Loyaliteit verbindend • Elektrische Hert Maan van Service 2016 • Editie #80

     Sign upSchrijf je in

Moeilijk te lezen? Klik hier om online te bekijken     
Noos-letter of the Foundation for the Law of Time - Blue Spectral Storm Year 2016-2017 - Issue #80

Welkom in de 2016 Elektrische Hert Maan Editie van de Noos-letter

[Deer]De Elektrische Maan is de derde maan van het Planetaire Service Wavespell.

In de Elektrische Maan activeren we onze dienstverlening, naarmate we dieper in de noösferische fase van planetaire intelligentie komen. Iedere aanpassing die we maken in het bewustzijn heeft een direct effect op de energie die in staat is om door ons heen te gaan.

Om de kloof tussen cybersfeer en noösfeer te overbruggen, heeft de Foundation for the Law of Time de TimeSpace Navigator telefoon app geïntroduceerd. Vele denkers zoals Marshall McLuhan, Pierre Teilhard de Chardin en Vladimir Vernadsky bemerkten dat de volgende evolutionaire fase bemiddeld zou worden door een wereldwijd elektronisch communicatienetwerk.

De huidige cybersfeer is in wezen wat Marshall McLuhan voorzag in de jaren 1960 als de "global village" (het werelddorp)

"Vandaag de dag na meer dan een eeuw van elektrische technologie, hebben we ons elektronisch zenuwstelsel uitgebreid in een wereldwijde omarming, dat zowel ruimte als tijd opheft voor zover het onze planeet betreft. Schielijk naderen we de laatste fase van de uitbouw van de mens - de technologische simulatie van het bewustzijn … "

Natuurlijk komt alle technologie voort uit het bewustzijn; de TimeSpace NavigatorProgram dient als een zelforganiserend gereedschap voor het menselijk bewustzijn, terwijl we onderweg zijn naar de realisatie van de noösfeer.

Elke Maan wordt er een nieuwe "Rit" uitgebracht in de TimeSpace NavigatorProgram. Deze Moon geven de derde rit vrij. Download hier en probeer het zelf!

In deze 3e rit van de TimeSpace ruimen we het verleden op via een astrale projectie-oefening, en vervolgens cultiveren we de kracht om onze geest te projecteren in het aarde-bewustzijn. Deze rit wijst ons ook op de mogelijkheid om in groepsziel-reizen of -teleportatie te werken.

De eerste rit (TS-1) laat ons kennismaken met het TimeSpace milieu. Daar wordt we ons weer bewust van ons oeroude geheugen aan de oorspronkelijke TijdRuimte realiteit en onze aangeboren capaciteiten voor astrale reizen. We worden eraan herinnerd dat we mede-dirigenten zijn van de werkelijkheid. Download hier.

De tweede rit (TS-2) voert ons tot diep in het Nu-moment en stabiliseert onze mentale helderheid door diepe ontspanning van het lichaam. In deze rit ontdekken we de poort naar de droomwereld die zich opent in vierdimensionale tijd. Hier, in het vierdimensionale rijk van de galactische tijd kunnen we toegang krijgen tot de videotheek van astrale films. Astrale films zijn een archief van parallelle realiteiten die zich altijd gelijktijdig afspelen volgens jouw levenspatroon.  Download hier.

Support the Foundation for the Law of Time

Shopping at Amazon? Please support the Foundation for the Law of Time by clicking this banner ... and Amazon will donate a percentage of all your purchase to the Foundation for the Law of Time.

Deze Maan-in-één-Oogopslag (datums op Amerikaanse manier; eerst de maand en dan de dag)

[13 Moon calendar]

Star Traveler's Synchronicities - Elektrische Maan - Blauw Spectraal Stormjaar


OPMERKING: De getallen in magenta verwijzen naar de telling van dagen in de 812 dagen tot Solair Bewustzijn.

Ook zullen we in deze Maan de Kin in "Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers" linken aan een lijst van alle mensen met die Signatuur die zijn geregistreerd op galacticSpacebook.com! Voel je je geïnspireerd? Klik dan op de signatuur en wens hen een "happy galactic birthday", een fijne galactische verjaardag!

