Synchroniciteit Produceren • Planetaire Hond Maan van Manifestatie 2017 • Editie #87

     Sign upSchrijf je in

Moeilijk te lezen? Klik hier om online te bekijken     
Noos-letter of the Foundation for the Law of Time - Blue Spectral Storm Year 2016-2017 - Issue #87

Welkom in de 2017 Planetaire Hond Maan
Editie van de Noös-letter

[Jaguar]

Daar alles dat wordt waargenomen een aspect is van instant universele synchronisatie, is ook tijd het medium van instant informatie-overdracht door het hele universum.
—Jose Arguelles/Valum Votan

Welkom in de Planetaire Hond Maan van Manifestatie, de tiende maan van het Planetaire Service Wavespell.

Nu is het tijd om de visie te manifesteren die werd gestart in de eerste maan van dit Spectrale Stormjaar.

De meervoudige crises in deze tijd doen een beroep op ons om het verleden te laten gaan en de toekomst te creëren. Veel wetenschap-pers geloven dat we in de 6e ondergang zitten, met overheden die geen oog hebben voor levensveranderende mondiale uitdagingen.

Momenteel heeft een derde van de mensen onvoldoende toegang tot schoon en fris water. Dit aantal zal naar verwachting tot tweederde toenemen tegen 2050. Met 300 ton aan radioactief water van Fukushima dat elke dag in de Stille Oceaan lekt, zal de snelle acceleratie van gebeurtenissen leiden tot een massa-ontwaken?

Ontwaken is terugkeren naar onze Essentie, onze ware Aard.

Deze Essentie heeft een directe hotline naar grote databanken van geheugen en kennis. Het is hier dat een frisse blik en nieuwe oplossingen kunnen worden gevonden. Iedereen heeft hiertoe de mogelijkheid.

In de pulsar-geometrie is de tiende toon de laatste toon van de eerste dimensionale levenspulsar die de uitdaging manifesteert. Nu is het tijd om onze metabewustzijn te activeren, ons hart te openen, te herinneren wie we zijn, de realisatie te stabiliseren en vervolgens dienovereenkomstig te handelen. De reis is de bestemming.

Een Notitie Over het TimeSpace 6 Experiment

In onze aanvankelijke tijdruimte 6 experiment van het ontvangen van berichten van de overkant van de brug van tijd, was het merendeel van de berichten elementair, vuur en water; rood en blauw. Er werd een divers scala aan berichten en symbolen ontvangen. Bepaalde berichten luidden: "Help is onderweg", "U bent de Ontwaking", "Er komt een schok aan." Hieronder een bericht dat werd ontvangen:

Een grote, prachtige, glorieuze toekomst wenkt. Van alle mogelijke toekomsten is dit de meest waarschijnlijke, maar het heeft je hulp nodig. Het heeft jullie hulp nodig als onderzoekers, ankers, kanalen en bakens. Elk van jullie weet precies wat te doen en hoe dat te doen. Gesynchroniseerd onder de 13 manen en gechoreografeerd door de 20 archetypische symbolen bent u verbonden in een groot avontuur. Het aardeschip / tijdschip is klaar. Alles is perfect en ik ben altijd in jullie hart.

Probeer de app en zie wat voor bericht u wellicht ontvangt. Het is de eerste app die ons introduceert aan 'synchrone remote sensing'. Uw berichten zullen helpen bij het creëren van TimeSpace 7, die zal worden gericht op planetaire healing door middel van gerichte wereldwijd gesynchroniseerde meditaties in actie. Download TS6 Nu.

Support the Foundation for the Law of Time

If you benefit from this work and would like to see it continue to flourish, consider signing up for Moonly Donations today. When we all regularly give, together we can accomplish great things! Thank you for your support!

Donate Now

Upcoming Events

Stephanie South at the Gaia Symposium - Mt. Shasta, Cosmic Moon 11-13, Kin 45-47 (July 7-9)

Galactic Tree of LifeDev Aura, England23-27 July 2017. Kin 61-65

New World Consciousness Expo - Stephanie South to Present - August 11-13, 2017

Online 13 Moon Courses and Groups

Introdução ao Sincronário das 13 Luas by FLAVIA MOTTAGalactic Spirit - by Jami LinTravel Through Time - by Vasumi The Galactic Mayan Weather Academy - by Mark BentleyHosting an online 13 Moon course or group? Contact us.

