Leven wat je gelooft • Galactische Havik Maan van Integriteit 2018 • Editie #98

     Sign upSchrijf je in

Moeilijk te lezen? Kijk online     
Noos-letter of the Foundation for the Law of Time - Yellow Crystal Seed Year - Issue #98

Welkom in de 2018 Galactische Havik Maan
Editie van de Noos-letter

[Hawk]Welkom in de Galactische Havik Maan van Integriteit, de achtste maan van de Planetaire Service Wavespell.

Op de tweede dag van deze Maan begint een Nieuwe Galactische Spin, Kin 1 van de 260-daagse Tzolkin-cyclus. In deze Galactische Maan worden we opgeroepen om opgewassen te zijn voor onze hoogste integriteit, om de laagfrequente golven te omzeilen en toegang te krijgen tot het solaire bewustzijn.

Op 15 december 2017 lanceerde SpaceX op het Cape Canaveral Air Force Station in Florida een nieuwe sensor voor het International Space Station genaamd "TSIS-1." Het heeft als missie het dimmen van de zon te meten.

We bevinden ons momenteel in zonnevlekcyclus 24, die de jaren 2008-2019 omvat. De binaire zonnevlekcyclus duurt ongeveer 11,3 jaar. Deze cyclus werd ontdekt door Samuel Schwabe in 1843, toen hij probeerde te voorspellen wanneer de volgende zonnevlekcyclus zou verschijnen en hoe sterk die zou zijn. Na 11,3 jaar wanneer de twee pulsen elkaar ontmoeten, keren ze de polariteit om en begint de cyclus opnieuw.

In Earth Ascending illustreerde José Arguelles de zonnevlekcyclus als het equivalent van 16 Galactische Spins, of 16 Tzolkin-cycli = 16 x 260. Hij zag dat de zonnevlekcycli met een totale duur van 23 jaar een intrinsiek proces van de Zon zijn. Ze worden naar het oppervlak van de zon gestuwd door een systeem van energiedraaikolken, 'fluxbuizen' genoemd. Deze fluxbuizen zijn etherische/elektromag-netische wervels die de polaire gebieden van de verschillende planeten verbinden met de energiestromen van de solaie fluxbuizen.

Het volgende is een fragment met betrekking tot zonnevlekcycli uit een interview met Jose Arguelles:

… De zon werkt door wat we zouden kunnen noemen een galactisch programma dat wordt gegenereerd vanuit de kern van de melkweg ... wat de Maya's de Hunab Ku noemden. Deze kern zendt het masterprogramma uit dat door de verschillende sterren bemiddeld wordt naar de verschillende planetaire systemen. Onze Zon zendt dan continu patronen uit die tegelijkertijd zowel energie als informatie zijn. Deze kunnen samengevoegd worden tot de aflezingen van de binaire zonnevlekcycli ... 23-jarige cycli ... en deze worden allemaal ondergebracht door de Maya-matrix, Tzolkin-kalender of mentaal patroon van 260 eenheden.

José zag hoe de eerste 11,3-jarige zonnevlekcyclus het uitzend- en ontvangststation van Arcturus is en de andere 11,3-jarige zonnevlekcyclus het uitzend- en ontvangststation van de Pleiaden is. Hij zag hoe de Maya's een superieure telepathische ontvankelijkheid hadden die de verschillende synchronisaties en kalenders kalibreerden. Voor zonnefysici is de zonnevlekcyclus een belangrijke indicator van hoe het magnetisch veld van de zon wordt gegenereerd. Het toont de evolutie van verschillende patronen van plasmacirculatie nabij het oppervlak van de zon en het binnenste.

We zijn de minimumperiode van Zonnevlekcyclus 24 ingegaan in 2016. Waarschijnlijk zal het zonnevlekkenmaximum plaatsvinden in 2024. Dit zal Cyclus 25 zijn, het jaar van het Ritmische Stormjaar.

In de pulsargeometrie is de achtste toon de tweede toon van de derde-dimensionale mindpulsar (4, 8, 12). Uiteindelijk willen we leren hoe we onze elektromagnetische velden kunnen laten samengaan met die van de aarde, waardoor een interactief krachtveld ontstaat. Dit krachtveld brengt communicatie tot stand met zowel de kern van de Aarde als de noösfeer.

Support the Foundation for the Law of Time

If you benefit from this work and would like to see it continue to flourish, consider signing up for Moonly Donations today. When we all regularly give, together we can accomplish great things! Thank you for your support!

Donate Now

Online 13 Moon Courses and Groups

13 Moon Calendar Essentials by Jacob Rhythmic DragonThe Galactic Mayan Weather Academy - by Mark BentleyIntrodução ao Sincronário das 13 Luas by FLAVIA MOTTATravel Through Time - by VasumiHosting an online 13 Moon course or group? Contact us.

