Energie Universeel makend • Kristallen Konijn Maan van Samenwerking 2017 • Editie #89

     Sign upSchrijf je in

Moeilijk te lezen? Klik hier om online te bekijken     
Noos-letter of the Foundation for the Law of Time - Blue Spectral Storm Year 2016-2017 - Issue #89

Welkom in de 2017 Kristallen Konijn Maan
Editie van de Noös-letter

[Rabbit]

Welkom in de Kristallen Maan van Samenwerking, de twaalfde maan van het Planetaire Service Wavespell.

De Kristallen Maan roept ons op om Samen te Werken en onze kennis Universeel te maken, te verbreden, bruggen van mededogenlijke communicatie te bouwen. De kracht van onvoorwaardelijke liefde en begrip is wat het bewuste uit het onbewuste trekt. De Wet van Tijd maakt bewust wat onbewust was. Bestel nu je 13 Moon Star Travellers Almanac, het Kristallen Zaadjaar neemt ons mee naar eerder onvoorziene gebieden!

We zien veel gebeurtenissen op onze planeet die geen voorbeeld zijn voor de zelf-gerealiseerde mens. Er zijn verschillende namen gegeven aan de kracht op onze planeet die vernieling en scheiding zoekt. Lucifer vertegenwoordigt de onbewuste energie en 'dienstverlening aan zichzelf'. Het is de energie die scheiding, disharmonie en chaos zoekt. Deze energie heeft nu alle belangrijke instellingen geïnfiltreerd van politiek tot religie tot alle vormen van media en zelfs vredesgroepen.

Lucifer, 'brenger van het licht' was een aartsengel die door God sterk begunstigd werd totdat hij opstandig werd. In The Arcturus Probe van Jose Arguelles zegt Lucifer: "In de oorsprong van alles, was het 'ik' die eerst 'ik' werd en niet 'wij'. Dit vertegenwoordigt het gefragmenteerde (non-) bewustzijn dat we nu steeds vaker zien in de wereld. In The Arcturus Probe zegt Lucifer:

Zoveel als ik licht was, was ik ego, de kracht die macht handhaaft in zijn afscheiding. Het was de combinatie van zesde-dimensionaal licht en tweede-dimensionaal ego die mijn bewegingen zo tegenstrijdig maakten en mijn acties makkelijk te misvatten. Aangezien er geen goed of slecht is, zijn de effecten van al mijn acties uiteindelijk creatief, waardoor het proces van evolutie naar het licht wordt gestimuleerd.

Luciferiaanse energie neemt geen persoonlijke verantwoordelijkheid voor zijn acties en beschuldigt anderen voor voor zijn schuld. Het is de energie die ervan uitgaat dat alles wat er aan kosmische waarheid is ontdekt, zijn ontdekking is, in plaats van universele kennis. Deze houding van superioriteit is wat veel oorlogen veroorzaakt. Om het Koninkrijk der Duisternis te verlaten, vraagt ons om onbevreesd de inhoud van het onbewuste onder ogen te zien. We hebben de kracht om alle verleden vervormingen te overwinnen. 

In de pulsar-kosmologie van de wavespell voltooit de twaalfde positie of toon die overeenkomt met de twaalfde maan, de derde-dimensionale denkpulsar die begon in de vierde maan, de Zelfbestaande Maan van Vorm. Deze 12e positie betekent de samenwerking van vorm, waar we de balans opmaken van verleden acties en toekomstige acties voorbereiden.

Het is tijd om voor de Dag Buiten de Tijd voor te bereiden! Organiseer een festival of meditatie om de Hoogste Droom aan te roepen. Creëer kunst. Maak Planetaire Visie collages. Roep de ervaring aan van hoe het is om weer in harmonie met het universum te leven. Laten we deze dag gebruiken om ons doelbewust onze intenties te richten op het genereren en verlengen van genezende vibraties van universele liefde en acceptatie voor alle wezens. Stuur ons je evenement flyers en we zullen ze posten: info@lawoftime.org.

Vrede is de cultuur van de biosfeer.
—Jose Arguelles/Valum Votan

Support the Foundation for the Law of Time

If you benefit from this work and would like to see it continue to flourish, consider signing up for Moonly Donations today. When we all regularly give, together we can accomplish great things! Thank you for your support!

