Leven Transcenderen • Kosmische Maan van Aanwezigheid 2017 • Editie #90

     Sign upSchrijf je in

Moeilijk te lezen? Klik hier om online te bekijken     
Noos-letter of the Foundation for the Law of Time - Blue Spectral Storm Year 2016-2017 - Issue #90

Welkom in de 2017 Kosmische Schildpad Maan
Editie van de Noös-letter

[Turtle]

…het gewaarzijn dat door de onthulling van je bewustzijnscodes wordt ontwaakt, heet Opstanding… –Mevlana, The Knowledge Book

Welkom in de Kosmische Schildpad Maan van Aanwezigheid, de 13de Maan van het Planetaire Service Wavespell, die de kracht bezit van kosmische transcendentie.

Naarmate we het einde naderen van het Blauwe Spectrale Stormjaar, voltooien we de Vierde Licht Poort als voorbereiding op de vijfde. Het is een tijd van synthese en beoordeling terwijl we ons voorbereiden op het krachtige Gele Kristallen Zaadjaar. Click here to order your Yellow Crystal Seed Almanac Now! (Pan-Holland heeft vanwege de hoge porto almanacs ingekocht voor Nederland, België en Europa)

De Zeven Lightpoorten vormen een interdimensionale brug van Tijdschip Aarde naar andere sterrensystemen. Deze brug is gebouwd op de verloren kennis die wordt opgehaald door de oorspronkelijke kracht van zeven. De eerste Lichtpoort werd geopend op Galactische Synchronisatie 2013 (26 juli) met ceremonies van Planetaire Opstanding die zijn verankerd op Mt. Shasta.

  • 1987-2013: De harmonische convergentie van 1987 begon een 26-jarig resonant ontwaken van onze planeet, die culmineerde met de imprint van de nieuwe galactische stralenbundel die het gecodeerde lichtlichaam van Tijdschip Aarde versnelde en het Regenboog-portaal opende.
  • Eerste Lichtpoort: 2013-2014: Geel Galactisch Zaadjaar. Bewustzijn Modelleren.
  • Tweede Lichtpoort: 2014-2015: Rood Solair Maanjaar. Stroming Inspireren.
  • Derde Lichtpoort: 2015-2016: Wit Planetair Tovenaarjaar. Ontvankelijkheid Produceren.
  • Vierde Lichtpoort: 2016-2017: Blauw Spectraal Stormjaar. Energie Vrijlaten.
  • Vijfde Lichtpoort: 2017-2018: Geel Kristallen Zaadjaar. Bewustzijn Universeel Maken.
  • Zesde Lichtpoort: 2018-2019: Rood Kosmisch Maanjaar. Stroming Transcenderen.
  • Zevende Lichtpoort: 2019-2020: Wit Magnetisch Tovenaarjaar. Ontvankelijkheid Aantrekken.

Deze cyclus van 7 jaar is ook een tijd van "Siriaans toezicht" en wordt gevolgd door een cyclus van 13 jaar (2020-2033) om de noösfeer van Tijdschip Aarde te vestigen.

In de pulserende geometrie vertegenwoordigt de dertiende toon het einde (de conclusie) van de vierdimensionale tijdpulsar: tonen 1-5-9-13, dat ons klaarmaakt om een magische vlucht te maken en de vijfde lichtpoort te openen! Deze Maan wordt gevolgd door de Dag Buiten de Tijd, Kin 63, Blauwe Spectrale Nacht. Please send your fliers for Day Out of Time events and festivals to info@lawoftime.org.

Opmerking: Het Zaad van de Nieuwe Stralenbundel is geplant, maar het is aan ons om onze tuin water te geven. Om de volle energie van deze nieuwe bundel te ontvangen, moeten we ons OPNIEUW VERBINDEN MET ONZE ESSENTIE en die verbinding stabiliseren. Pas wanneer we de Pracht van onze ware essentie ervaren, zullen de stralen van het non-duale Licht ons verlichten.

