Illusie metend • Zelfbestaande Uil Maan van Vorm 2016 • Editie #81

     Sign upSchrijf je in

Moeilijk te lezen? Klik hier om online te bekijken     
Noos-letter of the Foundation for the Law of Time - Blue Spectral Storm Year 2016-2017 - Issue #81

Welkom in de 2016 Zelfbestaande Uil Maan Editie van de Noos-letter

[Deer]Niets kan de verbeelding tegenhouden om zich een beschaving voor te stellen met als kern een systeem van telepathische technologieën.
–J. Arguelles/Valum Votan

Welkom in de Zelfbestaande Uil Maan van Vorm! Dit is de vierde maan van het Planetaire Service Wavespell.

In de Zelfbestaande Maan vragen we ons af: Welke vorm zal mijn service hebben?

Op de 18e dag van deze Maan (4 november) beëindigen we de 812-daagse cyclus tot solair bewustzijn. Het is een ongekende tijd. Dit is een cruciale Maan, waar nieuwe structuren op het wereldtoneel worden gedefinieerd. In deze cyclus zagen we het onechte raster/systeem in versneld tempo onthuld worden. Kern-overtuigingen worden verpletterd en massale ontgoocheling vindt plaats.

De laatste dag van deze 812-daagse cyclus is Kin 60, Gele Galactische Zon, geboorte-signatuur van Pacal Votan uit wiens graftombe al deze kennis voortkomt. Pacal betekent "solair- of zonneschild." Blijf afgestemd op deze dag om een bericht te ontvangen van Gene Zijde.

Op deze dag zijn er 1414 dagen verstreken sinds 21 december 2012. Vier dagen later staan de Amerikaanse presidentsverkiezingen gepland, één galactische ronde voor het Geel Kristallen Zaad nieuwjaar, Kin 64.

Binnen deze Amerikaanse presidentiële campagne zien we nogmaals de vier belangrijkste planeten uitgespeeld worden: Mars (doodsangst), Maldek (seks-taboe), Saturnus (hebzucht en materialisme) en Jupiter (machtsmisbruik). De galactische kennis en missie accelereert snel, parallel aan de ontplooiing van de gebeurtenissen in de wereld en machine-technologie. Onze taak is om in lijn te blijven met de Bron, onze Kern-essentie.

Deze Maan zullen we ook de vierde rit van het TimeSpace Navigator Program lanceren. Deze Rit is gewijd aan de cultivering van je dimensionale dubbelganger (droomlichaam). In deze Rit leren we door de energiestroom van het centrum van het Universum te navigeren, energie uit de bron te halen en te projecteren naar de Aarde. Kijk uit naar deze TimeSpace Vier!

Support the Foundation for the Law of Time

If you benefit from this work and would like to see it continue to flourish, consider signing up for a Moonly Donation today. When we all regularly give, together we can accomplish great things! Thank you for your support!

Donate Now

We Recommend: The 13:20:Sync App

[13:20:Sync App]

Deze Maan-in-één-Oogopslag (datums op Amerikaanse manier; eerst de maand en dan de dag)

[13 Moon calendar]

Synchroniteiten voor Sterrenreizigers - Zelfbestaande Maan - Blauw Spectraal Stormjaar


OPMERKING: De getallen in magenta verwijzen naar de telling van dagen in de 812 dagen tot Solair Bewustzijn.

Ook zullen we in deze Maan de Kin in "Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers" linken aan een lijst van alle mensen met die Signatuur die zijn geregistreerd op galacticSpacebook.com! Voel je je geïnspireerd? Klik dan op de signatuur en wens hen een "happy galactic birthday", een fijne galactische verjaardag!

[Seal & Tone]Dali 1 - Kin 43, Blauwe Zelfbestaande Nacht (18 okt) Dag 795 van de 812

Welkom in de Zelfbestaande Maan! De totem van deze maan is de uil van wijsheid die vraagt: Wie? Wie zijn we? Wie worden we? Het essentiële punt hier, is in staat zijn om de stem van onze essentie te horen. Alles hangt hiervan af.