Donate Now

Aankomende Evenementen

Stephanie South at the Gaia Symposium - Mt. Shasta, Cosmic Moon 11-13, Kin 45-47 (July 7-9)

Galactic Tree of LifeDev Aura, England23-27 July 2017. Kin 61-65

New World Consciousness Expo - Stephanie South to Present - August 11-13, 2017

Online 13 Moon Courses and Groups

Introdução ao Sincronário das 13 Luas by FLAVIA MOTTAGalactic Spirit - by Jami LinTravel Through Time - by Vasumi The Galactic Mayan Weather Academy - by Mark BentleyHosting an online 13 Moon course or group? Contact us.

Deze Maan-in-één-Oogopslag (datums op Amerikaanse manier; eerst de maand en dan de dag)

[13 Moon calendar]

Synchroniteiten voor Sterrenreizigers - Kristallen Maan - Blauw Spectraal Stormjaar

Je kunt klikken op de Kin van elk van de Synchroniciteiten voor Tijdreizigers om een lijst te vinden van alle voor die Kin geregistreerde mensen op galacticSpacebook.com! Voel je je geïnspireerd? Klik dan op de signatuur en wens hen een "happy galactic birthday", een fijne galactische verjaardag!

[Seal & Tone]Dali 1 - Kin 7, Blauwe Resonante Hand (30 mei)

Welkom in de Kristallen Maan! Deze Maan heeft twee galactische activeringsportalen: Kin 20, Gele Resonante Zon: Inspireer het Leven... (Silio 14/12 juni)... Gevolgd door: Kin 22, Witte zonnewind: Adem realiserend. (Seli 16/14 juni).

Deze Maan heeft ook drie galactische signaturen die 'clear signs' of heldere tekens zijn op het sarcofaag-deksel van Wijze Maya Koning Pacal Votan. Hou deze speciale dagen in de gaten...

[Image of Green Central Castle of Enchantment]
De sarcofaag-deksel van Pacal Votan, met 13 heldere tekens en hun plaats op de rand van het deksel.

[Seal & Tone]Alpha 5 - Kin 11, Blauwe Spectrale Aap (3 juni)

Galactische signatuur van Jose Arguelles/Valum Votan.

… De frequentie van de 24-uur, 60-minuten en 60-seconden is afgeleid van een 12-delige verdeling van de cirkel, een tweedimensionaal vlak in ruimte. Aangezien deze maat niet overeenkomt met de realiteit van de tijd als universele (13:20) frequentie van synchronisatie, creëert het een mentale dissynchronisatie die zich manifesteert als de strijd van de geest tegen zichzelf en tegen de natuur. De dynamiek van de "vooruitgang" van de beschaving is eigenlijk de dynamiek van dissynchronisatie die door de menselijke geest wordt geërfd. De geleidelijke aantasting op de beschaving in alle aspecten van de menselijke samenleving en de biosfeer vergroot de mate van dissynchronisatie. De resulterende afatische mentale staat leidt tot strijdlustigheid en verschillende dominante houdingen over anderen en de natuur - maar nooit tot enige tevredenheid.

… Volgens de Wet van Tijd wordt alles van kosmische aard beheerd door een universele tijdsfrequentie, de 13:20. Deze universele tijdsconstante toont aan dat tijd in feite de synchronisatie-factor is, die -wat wij noemen- de synchrone orde vestigt. Dit betekent dat als de collectieve mens wil evolueren naar een meer spirituele dimensie, dit alleen kan door de kunstmatige mechanistische tijd te verlaten en opnieuw te deel te nemen aan de natuurlijke tijd. -Jose Arguelles/Valum Votan

[Seal & Tone]Dali 8 - Kin 14, Witte Magnetische Tovenaar (6 juni)

[Image of Red Eastern Castle of Turning]

[Image of Wavespell]Vandaag begint ook de 13-daagse Witte Tovenaar Wavespell van Tijdloosheid, de tweede/verfijnende Wavespell van het 52-daagse Rode Oostelijke Kasteel van Ommekeer: Hof van Geboorte: stam van de Tovenaar verfijnt ommekeer door de kracht van tijdloosheid. Waarheid van solair Maldek herinnerd...

Deze wavespell eindigt op Kin 26, Witte Kosmische Wereldoverbrugger op de 20ste dag van deze maan (18 juni).

[Seal & Tone]Silio 14 - Kin 20, Gele Resonante Zon (12 juni)

Galactisch activeringsportaalLeven inspireren... Vandaag is ook een Pacal Votan clear sign dag.

[Seal & Tone]Seli 16 - Kin 22, Witte Solaire Wind (14 juni)

Galactisch activeringsportaalAdem realiseren...