In dit Geel Kristallen Zaadjaar worden wij, de Geheime Dromers, geroepen om Bewustwording te Universaliseren en de Profetie te vervullen van de Terugkeer van de Mensen van OMA (Original Matrix Attained - Originele Matrix Bereikt). Moge het zo zijn, ondanks uiterlijke verschijning! Aho!

Deze aarde is niets anders dan films voor mij. Net als de lichtbundel van een film. Zo is alles van schaduwen en licht gemaakt. Dat zijn wij: licht en schaduwen van de Heer, niets anders dan dat. Er is één doel: Naar de stralenbundel zien te komen. —Paramahansa Yogananda, Kin 102

Support the Foundation for the Law of Time

If you benefit from this work and would like to see it continue to flourish, consider signing up for Moonly Donations today. When we all regularly give, together we can accomplish great things! Thank you for your support!

Donate Now

Upcoming Events

Stephanie South at the Gaia Symposium - Mt. Shasta, Cosmic Moon 11-13, Kin 45-47 (July 7-9)

Galactic Tree of LifeDev Aura, England23-27 July 2017. Kin 61-65

New World Consciousness Expo - Stephanie South to Present - August 11-13, 2017

Online 13 Moon Courses and Groups

Introdução ao Sincronário das 13 Luas by FLAVIA MOTTAGalactic Spirit - by Jami LinTravel Through Time - by Vasumi The Galactic Mayan Weather Academy - by Mark BentleyHosting an online 13 Moon course or group? Contact us.

Deze Maan-in-één-Oogopslag (datums op Amerikaanse manier; eerst de maand en dan de dag)

[13 Moon calendar]

Synchroniteiten voor Sterrenreizigers - Kosmische Maan - Blauw Spectraal Stormjaar

Je kunt klikken op de Kin van elk van de Synchroniciteiten voor Tijdreizigers om een lijst te vinden van alle voor die Kin geregistreerde mensen op galacticSpacebook.com! Voel je je geïnspireerd? Klik dan op de signatuur en wens hen een "happy galactic birthday", een fijne galactische verjaardag!

[Seal & Tone]Dali 1 - Kin 35, Blauwe Solaire Adelaar (27 juni)

Welkom in de Kosmische Maan! In dit jaar heeft de Kosmische Maan vijf galactische activeringsportalen: (Merk op hoe ze allemaal Blauwe of Witte Kin zijn!) Kin 39, Blauwe Kosmische Storm (Alpha 5 / 1 juli); Kin 43, Blauwe Zelfbestaande Nacht (Seli 9 / 5 juli); Kin 50, Witte Spectrale Hond (Seli 16 / 12 juli); Kin 51, Blauwe Kristallen Aap (Gamma 17 / 13 juli); and Kin 58, Witte Ritmische Spiegel (Gamma 24 / 20 juli).

Deze Maan heeft ook vier galactische signaturen die 'clear signs' of heldere tekens zijn op het sarcofaag-deksel van Wijze Maya Koning Pacal Votan. Hou deze speciale dagen in de gaten...

[Image of Green Central Castle of Enchantment]
De sarcofaag-deksel van Pacal Votan, met 13 heldere tekens en hun plaats op de rand van het deksel.

[Seal & Tone]Alpha 5 - Kin 39, Blauwe Kosmische Storm (1 juli)

Galactisch activeringsportaalEnergie transcenderen...

[Seal & Tone]Limi 6 - Kin 40, Gele Magnetische Zon (2 juli)

[Image of Red Eastern Castle of Turning]

[Image of Wavespell]Vandaag begint de 13-daagse Gele Zon-wavespell van Universeel Vuur, de vierde/rijpende Wavespell van het 52-daagse Rode Oostelijke Kasteel van Omwenteling: Hof van Geboorte: De stam van de Zon rijpt door de kracht van universeel vuur. Waarheid van galactisch Pluto herinnerd...