Deze Maan bevat 6 galactische activeringsportalen: De eerste is vandaag, Blauwe Zelfbestaande Nacht (18 okt), de eerste dag van de Maand en resoneert de hele maan als een galactisch activeringsportaal. De tweede is Kin 50, Witte Spectrale Hond (25 okt); de derde is Kin 51, Blauwe Kristallen Aap (26 okt); de vierde is Kin 58, Witte Ritmische Spiegel (2 nov); de vijfde is Kin 64, Geel Kristallen Zaad (8 nov); de zesde is Kin 69, Rode Zelfbestaande Maan (13 nov).

[Seal & Tone]Voor degenen die de 1 Maan = 1 Kin cyclus volgen die in de Maancodes worden beschreven, merk op dat deze Maan is de "Blauwe Zelfbestaande Aap" Maan, die eruit ziet als de verloren broer van de eerste dag van de Maan: Blauwe Zelfbestaande Nacht!

[Seal & Tone]Dali 8 - Kin 50, Witte Spectrale Hond (25 okt) Dag 802 van de 812

Tweede GAP - galactisch activeringsportaal van de maan: Oplossen om lief te hebben... Vandaag markeert ook het laatste scharnierpunt van het 65-daagse Witte Galactische Spectrum: Seizoen van Liefde... vijf dagen later begint het Blauwe Galactische Spectrum: Seizoen van Visie.

[Seal & Tone]Seli 9 - Kin 51, Blauwe Kristallen Aap (26 okt) Dag 803 van de 812

Derde GAP - galactisch activeringsportaal van de maan: Toegewijd zijn om te spelen...

[Seal & Tone]Kali 11 - Kin 53, Rode Magnetische Hemelwandelaar (28 okt) Dag 805 van de 812

[Image of Wavespell][Image of White Northern Castle of Crossing]

Vandaag begint het 52-daagse Witte Noordelijke Kasteel van Oversteek: Hof van de Dood (Verfijn de Krijger), evenals de 13-daagse Rode Hemelwandelaar Wavespell van Ruimte, de eerste (initiërende) Wavespell van het Witte Noordelijke Kasteel van Oversteek - stam van de Hemelwandelaar initieert oversteek door de kracht van ruimte - waarheid van solair Mars herinnerd...

Dit 52-daagse kasteel eindigt op Kin 104, Ritmische Maan 6 (18 december). Dit Wavespell eindigt op Kin 65, Zelfbestaande Maan 23 (9 november).

Today begins the 52-day White Northern Castle of Crossing: Court of Death (Refine Warrior) as well as the 13-day Red Skywalker Wavespell of Space, the first (initiating) Wavespell of the White Northern Castle of Crossing - Skywalker tribe initiates crossing through power of space - truth of solar Mars remembered...

[Seal & Tone]Limi 13 - Kin 55, Blauwe Elektrische Adelaar (30 okt) Dag 807 van de 812

Nieuwe Maan. Vandaag begint ook het 65-daagse Adelaar seizoen van Visie: het Blauwe Galactische Spectrum. Deze cyclus eindigt op Kin 119, Blauwe Lunaire Storm - Ritmische Maan Silio 21 (2 jan 2017).

65-daagse cycli (galactische seizoenen of spectrums):

[Seal & Tone]Dali 15 - Kin 57, Rode Boventoon Aarde (1 nov) Dag 809 van de 812

[Image of Green Central Castle of Enchantment]Vandaag is de 24e jaarlijkse "Call to World Peace from the Universal Brotherhood" in Istanbul, Turkije.

Vandaag is een Pacal Votan Clear Sign...

De deksel van de sarcofaag van Pacal Votan met de 13 heldere tekens (clear signs) en hun locatie op de rand van de deksel. Deze Maan bevat drie verschillende Clear Sign Dagen...

[Seal & Tone]Seli 16 - Kin 58, Witte Ritmische Spiegel (2 nov) Dag 810 van de 812

Vierde GAP - galactisch activeringsportaal van de maan: Organiseer om te reflecteren... Vandaag is ook een Pacal Votan Clear Sign... Deze signatuur markeert de bewuste desincarnatie-datum van Pacal Votan...

[Seal & Tone]Kali 18 - Kin 60, Gele Galactische Zon (4 nov) Dag 812 van de 812

Pacal Votan Clear Sign en de laatste dag van de 812-daagse Cyclus naar Solair Bewustzijn... Dit is ook de signatuur van de incarnatie van Pacal Votan... Vandaag is verbonden via de 3D-Mind Pulsar naar het volgende galactische activeringsportaal, Geel Kristallen Zaad...

