Orde Loslaten • Spectrale Slang Maan van Bevrijding 2017 • Editie #88

     Sign upSchrijf je in

Moeilijk te lezen? Klik hier om online te bekijken     
Noos-letter of the Foundation for the Law of Time - Blue Spectral Storm Year 2016-2017 - Issue #88

Welkom in de 2017 Spectrale Slang Maan
Editie van de Noös-letter

[Dog]

Welkom in de Spectrale Maan van Bevrijding, de elfde maan van het Planetaire Service Wavespell.

De totem voor deze maan, de slang, vertegen-woordigt de wijsheid van de aarde en transformatie.

Opiuchus (de slangendrager) is de 13e sterrenbeeld in de dierenriem, 180 graden tegenover de Orion Constellation (Osirus). De verborgen 13 is de sleutel om Tijd te overstijgen en de latente vrouwelijke frequenties vrij te geven.

Toen de oude Babyloniërs de dierenriem ontwikkelden, lieten ze het 13e sterrenbeeld weg, zodat er 12 tekens zouden zijn voor 12 kalendermaanden. Er wordt gezegd dat de Grieken dit teken weggelaten zouden hebben, omdat het de opstanding van de Goden vertegenwoordigt. In de oude tradities waren de dragers van kennis bekend als slang-geïnitieerden of wijsheidslangen. Ze droegen de sleutels van de kennis van vorige wereldsystemen. In de synchrone orde vertegenwoordigt de Slang Maldek, de verwoeste planeet, nu de Asteroïdengordel.

Palenque (Mexico) staat ook bekend als Nah Chan: het Huis van de Slang. Tempel 13 herbergt het graf van de Rode Koningin in Palenque. De Maan draait dertien keer per jaar rond de Aarde.

De slang vertegenwoordigde 'oude kennis' voor de Druïden en zij hielden een "bomen" kalender bij, een telling van 13 maanden van elk 28 dagen, plus één dag. De slang was ook van groot belang voor de Inca's, Egyptenaren en Maya, die allemaal samen met de Polynesiërs een 13 manen/28 dagen telling bijhouden. De Lakota Indianen hadden een 13 manen/28 dagen telling op basis van de "keya" of schildpad, aangezien de schildpad 13 plaatjes op zijn rug heeft.

In de pulsar-geometrie komt de elfde toon overeen met de Spectrale Kamer, de bevrijding van de tweedimensionale zintuiglijke pulsar: tonen 3, 7 en 11. De Spectrale Slang van Bevrijding roept ons op om hetgeen niet meer dient af te werpen en ons eraan te herinneren dat de enige manier naar Buiten is naar Binnen.

Dit jaar is de Dag van de Tijd gecodeerd door Blauwe Spectrale Nacht. Begin nu met plannen om de Nieuwe Droom te Bevrijden!

Support the Foundation for the Law of Time

If you benefit from this work and would like to see it continue to flourish, consider signing up for Moonly Donations today. When we all regularly give, together we can accomplish great things! Thank you for your support!

Donate Now

Upcoming Events

Stephanie South at the Gaia Symposium - Mt. Shasta, Cosmic Moon 11-13, Kin 45-47 (July 7-9)

Galactic Tree of LifeDev Aura, England23-27 July 2017. Kin 61-65

New World Consciousness Expo - Stephanie South to Present - August 11-13, 2017

Online 13 Moon Courses and Groups

Introdução ao Sincronário das 13 Luas by FLAVIA MOTTAGalactic Spirit - by Jami LinTravel Through Time - by Vasumi The Galactic Mayan Weather Academy - by Mark BentleyHosting an online 13 Moon course or group? Contact us.

Deze Maan-in-één-Oogopslag (datums op Amerikaanse manier; eerst de maand en dan de dag)

[13 Moon calendar]

Synchroniteiten voor Sterrenreizigers - Spectrale Maan - Blauw Spectraal Stormjaar

Je kunt klikken op de Kin van elk van de Synchroniciteiten voor Tijdreizigers om een lijst te vinden van alle voor die Kin geregistreerde mensen op galacticSpacebook.com! Voel je je geïnspireerd? Klik dan op de signatuur en wens hen een "happy galactic birthday", een fijne galactische verjaardag!