Deze wavespell eindigt op Kin 52, Geel Kosmisch Mens op de 18e dag van deze maan (14 juli).

Vandaag is ook een Pacal Votan Clear Sign.

[Seal & Tone]Seli 9 - Kin 43, Blauwe Zelfbestaande Nacht (5 juli)

Galactisch activeringsportaalIntuitie (op)meten...

[Seal & Tone]Limi 13 - Kin 47, Blauwe Galactische Hand (9 juli)

Volle Maan.

[Seal & Tone]Seli 16 - Kin 50, Witte Spectrale Hond (12 juli)

Galactisch activeringsportaalLoyaliteit vrijlaten...

[Seal & Tone]Gamma 17 - Kin 51, Blauwe Kristallen Aap (13 juli)

Galactisch activeringsportaalIllusie universeel maken...

[Seal & Tone]Alpha 19 - Kin 53, Rode Magnetische Hemelwandelaar (15 juli)

[Image of White Northern Castle of Crossing]

[Image of Wavespell]Vandaag begint het 52-daagse Witte Noordelijke Kasteel van Oversteek: Hof van de Dood. Deze cyclus eindigt op Kin 104, Geel Kosmisch Zaad (Lunaire Maan 13 van het Gele Kristallen Zaadjaar / 4 september)

Vandaag begint ook de 13-daagse Rode Hemelwandelaar-wavespell van Ruimte, de eerste/initiërende Wavespell van het 52-daagse Witte Noordelijke Kasteel van Oversteek. Hof van Dood: stam van de Hemelwandelaar initieert oversteek door de kracht van ruimte. Waarheid van solair Mars herinnerd...

Deze wavespell eindigt op Kin 65, Rode Kosmische Slang (Magnetische Maan 2 van het Gele Kristallen Zaadjaar / 27 juli)

[Seal & Tone]Seli 23 - Kin 57, Rode Boventoon Aarde (19 juli)

Vandaag is een Pacal Votan Clear Sign.

[Seal & Tone]Gamma 24 - Kin 58, Witte Ritmische Spiegel (20 juli)

Vandaag is een Pacal Votan Clear Sign en het laatste Galactisch activeringsportaal van deze Maan: Orde in Balans Brengen.

[Seal & Tone]Alpha 26 - Kin 60, Gele Galactische Zon (22 juli)

Vandaag is een Pacal Votan Clear Sign, galactische signatuur van de incarnatie van Pacal Votan zelf.

[Seal & Tone]Limi 27 - Kin 61, Rode Solaire Draak (23 juli)

Nieuwe Maan.

[Seal & Tone]Silio 28 - Kin 62, Witte Planetaire Wind (24 juli)

Volledig versterkte 28-daagse regenboogbrug-meditatie voor universele vrede!

Circumpolar Rainbow Bridge Visualization

Star Traveler's Synchronicities - Maancodes

Speciale dank aan Marjon Planetaire Slang van PAN-Holland voor de Maancodes!

[Seal & Tone]Als we onze telling van Eén Maan = Eén Kin voortzetten, die begon in de Magnetische Maan van het Geel Boventoon Zaadjaar (1997), dan komt deze Maan overeen met Kin 260, Gele Kosmische Zon:

Ik doorsta om te verlichten
Leven transcenderend
Ik bezegel de matrix van universeel vuur
Met de kosmische toon van aanwezigheid
Ik word geleid door de kracht van opbloeiing
Ik ben een galactische activeringspoort treed bij mij binnen

(Klik hier om alle Gele Kosmische Zonnen te zien op galacticSpacebook!)