[Seal & Tone]Limi 20 - Kin 26, Witte Kosmische Wereldoverbrugger (18 juni)

Vandaag is een Pacal Votan Clear Sign.

[Seal & Tone]Silio 21 - Kin 27, Blauwe Magnetische Hand (19 juni)

[Image of Red Eastern Castle of Turning]

[Image of Wavespell]Vandaag begint ook de 13-daagse Blauwe Hand Wavespell van Voltooiing, de derde/transformerende Wavespell van het 52-jarige Rode Oostelijke Kasteel van Ommekeer: Hof van Geboorte: stam van de Hand transformeert ommekeer door kracht van voltooiing... Waarheid van galactisch Aarde herinnerd...

Deze wavespell eindigt op Kin 39, Blauwe Kosmische Storm op Alpha 5 van de Kosmische Maan (1 juli).

[Seal & Tone]Gamma 24 - Kin 30, Witte Zelfbestaande Hond (22 juni)

Vandaag is een Pacal Votan Clear Sign.

[Seal & Tone]Silio 28 - Kin 34, Witte Galactische Tovenaar (26 juni)

Volledig versterkte 28-daagse regenboogbrug-meditatie voor universele vrede! Deze galactische signatuur markeert de eerste dag van de 13-Manen Dreamspell telling, 26 juli 1987

Circumpolar Rainbow Bridge Visualization

Star Traveler's Synchronicities - Moon Codes

Met dank aan Marjon Planetaire Slang van PAN-Holland voor de Maancodes!

[Seal & Tone]Als we onze telling van Eén Maan = Eén Kin voortzetten, die begon in de Magnetische Maan van het Geel Boventoon Zaadjaar (1997), dan komt deze Maan overeen met Kin 259, Blauwe Kristallen Storm:

Ik wijd me toe om te katalyseren
Energie universeel makend
Ik bezegel de matrix van zelfopwekking
Met de kristallen toon van samenwerking
Ik word geleid door de kracht van magie

(Klik hier om alle Blauwe Kristallen Storms te zien op galacticSpacebook!)

Net zoals elke dagelijkse kin een vijfde kracht orakel heeft, zo heeft ook de hele maan een vijfde kracht orakel. Voor deze maan is het orakel gebaseerd op Kin 259, Blauwe Kristallen Storm:

[Fifth Force Oracle graphic for Kin 248]Kin 259, Blauwe Kristallen Storm (SP Pluto) wordt ondersteund door Kin 220, Gele Kristallen Zon (GK Pluto); gegidst door Kin 51, Blauwe Kristallen Aap (SP Venus); uitgedaagd/gesterkt door Kin 129, Rode Kristallen Maan (GK Mercurius); en ontvangt verborgen/occulte kracht van Kin 2, Witte Lunaire Wind (GK Uranus).

In deze Maan worden de vier-dimensionale planetaire invloeden gevormd door Pluto, Venus, Mercury and Uranus. Op het Telektonon bord houden de omloopsbanen van Pluto en Mercurius samen Circuit 1: the alpha-omega recharge circuit; en Venus (samen met Neptunus) Circuit 2: geallieerd geheugen/instinct circuit; en houdt Uranus de omloopsbaan van Circuit 3: het Telektonon - aarde-geest spreekbuis-circuit

Book of the Transcendence beschrijft deze circuits als volgt:

Alpha-omega oplaad-circuit (1e Circuit - Pluto & Mercurius):

[Sun Seal][Moon Seal]GK (Galactisch-Karmische inademing) - Krachten van intrinsieke verlichting en metabewuste telepathische vaardigheden (Pluto / Gele Zon); Instinctieve krachten van zelfreiniging en zelf-healing (Mercurius/Rode Maan).

[Storm Seal][Dog Seal]SP (Solair-Profetische uitademing) - Zelf-regeneratieve krachten van metabewuste ordes van werkelijkheid (Pluto/Blauwe Storm); Instinctieve krachten van compassie en collectieve eenwording (Mercurius/Witte Hond).

Geallieerd geheugen/instinct circuit (2e Circuit - Neptunus & Venus):

[Dragon Seal][Star Seal]GK (Galactisch-Karmische inademing) - Kosmisch geheugen/Akasha toegangscodes/kracht van Totale Herinnering (Neptunus/Rode Draak); Instinctieve en aangeboren esthetische structuren en vaardigheden (Venus/Gele Ster).

[Mirror Seal][Monkey Seal]SP (Solair-Profetische uitademing) - Kracht van opperste krachten van kosmisch samadhi (Neptunus/Witte Spiegel); Instinctieve krachten van aangeboren kosmisch magnetisme (Venus/Blauwe Aap).

