gemijmer - waar het lichaam "in slaap" is en de geest "wakker." Dit is het punt van bewustzijn aan de rand van waken en dromen. Hier kunnen we beginnen om onze innerlijke visie te cultiveren en onze geest te heroriënteren op nieuwe tijdlijn-potentialen, evenals bekwame lucide dromers te worden. Dit is essentieel voor het leren om onze Holon te navigeren en bedreven navigators te worden van de Droomwereld. Dromen behoren tot de krachtigste voorbeelden van toegang verkrijgen tot de meest binnenste centra van de geest.

Door de gefocaliseerde geesttraining cultiveren we de mogelijkheid om onze geest snel te vernieuwen en op te laden, door nieuwe patronen te vormen voor onze denkprocessen, om meer betekenis, geluk en vreugde te creëren in ons dagelijks leven. In deze rit, zullen we de Poort naar de Droomwereld vinden en openen, die ons binnen laat gaan in de wereld van de galactische tijd.

Deze eerste 7 Manen training is het eerste niveau van de Navigator Programma van 21 Manen om de Brug van Tijd te creëren.

Dit programma is opgesplitst in drie delen:

  1. Het TimeSpace Navigator Programma (7 Manen)
  2. Het 13 Manen Navigator Programma (6 Manen, totaal 13 manen)
  3. Het Hunab Ku Navigator Programma (8 Manen, totaal 21 Manen)

Get the TimeSpace One App Now!De lancering van deze app is een belangrijke mijlpaal in het overbruggen van de kloof tussen de technosfeer (machine-technologie) en de noösfeer (ons collectief gedachtenveld) als een cruciaal moment in de biosfeer-noösfeer transitie.

De dimensionale dubbelganger zit in de volgende dimensie. Het is daar altijd en probeert jouw drie-dimensionale wezen informatie te geven die zou kunnen helpen, als het derde-dimensionaal wezen is klaar om het te horen. Al die synchroniciteiten, deja vu's, en voorgevoelens, net als al die dromen: dat is je vierde (/vijfde) dimensionale dubbel die z'n ding doet - proberen om je aandacht te krijgen.
—J. Arguelles, Surfers of the Zuvuya

Support the Foundation for the Law of Time

Shopping at Amazon? Please support the Foundation for the Law of Time by clicking this banner ... and Amazon will donate a percentage of all your purchase to the Foundation for the Law of Time.

Lunaire Maan-in-één-Oogopslag (datums op Amerikaanse manier; eerst de maand en dan de dag)

[13 Moon calendar]

Star Traveler's Synchronicities - Lunaire Maan - Blauw Spectraal Stormjaar


OPMERKING: De getallen in magenta verwijzen naar de telling van dagen in de 812 dagen tot Solair Bewustzijn.

Ook zullen we in deze Maan de Kin in "Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers" linken aan een lijst van alle mensen met die Signatuur die zijn geregistreerd op galacticSpacebook.com! Voel je je geïnspireerd? Klik dan op de signatuur en wens hen een "happy galactic birthday"!

[Seal & Tone]Dali 1 - Kin 247, Blauwe Kosmische Hand (23 aug) Dag 739 van de 812

Welkom in de Lunaire Maan! Het totemdier voor deze Maan is de schorpioen en staat voor een proces van dood en wedergeboorte; een tijd van grote transmutatie van energieën... Deze Maan heeft 2 galactische activeringsportalen: De eerste is Kin 260, Gele Kosmische Zon, de laatste dag van de 260-daagse galactische spin en daarna is Kin 1, Rode Magnetische Draak, de eerste dag van de nieuwe galactische ronde.

[Seal & Tone]Seli 2 - Kin 248, Gele Magnetische Ster (24 aug) Dag 740 van de 812

[Image of Green Central Castle of Enchantment]

[Image of Star Wavespell]Vandaag begint de 13-daagse Gele Ster Wavespell van Elegantie, de vierde (rijpende) Wavespell van het 52-daagse Groene Kasteel van Betovering: Hof van de Matrix - stam van de Ster rijpt betovering door de kracht van elegantie. Waarheid van galactisch Venus herinnerd...