[Seal & Tone]Dali 22 - Kin 64, Geel Kristallen Zaad (8 nov)

Vijfde GAP - galactisch activeringsportaal van de maan: Universaliseer gewaarzijn... Geplande dag van de Amerikaanse Presidentsverkiezingen...

[Seal & Tone]Gamma 24 - Kin 66, Witte Magnetische Wereldoverbrugger (10 nov)

[Image of Wavespell][Image of White Northern Castle of Crossing]

Vandaag begint het 13-daagse Witte Wereldoverbrugger Wavespell van de Dood, de tweede (verfijnende) Wavespell van het Witte Noordelijke Kasteel van Oversteek - stam van de Wereldoverbrugger verfijnt door de kracht van de dood - waarheid van galactisch Mars herinnerd...

Dit Wavespell eindigt op Kin 78, Boventoon 8 (22 november).

[Seal & Tone]Limi 27 - Kin 69, Rode Zelfbestaande Maan (13 nov)

GAP - galactisch activeringsportaal. Het laatste portaal van de maan: Definiëren om te zuiveren...

[Seal & Tone]Silio 28 - Kin 70, Witte Boventoon Hond (14 nov)

Volle maan en volledig versterkte 28-daagse regenboogbrug-meditatie.

Circumpolar Rainbow Bridge Visualization

Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers - Maancodes

[Seal & Tone][Seal & Tone] Als we onze telling van Eén Maan = Eén Kin voortzetten, die begon in de Magnetische Maan van het Geel Boventoon Zaadjaar (1997), dan komt deze Maan overeen met Kin 251, Blauwe Zelfbestaande Aap:

Ik definieer om te spelen
Illusie metend
Ik bezegel de verwerking van magie
Met de zelfbestaande toon van vorm
Ik word geleid door de kracht van volbrenging

(Klik hier om alle Blauwe Zelfbestaande Apen te zien op galacticSpacebook!)

Just as each daily kin has a fifth force oracle, so does the entire moon have a fifth force oracle. For this moon, the oracle is based on the Kin 251, Blauwe Zelfbestaande Aap:

[Fifth Force Oracle graphic for Kin 248]Kin 251, Blauwe Zelfbestaande Aap (SP Venus) wordt ondersteund door Kin 108, Gele Zelfbestaande Ster (GK Venus); gegidst door Kin 147, Blauwe Zelfbestaande Hand (GK Aarde); uitgedaagd door Kin 121, Rode Zelfbestaande Draak (GK Neptunus); en ontvangt verborgen/occulte ondersteuning van Kin 10, Witte Planetaire Hond (SP Mercurius).

In deze Maan worden de vier-dimensionale planetaire invloeden gevormd door Venus, Neptunus, Aarde en Mercurius. Op het Telektonon bord houden de banen van Venus en Neptunus Circuit 2: het Geallieerd geheugen/instinct circuit; Aarde zit op Circuit 3: het Telektonon - aarde-geest spreekbuis-circuit.; en Mercuriuszit op Circuit 1: het alpha-omega oplaad-circuit;

Book of the Transcendence beschrijft deze circuits als volgt:

Alpha-omega oplaad-circuit (1e Circuit):

[Sun Seal][Moon Seal]GK (Galactisch-Karmische inademing) - Krachten van intrinsieke verlichting en metabewuste telepathische vaardigheden (Pluto / Gele Zon); Instinctieve krachten van zelfreiniging en zelf-healing (Mercurius/Rode Maan).

[Storm Seal][Dog Seal]SP (Solair-Profetische uitademing) - Zelf-regeneratieve krachten van metabewuste ordes van werkelijkheid (Pluto/Blauwe Storm); Instinctieve krachten van compassie en collectieve eenwording (Mercurius/Witte Hond).

Geallieerd geheugen/instinct circuit (2e Circuit - Neptunus & Venus):

[Dragon Seal][Star Seal]GK (Galactisch-Karmische inademing) - Kosmisch geheugen/Akasha toegangscodes/kracht van Totale Herinnering (Neptunus/ Rode Draak); Instinctieve en aangeboren esthetische structuren en vaardigheden (Venus/ Gele Ster).