Net zoals elke dagelijkse kin een vijfde kracht orakel heeft, zo heeft ook de hele maan een vijfde kracht orakel. Voor deze maan is het orakel gebaseerd op Kin 260, Gele Kosmische Zon:

[Fifth Force Oracle graphic for Kin 248]Kin 260, Gele Kosmische Zon (GK Pluto) wordt ondersteund door Kin 39, Blauwe Kosmische Storm (SP Pluto); gegidst door Kin 104, Geel Kosmisch Zaad (GK Jupiter); uitgedaagd/gesterkt door Kin 130, Witte Kosmische Hond (SP Mercurius); en ontvangt verborgen/occulte ondersteuning van Kin 1, Rode Magnetische Draak (GK Neptunus).

In deze Maan worden de vier-dimensionale planetaire invloeden gevormd door Pluto, Jupiter, Neptunus en Mercurius. Op het Telektonon bord houden de banen van Mercurius en Pluto samen Circuit 1: het alpha-omega oplaad-circuit; houdt Neptunus Circuit 2: het Geallieerd geheugen/instinct circuit; en zit Jupiter op Circuit 5: Intelligentie Internaliseren.

Book of the Transcendence beschrijft deze circuits als volgt:

Alpha-omega oplaad-circuit (1e Circuit):

[Sun Seal][Moon Seal]GK (Galactisch-Karmische inademing) - Krachten van intrinsieke verlichting en metabewuste telepathische vaardigheden (Pluto / Gele Zon); Instinctieve krachten van zelfreiniging en zelf-healing (Mercurius/Rode Maan).

[Storm Seal][Dog Seal]SP (Solair-Profetische uitademing) - Zelf-regeneratieve krachten van metabewuste ordes van werkelijkheid (Pluto/Blauwe Storm); Instinctieve krachten van compassie en collectieve eenwording (Mercurius/Witte Hond).

Geallieerd geheugen/instinct circuit (2e Circuit - Neptunus & Venus):

[Dragon Seal][Star Seal]GK (Galactisch-Karmische inademing) - Kosmisch geheugen/Akasha toegangscodes/kracht van Totale Herinnering (Neptunus/ Rode Draak); Instinctieve en aangeboren esthetische structuren en vaardigheden (Venus/ Gele Ster).

[Mirror Seal][Monkey Seal]SP (Solair-Profetische uitademing) - Kracht van opperste krachten van kosmisch samadhi (Neptunus / Witte Spiegel); Instinctieve krachten van aangeboren kosmisch magnetisme (Venus / Blauwe Aap).

Internaliserend intelligentie-circuit (5e Circuit - Jupiter & Maldek):

[Seed Seal][Serpent Seal]GK - Telepathische krachten van autoriteit (Jupiter/Geel Zaad); Internaliserende programma's voor instinctieve levenskracht (Maldek/Rode Slang) [*Verstoord - reparatie nodig]

[Eagle Seal][Wizard Seal]SP - Visionaire perceptuele structuren (Jupiter/Blauwe Adelaar); Transcendente internaliserende perceptuele structuren (Maldek/Witte Tovenaar) [*Verstoord - moet geactiveerd worden].

*Opmerking: De verstoorde circuits vertegenwoordigen de focalisatie van het karmisch puin van alle verloren werelden zoals ze zijn opgenomen in de baan van planeet Maldek (de Asteroïdengordel) en Mars. De reparatie van deze circuits is een belangrijk doel van de codes van de Wet van Tijd en de 13-Manenkalender. De reparatie/activering van deze circuits vertegenwoordigt het bereiken van de Zon van de volgende fase van de evolutie en toegang tot kosmische beschaving.

Bekijk de vier krachten van de vier zonnezegels die deze circuits vasthouden:

Rode Slang - Seks/Levenskracht [Verstoord, reparatie nodig]
Witte Wereldoverbrugger - Dood [Verstoord, reparatie nodig]
Rode Hemelwandelaar - Profetie/Ruimte [Verstoord, cultivering nodig]
Witte Tovenaar - Tijdloosheid [Verstoord, activering nodig]

Ontdek meer door het lezen van Arcturus Remembered uit de Arcturus Probe (in het Engels) en ook de Dreamspell Genesis.