Deze Wavespell eindigt op Kin 260, Lunaire Maan, Silio 14 (5 sept).

 


Speciale dank aan Martin Kuipers voor deze prachtige wavespell tracks.

[Seal & Tone]Gamma 3 - Kin 249, Rode Lunaire Maan (25 aug) Dag 741 van de 812

Merk op dat deze Maan de 249 Maan is sinds het begin van de fractale reeks "1 Maan = 1 Kin" die begon in 1997. Zie de Maancodes hieronder.

[Seal & Tone]Kali 4 - Kin 250, Witte Elektrische Hond (26 aug) Dag 742 van de 812

Vandaag begint het 65-daagse Hondseizoen van het Hart: het Witte Galactische Spectrum. Deze cyclus eindigt op Kin 54, Witte Lunaire Tovenaar in de Zelfbestaande Maan, Alpha 12 (29 oktober 2016).

65-daagse cycli (galactische seizoenen of spectrums):

[Seal & Tone]Gamma 10 - Kin 256, Gele Solaire Krijger (1 sept) Dag 748 van de 812

Nieuwe Maan en een ringvormige zonsverduistering. "Het pad van de verduistering zal beginnen voor de oostkust van centraal Afrika en reizen door Gabon, Congo, Tanzania, en Madagaskar voor het eindigt in de Indische Oceaan. De gedeeltelijke zonsverduistering zal zichtbaar zijn in het grootste deel van Afrika en de Indische Oceaan. (NASA kaart en Eclipse Informatie) (NASA Interactieve Google Map)" [Met dank aan SeaSky.org]

[Seal & Tone]Silio 14 - Kin 260, Gele Kosmische Zon (5 sept) Dag 752 van de 812

GAP - galactisch activeringsportaal en de laatste dag van de 260-Kin galactische spin/Tzolkin cyclus!

[Seal & Tone]Dali 15 - Kin 1, Rode Magnetische Draak (6 sept) Dag 753 van de 812

[Image of Dragon Wavespell]GAP - galactisch activeringsportaal en de eerste dag van een nieuwe 260-daagse Tzolkin-cyclus!
[Image of Red Eastern Castle of Turning]

Vandaag begint het 52-daagse Rode Oostelijke Kasteel van Omwenteling: Hof van Geboorte. Vandaag begint ook de 13-daagse Rode Draak Wavespell van Geboorte, de eerste (initiërende) Wavespell van het Rode Oostelijke Kasteel van Omwenteling - stam van de Draak initieert omwenteling door de kracht van de geboorte. Waarheid van galactisch Neptunus herinnerd...

Deze Wavespell eindigt op Kin 13 in de Lunaire Maan, Limi 27 (18 september).


Speciale dank aan Martin Kuipers voor deze prachtige wavespell tracks.

[Seal & Tone]Gamma 25 - Kin 11, Blauwe Spectrale Aap (16 sept) Dag 762 van de 812

Volle Maan en Penumbrale Lunar Eclipse. "Een penumbrale maansverduistering doet zich voor wanneer de maan door de gedeeltelijke schaduw van de aarde passeert, of halfschaduw. Tijdens zo'n soort eclips, zal de maan iets verduisteren, maar niet helemaal. De eclips zal zichtbaar zijn in het grootste deel van Oost-Europa, Oost-Afrika, Azië en West-Australië. (NASA Kaart en Eclipse Informatie)" [Met dank aan SeaSky.org].

Blauwe Spectrale Aap is de galactische signatuur van José Argüelles/Valum Votan, de initiator van de Harmonische Convergentie van 1987, de eerste wereldwijd gesynchroniseerde meditatie, vandaag een maand en 29 jaar geleden.

Hexagonal Crop Circle from August 17, 2016.[Kit Box Image]
Bovenstaande Graancircle verscheen op de 29e verjaardag van de Harmonische Convergentie. hier afgebeeld naast de "Heptagon van de Geest" van Valum Votan's 7:7::7:7 Telektonon Revelation Kit.