[Seal & Tone]Dali 1 - Kin 239, Blauwe Boventoon Storm (2 mei)

Net als de vorige maan begint deze maan op een galactisch activeringsportaal - bereidt de weg voor een krachtige komende Maan!

Deze Maan heeft totaal vier galactische activeringsportalen:
Vandaag: Kin 239, Blauwe Boventoon Storm: Energie opeisen... Gevolgd door: Kin 241, Rode Resonante Draak (Gamma 3 / 4 mei), Kin 260, Gele Kosmische Zon (Dali 22 / 23 mei) and Kin 1, Rode Magnetische Draak (Seli 23 / 24 mei).

[Seal & Tone]Gamma 3 - Kin 241, Rode Resonante Draak (4 mei)

Galactisch activeringsportaalhet Zijn inspireren...

[Seal & Tone]Silio 7 - Kin 245, Rode Spectrale Slang (8 mei)

Vandaag is het een zeer speciale magische schildpad-dag, omdat het de Spectrale Slang dag is in de Spectrale Slang Maan (het totemdier en de zonnezegel zijn ook gesynchroniseerd: Slang)

[Seal & Tone]Seli 9 - Kin 247, Blauwe Kosmische Hand (10 mei)

Volle Maan.

[Seal & Tone]Gamma 10 - Kin 248, Gele Magnetische Ster (11 mei)

[Image of Green Central Castle of Enchantment]

[Image of Wavespell]Vandaag begint de 13-daagse Gele Ster Wavespell, de vierde (rijpende) Wavespell van het Groene Centrale Kasteel van Betovering - stam van de Ster rijpt betovering door kracht van elegantie. Waarheid van galactisch Venus herinnerd...

Deze wavespell eindigt op Kin 260, Gele Kosmische Zon op de 22e dag van deze maan (23 mei). Die dag zal ook de voleinding zijn van de huidige 260-daagse galactische spin!

[Seal & Tone]Alpha 12 - Kin 250, Witte Elektrische Hond (13 mei)

Vandaag begint het 65-daagse Hond-seizoen van Liefde: het Witte Galactische Spectrum. Deze cyclus eindigt op Kin 54, Witte Lunaire Tovenaar - Kosmische Maan 20 (13.20) (16 juli).

65-daagse cycli (galactische seizoenen of spectrums):

[Seal & Tone]Dali 22 - Kin 260, Gele Kosmische Zon (23 mei)

Galactisch activeringsportaal: Leven transcenderen... Vandaag is het ook de 260e en laatste dag van de galactische ronde van 260 kin, zoals hieronder getoond en gecodeerd als het "Reisbord" - dat alle 260-Kin van de Tzolkin laat zien in een radiale spiralende formatie:

[Image of the Five Castles of the 260-Kin Galactic Spin]

[Seal & Tone]Seli 23 - Kin 1, Rode Magnetische Draak (24 mei)

Vandaag de vierde en laatste Galactisch activeringsportaal van deze Maan: het Zijn aantrekken...

[Image of Red Eastern Castle of Turning]

[Image of Wavespell]Vandaag begint ook het 13-daagse Rode Draak Wavespell van Geboorte, het eerste/initiërende Wavespell van het 52-daagse Rode Oostelijke Kasteel van Omkering: Hof van Geboorte: stam van de Draak initieert omkering door de kracht van geboorte. Waarheid van galactisch Neptunus herinnerd...

Dit wavespell eindigt op Kin 13, Rode Kosmische Hemelwandelaar op de 7e dag van de Kristallen Moon (5 juni).

Ook vandaag begint weer een nieuwe Galactische Spin van 260 Kin. Deze galactische ronde eindigt over 260 dagen in het Gele Kristallen Zaadjaar, op Dali 1 van de Galactische Maan, Kin 260, Gele Kosmische Zon. (Gregoriaanse 7 februari 2018).

[Seal & Tone]Gamma 24 - Kin 2, Witte Lunaire Wind (25 mei)

Nieuwe Maan.