Maan-overzicht (datums op Amerikaanse manier; eerst de maand en dan de dag)

[13 Moon calendar]

Sterrenreizigers Synchroniciteiten - Galactische Maan - Geel Kristallen Zaadjaar

Je kunt klikken op de Kin van elk van de Synchroniciteiten voor Tijdreizigers om een lijst te vinden van alle voor die Kin geregistreerde mensen op galacticSpacebook.com! Voel je je geïnspireerd? Klik dan op de signatuur en wens hen een "happy galactic birthday", een fijne galactische verjaardag!

[Seal & Tone]Dali 1 - Kin 260, Gele Kosmische Zon (7 feb)

Welkom in de Galactische Maan! De Galactische Maan heeft dit jaar vier GAPs - Galactische activeringsportaal dagen. Inclusief vandaag! Vandaag is de laatste dag van de 260-daagse galactische spin ...

Huidige cycli samenvatting:

Jaar (365-daagse cyclus): Geel Kristallen Zaadjaar
Spin (260-daagse cyclus): 42e Spin sinds het begin van de 13-Manen Dreamspell Telling (eindigt vandaag!)
Seizoen (65-daagse cyclus): Witte Hond Seizoen van Liefde: Wit Galactisch Spectrum
Kasteel (52-daagse cyclus): Groene Centrale Kasteel van Betovering: Hof van de Matrix - Synchroniseer de Mens (eindigt vandaag!)
Maan (28-daagse cyclus): Galactische Havik Maan van Integriteit
Wavespell (13-daagse cyclus): Gele Ster Wavespell van Elegantie (eindigt vandaag!)

[Seal & Tone]Seli 2 - Kin 1, Rode Magnetische Draak (8 feb)

Vandaag begint een nieuwe 260-daagse galactische spin en is een GAP - galactisch activeringsportaal! Het is de 43e Galactische Draaiing of Spin sinds het begin van de 13-Manen Dreamspell-telling.

[Image showing the 52 kin and 4 wavespells of the Green Central Castle of Enchantment][Image of Wavespell]Vandaag begint ook het 52-daagse Rode Oostelijke Kasteel van Omwenteling: Hof van Geboorte - Initieer Zaad. En vandaag begint de 13-daagse Rode Draak Wavespell van Geboorte, de eerste Wavespell van de tzolkin en de rode/initiërende Wavespell van het 52-daagse Rode Oostelijke Kasteel van Omwenteling: Hof van Geboorte: stam van de Draak initieert omwenteling door de kracht van geboorte. Waarheid van galactisch Neptunus herinnerd...

Deze wavespell eindigt op Kin 13, Rode Kosmische Hemelwandelaar (dag 14 van deze maan / 20 februari).

 

[Seal & Tone]Seli 9 - Kin 8, Gele Galactische Ster (15 feb)

Nieuwe Maan en GAP - galactisch activeringsportaal!

[Seal & Tone]Alpha 12 - Kin 11, Blauwe Spectrale Aap (18 feb)

Vandaag is de galactische signatuur van Jose Arguelles/Valum Votan - schepper van de 13-Manen/Dreamspell Kalender - Planetaire Kunstenaar en Tijdreiziger.

[Seal & Tone]Dali 15 - Kin 14, Witte Magnetische Tovenaar (21 feb)

[Image showing the 52 kin and 4 wavespells of the Green Central Castle of Enchantment][Image of Wavespell]Vandaag begint de 13-daagse Witte Tovenaar Wavespell van Tijdloosheid, de 2e Wavespell van de tzolkin en de witte/verfijnende Wavespell van het 52-daagse Rode Oostelijke Kasteel van Omwenteling: Hof van Geboorte: Stam van de Tovenaar verfijnt omwenteling door kracht van tijdloosheid. Waarheid van solair Maldek herinnerd...

Deze wavespell eindigt op Kin 26, Witte Kosmische Wereldoverbrugger (Dag 27 van deze Maan / 5 maart).

[Seal & Tone]Silio 21 - Kin 20, Gele Resonante Zon (27 feb)

[Image of Green Central Castle of Enchantment]Vandaag is een Pacal Votan Clear Sign...

De sarcofaag-deksel van Pacal Votan, met 13 heldere tekens en hun locatie op de rand van het deksel.
Deze Maan bevat twee verschillende Clear Sign dagen...

[Seal & Tone]Seli 23 - Kin 22, Witte Solaire Wind (1 mrt)

GAP - Galactisch activeringsportaal!

[Seal & Tone]Gamma 24 - Kin 23, Blauwe Planetaire Nacht (2 mrt)

Volle Maan.

[Seal & Tone]Limi 27 - Kin 26, Witte Kosmische Wereldoverbrugger (5 mrt)

Vandaag is een Pacal Votan Clear Sign.