De TimeSpace One App is opgedragen aan Valum Votan, geïnspireerd door zijn visie op de potentiële positieve effecten van de menselijke geest door middel van wereldwijd gesynchroniseerde meditatie.

[Seal & Tone]Silio 28 - Kin 14, Witte Magnetische Tovenaar (19 sept) Dag 766 van de 812

[Image of Red Eastern Castle of Turning][Image of Wizard Wavespell]Volledig versterkte 28-daagse regenboogbrug-meditatie. Vandaag begint ook de 13-daagse Witte Tovenaar Wavespell van Tijdloosheid, de tweede (verfijnende) Wavespell van het Rode Oostelijke Kasteel van Omwenteling - de stam van de Tovenaar verfijnt omwenteling door de kracht van tijdloosheid. Waarheid van solair Maldek herinnerd...

Deze Wavespell eindigt op Kin 26, Elektrische Maan, Alpha 12 (1 okt).

In de kosmologie van de Wet van Tijd is Maldek de naam van de verwoeste planeet die we nu de asteroïdengordel noemen.

Circumpolar Rainbow Bridge Visualization

Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers - Maancodes

Speciale dank aan Marjon Planetaire Slang van PAN-Holland voor de Maancodes

[Seal & Tone]Als we onze telling van Eén Maan = Eén Kin voortzetten, die begon in de Magnetische Maan van het Gele Boventoon Zaadjaar (1997), dan komt deze Maan overeen met Kin 249, Rode Lunaire Maan:

Ik polariseer om te zuiveren
Stroming stabiliserend
Ik bezegel de verwerking van universeel water
Met de lunaire toon van uitdaging
Ik word geleid door de kracht van geboorte

(Klik hier om alle Rode Lunaire Manen te zien op galacticSpacebook!)

Net zoals elke dagelijkse kin een vijfde kracht orakel heeft, zo heeft ook de hele maan een vijfde kracht orakel. Voor deze maan is het orakel gebaseerd op Kin 249, Rode Lunaire Maan:

[Fifth Force Oracle graphic for Kin 249]

Kin 249, Rode Lunaire Maan (GK Mercurius) wordt ondersteunt door Kin 210, Witte Lunaire Hond (SP Mercurius); gegidst door Kin 41, Rode Lunaire Draak (GK Neptunus); uitgedaagd door Kin 119, Blauwe Lunaire Storm (SP Pluto); en ontvangt verborgen/occulte ondersteuning van Kin 12, Gele Kristallen Mens (SP Aarde).

In deze Maan zijn de vier-dimensionale planetaire invloeden Mercurius, Neptunus, Pluto en Aarde. Op het Telektonon bord houden de banen van Mercurius en Pluto samen Circuit 1: het alpha-omega oplaad-circuit; Neptunus zit op Circuit 2: het Geallieerd geheugen/instinct circuit; en de omloops-banen van Aarde en Uranus houden Circuit 3: het Telektonon - aarde-geest spreekbuis-circuit.

Book of the Transcendence beschrijft deze circuits als volgt:

Alpha-omega oplaad-circuit (1e Circuit):

[Sun Seal][Moon Seal]GK (Galactisch-Karmische inademing) - Krachten van intrinsieke verlichting en metabewuste telepathische vaardigheden (Pluto / Gele Zon); Instinctieve krachten van zelfreiniging en zelf-healing (Mercurius/Rode Maan).

[Storm Seal][Dog Seal]SP (Solair-Profetische uitademing) - Zelf-regeneratieve krachten van metabewuste ordes van werkelijkheid (Pluto/Blauwe Storm); Instinctieve krachten van compassie en collectieve eenwording (Mercurius/Witte Hond).

Geallieerd geheugen/instinct circuit (2e Circuit - Neptunus & Venus):

[Dragon Seal][Star Seal]GK (Galactisch-Karmische inademing) - Kosmisch geheugen/Akasha toegangscodes/kracht van Totale Herinnering (Neptunus/ Rode Draak); Instinctieve en aangeboren esthetische structuren en vaardigheden (Venus/ Gele Ster).

