Je doel/bestemming bereiken • Solaire Jaguar Maan van Intentie 2018 • Editie #99

     Sign upSchrijf je in

Moeilijk te lezen? Kijk online     
Noos-letter of the Foundation for the Law of Time - Yellow Crystal Seed Year - Issue #99

Welkom in de 2018 Solaire Jaguar Maan
Editie van de Noos-letter

[Jaguar]

Welkom in de Solaire Jaguar Maan van Intentie, de negende maan van de Planetaire Service Wavespell.

De Nieuwe Maan in Vissen vindt plaats op de 11e dag van de Solaire Maan (17 maart) op de Witte Kristallen Spiegel, Kin 38. Dit wordt drie dagen later gevolgd door de Lente-equinox (noordelijk halfrond).

Solar Moon 17, Kin 44 (23 maart 2018) markeert de 7-jarige herdenkingsdag van het overlijden van Jose Arguelles/Valum Votan. Zijn oorspronkelijke visie werd 65 jaar geleden ontvangen bovenop de Piramide van de Zon in Teotihuacan (1953). Arguelles geloofde dat alle kennis van deze wereld en vorige werelden gecodeerd is in de Piramide van de Zon die bezig is over te gaan van de vijfde naar de zesde orde.

De vijfde orde of vijfde zon betekent dat de mens compleet is als een sensorisch organisme. De vijf stappen en vijf platforms die de Piramide van de Zon vormen, corresponderen met deze voltooiing. Het laagste platform van de basisfundering komt overeen met de tastzin, het volgende is smaak, dan geur, dan horen, dan zien en het zesde is bewustzijn. Het zesde zintuig staat ook bekend als de holomind-waarnemer (holomind perceiver).

Op deze manier belichaamt de Piramide van de Zon de kennispatronen van de vijf zintuigen terwijl ze de zesde zon gedenken. De zon is de basis van het leven op aarde. De zesde zon van bewustzijn completeert de mens door de zintuigen te integreren in heelheid en de "holomind" te activeren die ons opent voor nieuwe percepties. Sommigen hebben zelfs opgemerkt dat de lay-out van Teotihuacan lijkt op een computerprint met twee grote processorchips: de Piramide van de Zon en de Piramide van de Maan. In het centrum van de stad ligt de Citadel van Quetzalcoatl.

Deze drie hoofdtempels bevinden zich in dezelfde lay-out als de Gordel van Orion en zijn allemaal verbonden door de Avenue van de Doden, een weg van 130 voet (±40 km) die doorheen de stad loopt. Alles over Teotihuacan is een gecodeerde sleutel.

Teotihuacan ligt op 30 mijl (± 48 km) ten noordoosten van Mexico-stad en werd in 1987 als UNESCO-werelderfgoed aangewezen. De stad werd op mysterieuze wijze rond 700 na Christus verlaten, kort na de inwijding van het graf van Pacal Votan in Palenque (692 AD).

Teotihuacan wordt ook geassocieerd met de Mexicaanse profeet Quetzalcoatl, die de transformatie vertegenwoordigt die moet worden ondergaan om hogere wijsheid te bereiken. Quetzalcoatl vertegenwoordigt Venus en wordt ook geassocieerd met de interdimensionale reis naar andere wereldsystemen. In zijn boek The Transformative Vision, uit 1975, schrijft Arguelles uitvoerig over Quetzalcoatl: "De profetie van Quetzalcoatl's terugkeer is universeel, want het is de verlossing uit de huidige hel."

Op 25 juli worden Dag Buiten de Tijd ceremonies gehouden in Teotihuacan, de tijd wanneer de zon om 12 uur in de middag direct boven de Piramide van de Zon is uitgelijnd (gebeurt ook op 19 mei).

In de pulsar-geometrie vertegenwoordigt de negende toon (en de negende maan) het derde stadium van de 1-5-9-13 vierde-dimensionale tijdpulsar. De negende fase is de solaire commando-toren. Dit corresponeert ook met de negen tijddimensies die zich in de holomind-waarnemer bevinden.

Support the Foundation for the Law of Time

If you benefit from this work and would like to see it continue to flourish, consider signing up for Moonly Donations today. When we all regularly give, together we can accomplish great things! Thank you for your support!

Donate Now

Online 13 Moon Courses and Groups

13 Moon Calendar Essentials by Jacob Rhythmic DragonThe Galactic Mayan Weather Academy - by Mark BentleyIntrodução ao Sincronário das 13 Luas by FLAVIA MOTTATravel Through Time - by VasumiHosting an online 13 Moon course or group? Contact us.

Maand-overzicht (datums op Amerikaanse manier; eerst de maand en dan de dag)

[13 Moon calendar]

Sterrenreizigers Synchroniciteiten - Solaire Maan - Geel Kristallen Zaadjaar

Je kunt klikken op de Kin van elk van de Synchroniciteiten voor Tijdreizigers om een lijst te vinden van alle voor die Kin geregistreerde mensen op galacticSpacebook.com! Voel je je geïnspireerd? Klik dan op de signatuur en wens hen een "happy galactic birthday", een fijne galactische verjaardag!

[Seal & Tone]Dali 1 - Kin 28, Gele Lunaire Ster (7 mrt)

Welkom in de Solaire Maan! Dit jaar heeft de Solaire Maan vier GAPs - Galactische activeringsportaal dagen.