[Seal & Tone]Silio 28 - Kin 6, Witte Ritmische Wereldoverbrugger (29 mei)

Volledig versterkte 28-daagse regenboogbrug-meditatie voor universele vrede!

Circumpolar Rainbow Bridge Visualization

Synchroniteiten voor Sterrenreizigers - Maancodes

Met dank aan Marjon Planetaire Slang van PAN-Holland voor de Maancodes!

[Seal & Tone]Als we onze telling van Eén Maan = Eén Kin voortzetten, die begon in de Magnetische Maan van het Geel Boventoon Zaadjaar (1997), dan komt deze Maan overeen met Kin 258, Witte Spectrale Spiegel:

Ik los op om te reflecteren
Orde naar buiten brengend
Ik bezegel de matrix van eindeloosheid
Met de spectrale toon van bevrijding
Ik word geleid door mijn eigen kracht verdubbeld

(Klik hier om alle Witte Spectrale Spiegels te zien op galacticSpacebook!)

Net zoals elke dagelijkse kin een vijfde kracht orakel heeft, zo heeft ook de hele maan een vijfde kracht orakel. Voor deze maan is het orakel gebaseerd op Kin 258, Witte Spectrale Spiegel:

[Fifth Force Oracle graphic for Kin 258]

Kin 258, Witte Spectrale Spiegel (SP Neptunus) wordt ondersteund door Kin 141, Rode Spectrale Draak (GK Neptunus); gegidst door Kin 258, Witte Spectrale Spiegel (SP Neptunus); uitgedaagd/gesterkt door Kin 128, Gele Spectrale Ster (GK Venus); en ontvangt verborgen/occulte kracht van Kin 3, Blauwe Elektrische Nacht (GK Saturnus).

In deze Maan worden de vier-dimensionale planetaire invloeden gevormd door Neptunus, Saturnus en Venus. Op het Telektonon bord houden de omloopsbanen van Venus en Neptunus samen Circuit 2: het geallieerd geheugen/instinct circuit; Saturnus zit samen met Mars op Circuit 4: het externaliserend intelligentie-circuit.

Book of the Transcendencebeschrijft deze circuits als volgt:

Geallieerd geheugen/instinct circuit (2e Circuit - Neptunus & Venus):

[Dragon Seal][Star Seal]GK (Galactisch-Karmische inademing) - Kosmisch geheugen/Akasha toegangscodes/kracht van Totale Herinnering (Neptunus/Rode Draak); Instinctieve en aangeboren esthetische structuren en vaardigheden (Venus/Gele Ster).

[Mirror Seal][Monkey Seal]SP (Solair-Profetische uitademing) - Kracht van opperste krachten van kosmisch samadhi (Neptunus/Witte Spiegel); Instinctieve krachten van aangeboren kosmisch magnetisme (Venus/Blauwe Aap).

Externaliserend intelligentie-circuit (4e Circuit):

[Night Seal][Worldbridger Seal]GK - Externaliserend potentieel van telepathische spirituele overvloed (Saturnus/Blauwe Nacht); Externaliserend instinctief programma van orde en dominantie (Mars/Witte Wereldoverbrugger)
[* Reparatie nodig].

[Warrior Seal][Skywalker Seal]SP - Externaliserende perceptuele structuren van intelligentie (Saturnus/Gele Krijger); Externaliserende aangeboren profetische perceptuele structuren (Mars/Rode Hemelwandelaar) [*Cultivering nodig].

*Opmerking: De verstoorde circuits vertegenwoordigen de focalisatie van het karmisch puin van alle verloren werelden zoals ze zijn opgenomen in de baan van planeet Maldek (de Asteroïdengordel) en Mars. De reparatie van deze circuits is een belangrijk doel van de codes van de Wet van Tijd en de 13-Manenkalender. De reparatie/activering van deze circuits vertegenwoordigt het bereiken van de Zon van de volgende fase van de evolutie en toegang tot kosmische beschaving.