[Mirror Seal][Monkey Seal]SP (Solair-Profetische uitademing) - Kracht van opperste krachten van kosmisch samadhi (Neptunus / Witte Spiegel); Instinctieve krachten van aangeboren kosmisch magnetisme (Venus / Blauwe Aap).

Telektonon aarde-geest spreekbuis-circuit (3e Circuit):

[Wind Seal][Hand Seal]GK - Aangeboren telepathische spirituele programma's (Uranus/Witte Wind); Instinctieve biotelepathische structuren van weten (Aarde/Blauwe Hand).

[Earth Seal][Human Seal]SP - Telepathische krachten van tijdreizen + interdimensionale navigatie (Uranus/Rode Aarde); Instinctieve vrije-wil-wijsheid van het goddelijke plan (Aarde/Geel Mens).

Zie ook: 13:20 Planetary Geomancy en ook de eerste hoofdstukken van Accessing Your Multidimensional Self.

Heptad Pad Codes voor de Zelfbestaande Maan

In de 52 weken durende reis doorheen de 52 heptadpaden van de Hunab Ku 21 Galactische Boom van Leven en Kennis, worden de volgende heptadpaden geactiveerd voor de Zelfbestaande Maan:

[Chart showing Hunab Ku 21 grid with Heptad Paths for this Moon highlighted]Rode Week 1 - Initieer
[Wind Seal][Skywalker Seal]Heptad 13: Spirit ontwikkelt Profetie
(Zelfbestaande Maan 1-7 / 18-24 okt)

Witte Week 2 - Verfijn
[Monkey Seal][Skywalker Seal]Heptad 14: Magie ontwaakt Profetie
(Zelfbestaande Maan 8-14 / 25-31 okt)

Blauwe Week 3 - Transformeer
[Human Seal][Skywalker Seal]Heptad 15: Wijsheid zendt Profetie uit
(Zelfbestaande Maan 15-21 / 1-7 nov)

Gele Week 4 - Rijpen
[Seed Seal][Wizard Seal]Heptad 16: Gewaarzijn ontwikkelt Tijdloosheid
(Zelfbestaande Maan 22-28 / 8-14 nov)

In de Galactische Superstructuur/de Hunab Ku 21 vormen de vier heptads van de Zelfbestaande Maan - als een geheel - de plaats in tijd waar de "Kracht van Profetie ontwikkelt Kracht van Informatie".
Meer in het Book of the Timespace, Cosmic History Chronicles Volume V.

[Diagram showing basic structure of Vulom magnetic attraction force field meditation]

Our Sister Sites

Noosphere Forum CREST13 [Galactic Spacebook]Planet Art Network

Previous Issues of the Noos-letter: #1 | #2 | #3 | #4 | #5 | #6 | #7 | #8 | #9 | #10 | #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 | #23 | #24 | #25 | #26 | #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 | #39 | #40 | #41 | #42 | #43 | #44 | #45 | #46 | #47 | #48 | #49 | #50 | #51 | #52 | #53 | #54 | #55 | #56 | #57 | #58 | #59 | #60 | #61 | #62 | #63 | #64 | #65 | #66 | #67 | #68 | #69 | #70 | #71 | #72 | #73 | #74 | #75 | #76 | #77 | #78 | #79 | #80 | #81EspañolHrvatskiFrançaisNederlandsPortuguêsРусский языкSrpski

Vorige Edities van de Nederlandse Noös-letter: #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 |#23 | #24| #25 | #26| #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 |#39 | #40 | #41 | #42 | #43 | #44 | #45 | #46 | #47 | #48 | #49 | #50 | #51 | #52 | #53 | #54 | #55 | #56 | #57 | #58 | #59 | #60 | #61 | #62 | #63 | #64 | #65 | #66 | #67 | #68 | #69 | #70 | #71 | #72 | #73 | #74 | #75 | #76 | #77 | #78 | #79 | #80
Aan- of afmelden voor de Nederlandse vertalingen kan via info@PAN-Holland.nl

This message and its content is Copyright by Foundation for the Law of Time
PO Box 156. Ashland OR, 97520 - +1 (541) 488-0714

Link to 'Galactic Synchronization' Twitter Page Link to 'Galactic Synchronization' Facebook Page