[Seal & Tone]Dali 1 - Kin 15, Blauwe Lunaire Adelaar (20 sep) Dag 767 van de 812

Welkom in de Elektrische Maan! Het totemdier voor deze Maan is het hert. Het hert herinnert ons aan het belang om in zachte afstemming met de natuur te blijven. Stem af op de equinox op Gamma 3 - Kin 17, Rode Zelfbestaande Aarde (22 sept).

Deze Maan bevat 3 galactische activeringsportalen: De eerste is op Kin 20, Gele Resonante Zon, de tweede is op Kin 22, Witte Solaire Wind en de laatste is op Kin 39, Blauwe Kosmische Storm.

[Seal & Tone]Gamma 3 - Kin 17, Rode Zelfbestaande Aarde (22 sep) Dag 769 van de 812

Equinox (herfst op noordelijk halfrond, lente op het zuidelijk halfrond).

[Seal & Tone]Limi 6 - Kin 20, Gele Resonante Zon (25 sep) Dag 772 van de 812

GAP - galactisch activeringsportaal en ook een Pacal Votan clear sign...

[Seal & Tone]Dali 8 - Kin 22, Witte Solaire Wind (27 sep) Dag 774 van de 812

GAP - galactisch activeringsportaal.

[Image of Green Central Castle of Enchantment]
De deksel van de sarcofaag van Pacal Votan, waarop 13 heldere tekens en hun locatie op de rand van de deksel
. Deze Maan bevat vier verschillende Clear Sign Dagen...

[Seal & Tone]Alpha 12 - Kin 26, Witte Kosmische Wereldoverbrugger (1 okt) Dag 778 van de 812

Nieuwe Maan en Pacal Votan Clear Sign...

[Seal & Tone]Limi 13 - Kin 27, Blauwe Magnetische Hand (2 okt) Dag 779 van de 812

[Image of Wavespell][Image of Red Eastern Castle of Turning]

Vandaag begint de 13-daagse Blauwe Hand Wavespell van Voltooiing, de derde (transformerende) Wavespell van het Rode Oostelijke Kasteel van Omwenteling - stam van de Hand transformeert omwenteling door de kracht van voltooiing; waarheid van galactische Aarde herinnerd...

Deze Wavespell eindigt op Kin 39, Elektrische Maan Kali 25 (14 okt).

 


Speciale dank aan Martin Kuipers voor deze prachtige wavespell tracks.

[Seal & Tone]Seli 16 - Kin 30, Witte Zelfbestaande Hond (5 okt) Dag 782 van de 812

Pacal Votan Clear Sign...

[Seal & Tone]Kali 25 - Kin 39, Blauwe Kosmische Storm (14 okt) Dag 791 van de 812

GAP - galactisch activeringsportaal.

[Seal & Tone]Alpha 26 - Kin 40, Gele Magnetische Zon (15 okt) Dag 792 van de 812

[Image Wavespell][Image of Red Eastern Castle of Turning]

Vandaag is een Pacal Votan Clear Sign en begint de 13-daagse Gele Zon Wavespell van Universeel Vuur, het vierde en laatste (rijpende) Wavespell van het Rode Oostelijke Kasteel van Omwenteling - stam van de Zon rijpt omwenteling door de kracht van universeel vuur; waarheid van galactisch Pluto herinnerd...

Deze Wavespell eindigt op Kin 52, Zelfbestaande Maan Gamma 10 (27 okt).

[Seal & Tone]Limi 27 - Kin 41, Rode Lunaire Draak (16 okt) Dag 793 van de 812

Volle Maan.

[Seal & Tone]Silio 28 - Kin 42, Witte Elektrische Wind (17 okt) Dag 794 van de 812

Magische Schildpad Dag en volledig versterkte 28-daagse regenboogbrug-meditatie.