[Mirror Seal][Monkey Seal]SP (Solair-Profetische uitademing) - Kracht van opperste krachten van kosmisch samadhi (Neptunus / Witte Spiegel); Instinctieve krachten van aangeboren kosmisch magnetisme (Venus / Blauwe Aap).

Telektonon aarde-geest spreekbuis-circuit (3e Circuit):

[Wind Seal][Hand Seal]GK - Aangeboren telepathische spirituele programma's (Uranus/Witte Wind); Instinctieve biotelepathische structuren van weten (Aarde/Blauwe Hand).

[Earth Seal][Human Seal]SP - Telepathische krachten van tijdreizen + interdimensionale navigatie (Uranus/Rode Aarde); Instinctieve vrije-wil-wijsheid van het goddelijke plan (Aarde/Geel Mens).

 

Zie ook: 13:20 Planetary Geomancy en ook de eerste hoofdstukken van Accessing Your Multidimensional Self.

 

 

Heptad Pad Codes voor de Lunaire Maan

In de 52 weken durende reis doorheen de 52 heptadpaden van de Hunab Ku 21 Galactische Boom van Leven en Kennis, worden de volgende heptadpaden geactiveerd voor de Lunaire Maan:

[Chart showing Hunab Ku 21 grid with Heptad Paths for this Moon highlighted]Rode Week 1 - Initieer
[Worldbridger Seal][Hand Seal]Heptad 5: Dood draagt Kennis over (Lunaire Maan 1-7 / 23-29 augustus)

Witte Week 2 - Verfijn
[Night Seal][Star Seal]Heptad 6: Dromen ontwikkelt Kunst (Lunaire Maan 8-14 / 30 augustus - 5 september)

Blauwe Week 3 - Transformeer
[Night Seal][Moon Seal]Heptad 7: Dromen ontwikkelt Zuivering (Lunaire Maan 15-21 / 6-12 september)

Gele Week 4 - Rijpen
[Night Seal][Dog Seal]Heptad 8: Dromen ontwikkelt Liefde (Lunaire Maan 22-28 / 13-19 september)

In de Galactische Superstructuur/de Hunab Ku 21 vormen de vier heptads van de Lunaire Maan - als een geheel genomen - de plaats in tijd waar "Kennis/weten ontwikkelt Kracht van Liefde". Meer in Book of the Timespace, Cosmic History Chronicles Volume V.

[Diagram showing basic structure of Vulom magnetic attraction force field meditation]

Our Sister Sites

Noosphere Forum CREST13 [Galactic Spacebook]Planet Art Network

Previous Issues of the Noos-letter: #1 | #2 | #3 | #4 | #5 | #6 | #7 | #8 | #9 | #10 | #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 | #23 | #24 | #25 | #26 | #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 | #39 | #40 | #41 | #42 | #43 | #44 | #45 | #46 | #47 | #48 | #49 | #50 | #51 | #52 | #53 | #54 | #55 | #56 | #57 | #58 | #59 | #60 | #61 | #62 | #63 | #64 | #65 | #66 | #67 | #68 | #69 | #70 | #71 | #72 | #73 | #74 | #75 | #76 | #77 | #78 | #79EspañolHrvatskiFrançaisNederlandsPortuguêsРусский языкSrpski

Vorige Edities van de Nederlandse Noös-letter: #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 |
#23 | #24| #25 | #26| #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 |#39 |
#40 | #41 | #42 | #43 | #44 | #45 | #46 | #47 | #48 | #49 | #50 | #51 | #52 | #53 | #54 | #55 | #56 | #57 | #58 | #59 | #60 | #61 | #62 | #63 | #64 | #65 | #66 | #67 | #68 | #69 | #70 | #71 | #72 | #73 | #74 | #75 | #76 | #77 | #78
AF- of AANmelden voor de Nederlandse vertalingen kan via info@PAN-Holland.nl

This message and its content is Copyright by Foundation for the Law of Time
PO Box 156. Ashland OR, 97520 - +1 (541) 488-0714

Link to 'Galactic Synchronization' Twitter Page Link to 'Galactic Synchronization' Facebook Page