Zie ook: 13:20 Planetary Geomancy en ook de eerste hoofdstukken van Accessing Your Multidimensional Self.

Heptad Pad Codes voor de Kosmische Maan

In de 52 weken durende reis doorheen de 52 heptadpaden van de Hunab Ku 21 Galactische Boom van Leven en Kennis, worden de volgende heptadpaden geactiveerd voor de Kosmische Maan:

[Chart showing Hunab Ku 21 grid with Heptad Paths for this Moon highlighted]Rode Week 1 - Initiëren
[Sun Seal][Monkey Seal]Heptad 49: Verlichting zendt Universeel Vuur uit van Magie (Kosmische Maan Dali 1 - Silio 7 / 27 juni - 3 juli)

Witte Week 2 - Verfijnen
[Sun Seal][Human Seal]Heptad 50: Verlichting zendt Universeel Vuur uit van Wijsheid. (Kosmische Maan Dali 8 - Silio 14 / 4-10 juli)

Blauwe Week 3 - Transformeren
[Earth Seal][Wizard Seal]Heptad 51: Navigatie zendt Synchronizatie uit van Tijdloosheid. (Kosmische Maan Dali 15 - Silio 21 / 11-17 juli)

Gele Week 4 - Rijpen
[Earth Seal][Eagle Seal]Heptad 52: Navigatie zendt Synchronizatie uit van Visie. (Kosmische Maan Dali 22 - Silio 28 / 18-24 juli)

In de Galactische Superstructuur/de Hunab Ku 21 vormen de vier heptads van de Kosmische Maan - als een geheel genomen - de plaats in tijd waar de "kracht van profetie en intelligentie worden gekosmosiveerd". De Kosmische Maan voltooit de paden die vormgeven aan het Hof van de Profeet (Rode Hemelwandelaar/Ruimte) en het Hof van de Padvinder (Gele Krijger/Intelligentie oftewel Informatie/Inlichtingen).

[Diagram showing basic structure of Vulom magnetic attraction force field meditation]

Our Sister Sites

Noosphere Forum CREST13 [Galactic Spacebook]Planet Art Network

Previous Issues of the Noos-letter: #1 | #2 | #3 | #4 | #5 | #6 | #7 | #8 | #9 | #10 | #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 | #23 | #24 | #25 | #26 | #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 | #39 | #40 | #41 | #42 | #43 | #44 | #45 | #46 | #47 | #48 | #49 | #50 | #51 | #52 | #53 | #54 | #55 | #56 | #57 | #58 | #59 | #60 | #61 | #62 | #63 | #64 | #65 | #66 | #67 | #68 | #69 | #70 | #71 | #72 | #73 | #74 | #75 | #76 | #77 | #78 | #79 | #80 | #81 | #82 | #83 | #84 | #85 | #86 | #87 | #88 | #89БългарскиEspañolHrvatskiFrançaisNederlandsPortuguêsРусский языкSrpski

Vorige Edities van de Nederlandse Noös-letter: #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 |#23 | #24| #25 | #26| #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 |#39 | #40 | #41 | #42 | #43 | #44 | #45 | #46 | #47 | #48 | #49 | #50 | #51 | #52 | #53 | #54 | #55 | #56 | #57 | #58 | #59 | #60 | #61 | #62 | #63 | #64 | #65 | #66 | #67 | #68 | #69 | #70 | #71 | #72 | #73 | #74 | #75 | #76 | #77 | #78 | #79 | #80 | #81 | #82 | #83 | #84 | #85 | #86 | #87 | #88 | #89 | #90
Aan- of afmelden voor de Nederlandse vertalingen kan via info@PAN-Holland.nl

This message and its content is Copyright by Foundation for the Law of Time
PO Box 156. Ashland OR, 97520 - +1 (541) 488-0714

Link to 'Galactic Synchronization' Twitter Page Link to 'Galactic Synchronization' Facebook Page