Deze Maan-in-één-Oogopslag (datums op Amerikaanse manier; eerst de maand en dan de dag)

[13 Moon calendar]

Synchroniteiten voor Sterrenreizigers - Planetaire Maan - Blauw Spectraal Stormjaar

Je kunt klikken op de Kin van elk van de Synchroniciteiten voor Tijdreizigers om een lijst te vinden van alle voor die Kin geregistreerde mensen op galacticSpacebook.com! Voel je je geïnspireerd? Klik dan op de signatuur en wens hen een "happy galactic birthday", een fijne galactische verjaardag!

[Seal & Tone]Dali 1 - Kin 211, Blauwe Elektrische Aap (4 apr)

Deze Maan begint op een galactisch activeringsportaal dat ook een "Pacal Votan Clear Sign" is - het zet de toon voor een krachtige Maan!

Deze Maan heeft totaal drie galactische activeringsportalen:
Vandaag: Kin 211, Blauwe Elektrische Aap: Iillusie Verbindend... Gevolgd door: Kin 218, Witte Planetaire Spiegel (Dali 8 /11 apr) en Kin 222, Witte Magnetische Wind (Alpha 12 / 15 april).

[Seal & Tone]Kali 4 - Kin 214, Witte Ritmische Tovenaar (7 apr)

Vandaag is er een bijzondere 4:7 synchronisatie van de 13 Manen Kalender. Het is de 4e dag van de 7-daagse week en vandaag is het 7-4 in de Gregoriaanse kalender:

4:7::7:13

[Seal & Tone]Dali 8 - Kin 218, Witte Planetaire Spiegel (11 apr)

Volle Maan, Magische Schildpad Dag (Wanneer de toon van de dag overeenkomt met de toon van de maan, b.v. "Planetaire").
Vandaag is ook de tweede van de drie galactische activeringsportalen deze Maan: Orde Producerend...

Vandaag is het ook precies 260 dagen sinds de Dag Buiten de Tijd (25 juli) 2016. Kijk hier naar alle gebeurtenissen op die dag!!

[Seal & Tone]Seli 9 - Kin 219, Blauwe Spectrale Storm (12 apr)

Vandaag is het precies 260 dagen sinds de eerste dag van dit jaar, het Blauwe Spectrale Stormjaar. Slechts 104 dagen (of 8 13-daagse Wavespells) resteren in dit jaar!

[Seal & Tone]Alpha 12 - Kin 222, Witte Magnetische Wind (15 apr)

Vandaag het derde en laatste galactisch activeringsportaal van deze Maan: Adem Aantrekkend...

[Image of Green Central Castle of Enchantment]

[Image of Wavespell]Vandaag begint ook de 13-daagse Witte Wind Wavespell van Spirit, de tweede (verfijnende) Wavespell van het Groene Centrale Kasteel van Betovering - de stam van de Wind verfijnt betovering door de kracht van Spirit. Waarheid van galactisch Uranus herinnerd...

Deze Wavespell eindigt op Kin 234, Witte Kosmische Tovenaar op de 24e dag van deze Maan (27 april)

[Seal & Tone]Silio 21 - Kin 231, Blauwe Planetaire Aap (24 apr)

Magic Turtle Day.

[Seal & Tone]Seli 23 - Kin 233, Rode Kristallen Hemelwandelaar (26 apr)

Nieuwe Maan.

[Seal & Tone]Kali 25 - Kin 235, Blauwe Magnetische Adelaar (28 apr)

[Image of Green Central Castle of Enchantment]

[Image of Wavespell]Vandaag begint de 13-daagse Blauwe Adelaar Wavespell van Visie, de derde (transformerende) Wavespell van het Groene Centrale Kasteel van Betovering - de stam van de Adelaar verfijnt betovering door de kracht van visie. Waarheid van solair Jupiter herinnerd...

Deze Wavespell eindigt op Kin 247, Blauwe Kosmische Hand (Spectrale Maan Seli 9/10 mei).

[Seal & Tone]Alpha 26 - Kin 236, Gele Lunaire Krijger (29 apr)

Vandaag is de GALACTISCHE VERJAARDAG van onze Aanbevolen Kunstenaar deze Maan(!): Starroot, Gele Lunaire Krijger - en ook de SOLAIRE/JAARLIJKSE VERJAARDAG van Jacob Rhythmic Dragon, die momenteel deze synchroniciteiten typt die je aan het lezen bent!