Telektonon aarde-geest spreekbuis-circuit (3e Circuit):

[Wind Seal][Hand Seal]GK - Aangeboren telepathische spirituele programma's (Uranus/Witte Wind); Instinctieve biotelepathische structuren van weten (Aarde/Blauwe Hand).

[Earth Seal][Human Seal]SP - Telepathische krachten van tijdreizen + interdimensionale navigatie (Uranus/Rode Aarde); Instinctieve vrije-wil-wijsheid van het goddelijke plan (Aarde/Geel Mens).

Ontdek meer door het lezen van Arcturus Remembered uit de Arcturus Probe (in het Engels) en ook de Dreamspell Genesis.

Zie ook: 13:20 Planetary Geomancy en ook de eerste hoofdstukken van Accessing Your Multidimensional Self.

Heptad Pad Codes voor de Kristallen Maan

In de 52 weken durende reis doorheen de 52 heptadpaden van de Hunab Ku 21 Galactische Boom van Leven en Kennis, worden de volgende heptadpaden geactiveerd voor de Kristallen Maan:

[Chart showing Hunab Ku 21 grid with Heptad Paths for this Moon highlighted]Rode Week 1 - Initiëren
[Mirror Seal][Serpent Seal]Heptad 45: Meditatie zendt reflectie uit van seks. (Kristallen Maan Dali 1 - Silio 7 / 30 mei - 5 juni)

Witte Week 2 - Verfijnen
[Mirror Seal][Worldbridger Seal]Heptad 46:Meditatie zendt reflectie uit van dood. (Kristallen Maan Dali 8 - Silio 14 / 6-12 juni)

Blauwe Week 3 - Transformeren
[Storm Seal][Star Seal]Heptad 47: Zelfopwekking zendt energie uit van kunst. (Kristallen Maan Dali 15 - Silio 21 / 13-19 juni)

Gele Week 4 - Rijpen
[Storm Seal][Moon Seal]Heptad 48: Zelfopwekking zendt energie uit van zuivering. (Kristallen Maan Dali 22 - Silio 28 / 20-26 juni)

In de Galactische Superstructuur/de Hunab Ku 21 vormen de vier heptads van de Kristallen Maan - als een geheel genomen - de plaats in tijd waar de "Kracht van kennis en liefde worden gekristalliseerd". De Kristallen Maan voltooit de paden van het Hof van de Avatar (Blauwe Hand/Kennis) en het Hof van de Meelevende (Witte Hond/Liefde).

[Diagram showing basic structure of Vulom magnetic attraction force field meditation]

Our Sister Sites

Noosphere Forum CREST13 [Galactic Spacebook]Planet Art Network

Previous Issues of the Noos-letter: #1 | #2 | #3 | #4 | #5 | #6 | #7 | #8 | #9 | #10 | #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 | #23 | #24 | #25 | #26 | #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 | #39 | #40 | #41 | #42 | #43 | #44 | #45 | #46 | #47 | #48 | #49 | #50 | #51 | #52 | #53 | #54 | #55 | #56 | #57 | #58 | #59 | #60 | #61 | #62 | #63 | #64 | #65 | #66 | #67 | #68 | #69 | #70 | #71 | #72 | #73 | #74 | #75 | #76 | #77 | #78 | #79 | #80 | #81 | #82 | #83 | #84 | #85 | #86 | #87 | #88 БЪЛГАРСКИ ЕЗИКEspañolHrvatskiFrançaisNederlandsPortuguêsРусский языкSrpski

Vorige Edities van de Nederlandse Noös-letter: #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 |#23 | #24| #25 | #26| #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 |#39 | #40 | #41 | #42 | #43 | #44 | #45 | #46 | #47 | #48 | #49 | #50 | #51 | #52 | #53 | #54 | #55 | #56 | #57 | #58 | #59 | #60 | #61 | #62 | #63 | #64 | #65 | #66 | #67 | #68 | #69 | #70 | #71 | #72 | #73 | #74 | #75 | #76 | #77 | #78 | #79 | #80 | #81 | #82 | #83 | #84 | #85 | #86 | #87 | #88 | #89
Aan- of afmelden voor de Nederlandse vertalingen kan via info@PAN-Holland.nl

This message and its content is Copyright by Foundation for the Law of Time
PO Box 156. Ashland OR, 97520 - +1 (541) 488-0714

Link to 'Galactic Synchronization' Twitter Page Link to 'Galactic Synchronization' Facebook Page