Bekijk de vier krachten van de vier zonnezegels die deze circuits vasthouden:

Rode Slang - Seks/Levenskracht [Verstoord, reparatie nodig]
Witte Wereldoverbrugger - Dood [Verstoord, reparatie nodig]
Rode Hemelwandelaar - Profetie/Ruimte [Verstoord, cultivering nodig]
Witte Tovenaar - Tijdloosheid [Verstoord, activering nodig]

Ontdek meer door het lezen van Arcturus Remembered uit de Arcturus Probe (in het Engels) en ook de Dreamspell Genesis.

Zie ook: 13:20 Planetary Geomancy en ook de eerste hoofdstukken van Accessing Your Multidimensional Self.

Heptad Pad Codes voor de Spectrale Maan

In de 52 weken durende reis doorheen de 52 heptadpaden van de Hunab Ku 21 Galactische Boom van Leven en Kennis, worden de volgende heptadpaden geactiveerd voor de Spectrale Maan:

[Chart showing Hunab Ku 21 grid with Heptad Paths for this Moon highlighted]Rode Week 1 - Initiëren
[Serpent Seal][Eagle Seal]Heptad 41: Seks spectraliseert visie.
(Spectrale Maan Dali 1 - Silio 7 / 2-8 mei)

Witte Week 2 - Verfijnen
[Worldbridger Seal][Star Seal]Heptad 42: Dood spectraliseert kunst.
(Spectrale Maan Dali 8 - Silio 14 / 9-15 mei)

Blauwe Week 3 - Transformeren
[Moon Seal][Monkey Seal]Heptad 43: Zuivering spectraliseert magie.
(Spectrale Maan Dali 15 - Silio 21 / 16-22 mei)

Gele Week 4 - Rijpen
[Human Seal][Wizard Seal]Heptad 44: Wijsheid spectraliseert tijdloosheid. (Spectrale Maan Dali 22 - Silio 28 / 23-29 mei)

In de Galactische Superstructuur/de Hunab Ku 21 vormen de vier heptads van de Spectrale Maan - als een geheel genomen - de plaats in tijd waar de "elektro-etherische vorm" wordt bereikt. Merk op dat deze corresponderen met de vier regenboogpaden rondom de buitenste randen van de afbeelding hieronder... Meer in Book of the Timespace, Cosmic History Chronicles Volume V. (nog één exemplaar op voorraad)

[Diagram showing basic structure of Vulom magnetic attraction force field meditation]

Our Sister Sites

Noosphere Forum CREST13 [Galactic Spacebook]Planet Art Network

Previous Issues of the Noos-letter: #1 | #2 | #3 | #4 | #5 | #6 | #7 | #8 | #9 | #10 | #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 | #23 | #24 | #25 | #26 | #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 | #39 | #40 | #41 | #42 | #43 | #44 | #45 | #46 | #47 | #48 | #49 | #50 | #51 | #52 | #53 | #54 | #55 | #56 | #57 | #58 | #59 | #60 | #61 | #62 | #63 | #64 | #65 | #66 | #67 | #68 | #69 | #70 | #71 | #72 | #73 | #74 | #75 | #76 | #77 | #78 | #79 | #80 | #81 | #82 | #83 | #84 | #85 | #86 | #87EspañolHrvatskiFrançaisNederlandsPortuguêsРусский языкSrpski

Vorige Edities van de Nederlandse Noös-letter: #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 |#23 | #24| #25 | #26| #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 |#39 | #40 | #41 | #42 | #43 | #44 | #45 | #46 | #47 | #48 | #49 | #50 | #51 | #52 | #53 | #54 | #55 | #56 | #57 | #58 | #59 | #60 | #61 | #62 | #63 | #64 | #65 | #66 | #67 | #68 | #69 | #70 | #71 | #72 | #73 | #74 | #75 | #76 | #77 | #78 | #79 | #80 | #81 | #82 | #83 | #84 | #85 | #86 | #87 | #88
Aan- of afmelden voor de Nederlandse vertalingen kan via info@PAN-Holland.nl

This message and its content is Copyright by Foundation for the Law of Time
PO Box 156. Ashland OR, 97520 - +1 (541) 488-0714

Link to 'Galactic Synchronization' Twitter Page Link to 'Galactic Synchronization' Facebook Page