[Seal & Tone]Silio 28 - Kin 238, Witte Zelfbestaande Spiegel (1 mei)

Volledig versterkte 28-daagse regenboogbrug-meditatie voor universele vrede!

Circumpolar Rainbow Bridge Visualization

Star Traveler's Synchronicities - Moon Codes

Met dank aan Marjon Planetaire Slang van PAN-Holland voor de Maancodes!

[Seal & Tone]Als we onze telling van Eén Maan = Eén Kin voortzetten, die begon in de Magnetische Maan van het Geel Boventoon Zaadjaar (1997), dan komt deze Maan overeen met Kin 257, Rode Planetaire Aarde:

Ik perfectioneer om te ontwikkelen
Synchroniciteit producerend
Ik bezegel de matrix van navigatie
Met de planetaire toon van manifestatie
Ik word geleid door de kracht van levenskracht

(Click here to see all the Red Planetary Earths on galacticSpacebook!)

Net zoals elke dagelijkse kin een vijfde kracht orakel heeft, zo heeft ook de hele maan een vijfde kracht orakel. Voor deze maan is het orakel gebaseerd op Kin 257, Rode Planetaire Aarde:[Fifth Force Oracle graphic for Kin 257]

Kin 257, Rode Planetaire Aarde (SP Uranus) wordt ondersteund door Kin 62, Witte Planetaire Wind (GK Uranus); gegidst door Kin 205, Rode Planetaire Slang (GK Maldek); uitgedaagd/gesterkt door Kin 127, Blue Planetaire Hand (GK Aarde); en ontvangt verborgen/occulte kracht van Kin 4, Geel Zelfbestaand Zaad (GK Jupiter).

In deze Maan worden de vier-dimensionale planetaire invloeden gevormd door Uranus, Aarde, Maldek and Jupiter. Op het Telektonon bord houden Aarde en Uranus de omloopsbanen van Circuit 3: het Telektonon - aarde-geest spreekbuis-circuit; en Jupiter en Maldek houden samen Circuit 5: het internaliserende intelligentie-circuit.

Book of the Transcendence beschrijft deze circuits als volgt:

Telektonon aarde-geest spreekbuis-circuit (3e Circuit):

[Wind Seal][Hand Seal]GK - Aangeboren telepathische spirituele programma's (Uranus/Witte Wind); Instinctieve biotelepathische structuren van weten (Aarde/Blauwe Hand).

[Earth Seal][Human Seal]SP - Telepathische krachten van tijdreizen + interdimensionale navigatie (Uranus/Rode Aarde); Instinctieve vrije-wil-wijsheid van het goddelijke plan (Aarde/Geel Mens).

Internaliserend intelligentie-circuit (5e Circuit - Jupiter & Maldek):

[Seed Seal][Serpent Seal]GK - Telepathische krachten van autoriteit (Jupiter/Geel Zaad); Internaliserende programma's voor instinctieve levenskracht (Maldek/Rode Slang) [*Verstoord - reparatie nodig]

[Eagle Seal][Wizard Seal]SP - Visionaire perceptuele structuren (Jupiter/Blauwe Adelaar); Transcendente internaliserende perceptuele structuren (Maldek/Witte Tovenaar) [*Verstoord - moet geactiveerd worden].

*Opmerking: De verstoorde circuits vertegenwoordigen de focalisatie van het karmisch puin van alle verloren werelden zoals ze zijn opgenomen in de baan van planeet Maldek (de Asteroïdengordel) en Mars. De reparatie van deze circuits is een belangrijk doel van de codes van de Wet van Tijd en de 13-Manenkalender. De reparatie/activering van deze circuits vertegenwoordigt het bereiken van de Zon van de volgende fase van de evolutie en toegang tot kosmische beschaving.

Bekijk de vier krachten van de vier zonnezegels die deze circuits vasthouden:

Rode Slang - Seks/Levenskracht [Verstoord, reparatie nodig]
Witte Wereldoverbrugger - Dood [Verstoord, reparatie nodig]
Rode Hemelwandelaar - Profetie/Ruimte [Verstoord, cultivering nodig]
Witte Tovenaar - Tijdloosheid [Verstoord, activering nodig]

Ontdek meer door het lezen van Arcturus Remembered uit de Arcturus Probe (in het Engels) en ook de Dreamspell Genesis.

Zie ook: 13:20 Planetary Geomancy en ook de eerste hoofdstukken van Accessing Your Multidimensional Self.