Circumpolar Rainbow Bridge Visualization

Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers - Maancodes

[Seal & Tone] Als we onze telling van Eén Maan = Eén Kin voortzetten, die begon in de Magnetische Maan van het Geel Boventoon Zaadjaar (1997), dan komt deze Maan overeen met Kin 250, Witte Elektrische Hond:

Ik activeer om lief te hebben
Loyaliteit verbindend
Ik bezegel de verwerking van het hart
Met de elektrische toon van dienstverlening
Ik word geleid door de kracht van tijdloosheid
Ik ben een polaire kin   Ik vestig het witte galactische spectrum

(Klik hier om alle Witte Elektrische Honden te zien op galacticSpacebook!)

Net zoals elke dagelijkse kin een vijfde kracht orakel heeft, zo heeft ook de hele maan een vijfde kracht orakel. Voor deze maan is het orakel gebaseerd op Kin 250, Witte Elektrische Hond:

[Fifth Force Oracle graphic for Kin 245]Kin 250, Witte Elektrische Hond (SP Mercurius) wordt ondersteund door Kin 29, Rode Elektrische Maan (GK Mercurius); gegidst door Kin 94, Witte Elektrische Tovenaar (SP Maldek); uitgedaagd/gesterkt door Kin 120, Gele Elektrische Zon (GK Pluto); en ontvangt verborgen/occulte ondersteuning van Kin 11, Blauwe Spectrale Aap [Galactic signature of Jose Arguelles/Valum Votan!] (SP Venus).

In deze Maan worden de vier-dimensionale planetaire invloeden gevormd door Mercurius, Maldek, Pluto en Venus. Op het Telektonon bord houden de banen van Mercurius en Pluto samen Circuit 1: het alpha-omega oplaad-circuit; zit Maldek op Circuit 5: Intelligentie Internaliseren; en houdt Venus Circuit 2: het Geallieerd geheugen/instinct circuit;

Book of the Transcendence beschrijft deze circuits als volgt:

Alpha-omega oplaad-circuit (1e Circuit):

[Sun Seal][Moon Seal]GK (Galactisch-Karmische inademing) - Krachten van intrinsieke verlichting en metabewuste telepathische vaardigheden (Pluto / Gele Zon); Instinctieve krachten van zelfreiniging en zelf-healing (Mercurius/Rode Maan).

[Storm Seal][Dog Seal]SP (Solair-Profetische uitademing) - Zelf-regeneratieve krachten van metabewuste ordes van werkelijkheid (Pluto/Blauwe Storm); Instinctieve krachten van compassie en collectieve eenwording (Mercurius/Witte Hond).

Geallieerd geheugen/instinct circuit (2e Circuit - Neptunus & Venus):

[Dragon Seal][Star Seal]GK (Galactisch-Karmische inademing) - Kosmisch geheugen/Akasha toegangscodes/kracht van Totale Herinnering (Neptunus/ Rode Draak); Instinctieve en aangeboren esthetische structuren en vaardigheden (Venus/ Gele Ster).

[Mirror Seal][Monkey Seal]SP (Solair-Profetische uitademing) - Kracht van opperste krachten van kosmisch samadhi (Neptunus / Witte Spiegel); Instinctieve krachten van aangeboren kosmisch magnetisme (Venus / Blauwe Aap).

Internaliserend intelligentie-circuit (5e Circuit - Jupiter & Maldek):

[Seed Seal][Serpent Seal]GK - Telepathische krachten van autoriteit (Jupiter/Geel Zaad); Internaliserende programma's voor instinctieve levenskracht (Maldek/Rode Slang) [*Verstoord - reparatie nodig]

[Eagle Seal][Wizard Seal]SP - Visionaire perceptuele structuren (Jupiter/Blauwe Adelaar); Transcendente internaliserende perceptuele structuren (Maldek/Witte Tovenaar) [*Verstoord - moet geactiveerd worden].

*Opmerking: De verstoorde circuits vertegenwoordigen de focalisatie van het karmisch puin van alle verloren werelden zoals ze zijn opgenomen in de baan van planeet Maldek (de Asteroïdengordel) en Mars. De reparatie van deze circuits is een belangrijk doel van de codes van de Wet van Tijd en de 13-Manenkalender. De reparatie/activering van deze circuits vertegenwoordigt het bereiken van de Zon van de volgende fase van de evolutie en toegang tot kosmische beschaving.