[Seal & Tone]Silio 28 - Kin 27, Blauwe Magnetische Hand (6 mrt)

[Image showing the 52 kin and 4 wavespells of the Green Central Castle of Enchantment][Image of Wavespell]Vandaag begint de 13-daagse Blauwe Hand Wavespell van Voltooiing, de 3e Wavespell van de tzolkin en de blauwe/transformerende Wavespell van het 52-daagse Rode Oostelijke Kasteel van Omwenteling: Hof van Geboorte: Stam van de Hand transformeert omwenteling door kracht van voltooiing. Waarheid van galactische Aarde herinnerd...

Deze wavespell eindigt op Kin 39, Blauwe Kosmische Storm (Dag 12 van de volgende Maan/18 maart).

Vandaag is er ook een Volledige 28-daagse regenboogbrug-meditatie voor universele vrede!

Circumpolar Rainbow Bridge Visualization

Heptad Pad Codes voor de Galactische Maan

In de 52 weken durende reis doorheen de 52 heptadpaden van de Hunab Ku 21 Galactische Boom van Leven en Kennis, worden de volgende heptadpaden geactiveerd voor de Galactische Maan:

[Chart showing Hunab Ku 21 grid with Heptad Paths for this Moon highlighted]Rode Week 1 - Initiëren
[Hunab Ku Seal][Earth Seal]Heptad 29: Hunab Ku zendt Navigatie uit (Dali 1 - Silio 7 / 7-13 feb)

Witte Week 2 - Verfijnen
[Hunab Ku Seal][Mirror Seal]Heptad 30: Hunab Ku zendt Meditatie uit
(Dali 8 - Silio 14 / 14-20 feb)

Blauwe Week 3 - Transformeren
[Hunab Ku Seal][Storm Seal]Heptad 31: Hunab Ku zendt Zelfopwekking uit (Dali 15 - Silio 21 / 21-27 feb)

Gele Week 4 - Rijpen
[Hunab Ku Seal][Sun Seal]Heptad 32: Hunab Ku zendt Verlichting uit (Dali 22 - Silio 28 / 28 feb - 6 mrt)

In de Galactische Superstructuur/de Hunab Ku 21 vormen de vier heptads van de Galactische Maan - als een geheel genomen - de plaats in tijd waar de "Kern Matrix-Hunab Ku" zetelt. Hunab Ku betekent "de ene gever van maat en beweging" en duidt, naast vele andere dingen, op de kern van de galaxis of melkweg. Deze vier Heptad-paden verschijnen in de GALACTISCHE Maan en dit is weer een mooi voorbeeld van de synchroniserende kracht van de 13-Manenkalender... Meer hierover vind je in Book of the Timespace, Cosmic History Chronicles Volume V en in het Intergalactisch Bulletin #7.

[Diagram showing basic structure of Vulom magnetic attraction force field meditation]

Our Sister Sites

Noosphere Forum CREST13 [Galactic Spacebook]Planet Art Network

Previous Issues of the Noos-letter: #1 | #2 | #3 | #4 | #5 | #6 | #7 | #8 | #9 | #10 | #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 | #23 | #24 | #25 | #26 | #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 | #39 | #40 | #41 | #42 | #43 | #44 | #45 | #46 | #47 | #48 | #49 | #50 | #51 | #52 | #53 | #54 | #55 | #56 | #57 | #58 | #59 | #60 | #61 | #62 | #63 | #64 | #65 | #66 | #67 | #68 | #69 | #70 | #71 | #72 | #73 | #74 | #75 | #76 | #77 | #78 | #79 | #80 | #81 | #82 | #83 | #84 | #85 | #86 | #87 | #88 | #89 | #90 | #91 | #92 | #93 | #94 | #95 | #96 | #97 | #98 БългарскиEspañolHrvatskiFrançaisNederlandsPortuguêsРусский языкSrpski

Vorige Edities van de Nederlandse Noös-letter: #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 |#23 | #24| #25 | #26| #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 |#39 | #40 | #41 | #42 | #43 | #44 | #45 | #46 | #47 | #48 | #49 | #50 | #51 | #52 | #53 | #54 | #55 | #56 | #57 | #58 | #59 | #60 | #61 | #62 | #63 | #64 | #65 | #66 | #67 | #68 | #69 | #70 | #71 | #72 | #73 | #74 | #75 | #76 | #77 | #78 | #79 | #80 | #81 | #82 | #83 | #84 | #85 | #86 | #87 | #88 | #89 | #90 | #91 #92 | #93 | #94 | #95 | #96 | #97 | #98
Aan- of afmelden voor de Nederlandse vertalingen kan via info@PAN-Holland.nl

This message and its content is Copyright by Foundation for the Law of Time
PO Box 156. Ashland OR, 97520 - +1 (541) 488-0714
Link to 'Galactic Synchronization' Twitter Page Link to 'Galactic Synchronization' Facebook Page