Heptad Pad Codes voor de Planetaire Maan

In de 52 weken durende reis doorheen de 52 heptadpaden van de Hunab Ku 21 Galactische Boom van Leven en Kennis, worden de volgende heptadpaden geactiveerd voor de Planetaire Maan:

[Chart showing Hunab Ku 21 grid with Heptad Paths for this Moon highlighted]Rode Week 1 - Initiëren
[Star Seal][Mirror Seal]Heptad 37: Kunst stabiliseert meditatie. (Planetaire Maan Dali 1 - Silio 7 / 4-10 apr)

Witte Week 2 - Verfijnen
[Mirror Seal][Eagle Seal]Heptad 38: Meditatie stabiliseert visie. (Planetaire Maan Dali 8 - Silio 14 / 11-17 apr)

Blauwe Week 3 - Transformeren
[Moon Seal][Sun Seal]Heptad 39: Zuivering stabiliseert verlichting. (Planetaire Maan Dali 15 - Silio 21 / 18-24 apr)

Gele Week 4 - Rijpen
[Sun Seal][Wizard Seal]Heptad 40: Verlichting stabiliseert tijdloosheid. (Planetaire Maan Dali 22 - Silio 28 / 25 apr - 1 mei)

In de Galactische Superstructuur/de Hunab Ku 21 vormen de vier heptads van de Planetaire Maan - als een geheel genomen - de plaats in tijd waar de "twee elektro-etherische stabilisatoren" zich bevinden. (Afgelopen Maan, de Solaire Moon, is waar de electro-etherische meridianen zich bevinden). Meer hierover in Book of the Timespace, Cosmic History Chronicles Volume V.

Het is interessant om te zien hoe de paden van deze Maan allemaal horizontale "stabilisatoren" zijn... De planeet is de fase in kosmische evolutie waar niet alleen een horizon mogelijk wordt, maar het biedt ook de nodige stabiliteit om leven te herbergen. In de Heptadpaden van de Planetaire Maan verschijnen de Gele Zon en Witte Spiegel twee keer. Gele Zon geeft "verlichting" en "leven" en Witte Spiegel betekent "orde" en "oneindigheid". Deze zijn verbonden door de Gele Ster (kunst/schoonheid/elegantie), Blauwe Adelaar (creatie/mind/visie), Rode Maan (zuivering/stroming) en Witte Tovenaar (betovering/ontvankelijkheid/tijdloosheid).

[Sun Seal]Tevens zien de twee horizontale balken van de Heptadpaden er net zo uit als de twee balken van de Planetaire Toon!

Voel de perfectie van de Planetaire Maan...

[Diagram showing basic structure of Vulom magnetic attraction force field meditation]

Our Sister Sites

Noosphere Forum CREST13 [Galactic Spacebook]Planet Art Network

Previous Issues of the Noos-letter: #1 | #2 | #3 | #4 | #5 | #6 | #7 | #8 | #9 | #10 | #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 | #23 | #24 | #25 | #26 | #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 | #39 | #40 | #41 | #42 | #43 | #44 | #45 | #46 | #47 | #48 | #49 | #50 | #51 | #52 | #53 | #54 | #55 | #56 | #57 | #58 | #59 | #60 | #61 | #62 | #63 | #64 | #65 | #66 | #67 | #68 | #69 | #70 | #71 | #72 | #73 | #74 | #75 | #76 | #77 | #78 | #79 | #80 | #81 | #82 | #83 | #84 | #85 | #86EspañolHrvatskiFrançaisNederlandsPortuguêsРусский языкSrpski

Vorige Edities van de Nederlandse Noös-letter: #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 |#23 | #24| #25 | #26| #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 |#39 | #40 | #41 | #42 | #43 | #44 | #45 | #46 | #47 | #48 | #49 | #50 | #51 | #52 | #53 | #54 | #55 | #56 | #57 | #58 | #59 | #60 | #61 | #62 | #63 | #64 | #65 | #66 | #67 | #68 | #69 | #70 | #71 | #72 | #73 | #74 | #75 | #76 | #77 | #78 | #79 | #80 | #81 | #82 | #83 | #84 | #85 | #86 | #87
Aan- of afmelden voor de Nederlandse vertalingen kan via info@PAN-Holland.nl

This message and its content is Copyright by Foundation for the Law of Time
PO Box 156. Ashland OR, 97520 - +1 (541) 488-0714

Link to 'Galactic Synchronization' Twitter Page Link to 'Galactic Synchronization' Facebook Page