Bekijk de vier krachten van de vier zonnezegels die deze circuits vasthouden:

Rode Slang - Seks/Levenskracht [Verstoord, reparatie nodig]
Witte Wereldoverbrugger - Dood [Verstoord, reparatie nodig]
Rode Hemelwandelaar - Profetie/Ruimte [Verstoord, cultivering nodig]
Witte Tovenaar - Tijdloosheid [Verstoord, activering nodig]

Ontdek meer door het lezen van Arcturus Remembered uit de Arcturus Probe (in het Engels) en ook de Dreamspell Genesis.

Zie ook: 13:20 Planetary Geomancy en ook de eerste hoofdstukken van Accessing Your Multidimensional Self.

Heptad Pad Codes voor de Elektrische Maan

In de 52 weken durende reis doorheen de 52 heptadpaden van de Hunab Ku 21 Galactische Boom van Leven en Kennis, worden de volgende heptadpaden geactiveerd voor de Elektrische Maan:

[Chart showing Hunab Ku 21 grid with Heptad Paths for this Moon highlighted]Rode Week 1 - Initieer
[Star Seal][Dog Seal]Heptad 9: Kunst doet Liefde ontwaken (Elektrische Maan 1-7 / 20-26 september)

Witte Week 2 - Verfijn
[Moon Seal][Dog Seal]Heptad 10: Zuivering draagt Liefde over (Elektrische Maan 8-14 / 27 sept - 3 okt)

Blauwe Week 3 - Transformeer
[Wind Seal][Monkey Seal]Heptad 11: Spirit ontwikkelt Magie (Elektrische Maan 15-21 / 4-10 oktober)

Gele Week 4 - Rijpen
[Wind Seal][Human Seal]Heptad 12: Spirit ontwikkelt Wijsheid (Elektrische Maan 22-28 / 11-17 oktober)

In de Galactische Superstructuur/de Hunab Ku 21 vormen de vier heptads van de Elektrische Maan - als een geheel - de plaats in tijd waar de "Kracht van Liefde ontwikkelt Kracht van Profetie".
Meer in het Book of the Timespace, Cosmic History Chronicles Volume V.

[Diagram showing basic structure of Vulom magnetic attraction force field meditation]

Our Sister Sites

Noosphere Forum CREST13 [Galactic Spacebook]Planet Art Network

Previous Issues of the Noos-letter: #1 | #2 | #3 | #4 | #5 | #6 | #7 | #8 | #9 | #10 | #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 | #23 | #24 | #25 | #26 | #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 | #39 | #40 | #41 | #42 | #43 | #44 | #45 | #46 | #47 | #48 | #49 | #50 | #51 | #52 | #53 | #54 | #55 | #56 | #57 | #58 | #59 | #60 | #61 | #62 | #63 | #64 | #65 | #66 | #67 | #68 | #69 | #70 | #71 | #72 | #73 | #74 | #75 | #76 | #77 | #78 | #79 | #80EspañolHrvatskiFrançaisNederlandsPortuguêsРусский языкSrpski

Vorige Edities van de Nederlandse Noös-letter: #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 |
#23 | #24| #25 | #26| #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 |#39 |
#40 | #41 | #42 | #43 | #44 | #45 | #46 | #47 | #48 | #49 | #50 | #51 | #52 | #53 | #54 | #55 | #56 | #57 | #58 | #59 | #60 | #61 | #62 | #63 | #64 | #65 | #66 | #67 | #68 | #69 | #70 | #71 | #72 | #73 | #74 | #75 | #76 | #77 | #78 | #79
Aan- of afmelden voor de Nederlandse vertalingen kan via info@PAN-Holland.nl

This message and its content is Copyright by Foundation for the Law of Time
PO Box 156. Ashland OR, 97520 - +1 (541) 488-0714

Link to 'Galactic Synchronization' Twitter Page Link to 'Galactic Synchronization' Facebook Page