Huidige cycli samenvatting:

Jaar (365-daagse cyclus): Geel Kristallen Zaadjaar
Spin (260-daagse cyclus): 43e Spin sinds het begin van de 13-Manen Dreamspell Telling (1987)
Seizoen (65-daagse cyclus): Witte Hond Seizoen van Liefde: Wit Galactisch Spectrum
Kasteel (52-daagse cyclus): Rode Oostelijke Kasteel van Omwenteling: Hof van Geboorte
Maan (28-daagse cyclus): Solaire Jaguar Maan van Intentie
Wavespell (13-daagse cyclus): Blauwe Hand Wavespell van Voltooiing

[Seal & Tone]Gamma 3 - Kin 30, Witte Zelfbestaande Hond (9 mrt)

[Image of Green Central Castle of Enchantment]Vandaag is een Pacal Votan Clear Sign...

De sarcofaag-deksel van Pacal Votan, met 13 heldere tekens en hun locatie op de rand van het deksel.
Deze Maan bevat drie verschillende Clear Sign dagen...

 

[Seal & Tone]Kali 11 - Kin 38, Witte Kristallen Spiegel (17 mrt)

Nieuwe Maan.

[Seal & Tone]Alpha 12 - Kin 39, Blauwe Kosmische Storm (18 mrt)

GAP - Galactisch activeringsportaal!

[Seal & Tone]Limi 13 - Kin 40, Gele Magnetische Zon (19 mrt)

[Image showing the 52 kin and 4 wavespells of the Red Eastern Castle of Turning][Image of Wavespell]Vandaag is het een Pacal Votan Clear Sign en begint ook de 13-daagse Gele Zon Wavespell van Universeel Vuur, de 4e Wavespell van de tzolkin en de gele/rijpende Wavespell van het 52-daagse Rode Oostelijke Kasteel van Omwenteling: Hof van Geboorte: stam van de Zon rijpt door de kracht van universeel vuur. Waarheid van galactisch Pluto herinnerd...

Deze wavespell eindigt op Kin 52, Geel Kosmisch Mens (dag 25 van deze maan / 31 maart).

[Seal & Tone]Seli 16 - Kin 43, Blauwe Zelfbestaande Nacht (22 mrt)

GAP - Galactisch activeringsportaal!

[Seal & Tone]Seli 23 - Kin 50, Witte Spectrale Hond (29 mrt)

GAP - Galactisch activeringsportaal!

[Seal & Tone]Gamma 24 - Kin 51, Blauwe Kristallen Aap (30 mrt)

GAP - Galactisch activeringsportaal!

[Seal & Tone]Kali 25 - Kin 52, Geel Kosmisch Mens (31 mrt)

Volle Maan.

[Seal & Tone]Alpha 26 - Kin 53, Rode Magnetische Hemelwandelaar (1 apr)

[Image showing the 52 kin and 4 wavespells of the White Northern Castle of Crossing][Image of Wavespell]Vandaag begint het 52-daagse Witte Noordelijke Kasteel van Oversteek: Hof van de Dood - Verfijn Krijger-cyclus, evenals de 13-daagse Rode Hemelwandelaar Wavespell van Ruimte, de 5e Wavespell van de tzolkin en de eerste/initiërende Wavespell van de 52-daagse Witte Noordelijke Kasteel van Oversteek: Hof van de Dood: stam van de Hemelwandelaar initieert de overgang door de kracht van ruimte. Waarheid van solair Mars herinnerd...

Deze wavespell eindigt op Kin 65, Rode Kosmische Slang (Dag 12 van de volgende Maan / 18 maart).

[Seal & Tone]Silio 28 - Kin 55, Blauwe Elektrische Adelaar (3 apr)

De Kin van vandaag is dezelfde signatuur als de Harmonische Convergentie van 1987 en is ook de eerste dag van het 65-daagse Blauwe Adelaar Seizoen van Visie: Blauw Galactisch Spectrum. Deze cyclus eindigt over 65 dagen op Kin 119, Blauwe Lunaire Storm (Kristallen Maan Dali 8 / 6 juni).

65-daagse cycli (galactische seizoenen of spectra):

Tzolkin image showing the 65 kin of each of the four galactic seasons highlighted

Vandaag is er ook een Volledige 28-daagse regenboogbrug-meditatie - moge de regenboogbrug onze visie verenigen voor universele vrede op Aarde!!

Circumpolar Rainbow Bridge Visualization

Heptad Pad Codes voor de Solaire Maan

In de 52 weken durende reis doorheen de 52 heptadpaden van de Hunab Ku 21 Galactische Boom van Leven en Kennis, worden de volgende heptadpaden geactiveerd voor de Solaire Maan:

[Chart showing Hunab Ku 21 grid with Heptad Paths for this Moon highlighted]Rode Week 1 - Initiëren
[Serpent Seal][Earth Seal]Heptad 33: Seks elektrificeert navigatie.
(Dali 1 - Silio 7 / 7-13 mrt)

Witte Week 2 - Verfijnen
[Earth Seal][Human Seal]Heptad 34: Navigatie elektrificeert wijsheid.
(Dali 8 - Silio 14 / 14-20 mrt)

Blauwe Week 3 - Transformeren
[Worldbridger Seal][Storm Seal]Heptad 35: Dood elektrificeert zelf-opwekking. (Dali 15 - Silio 21 / 21-27 mrt)

Gele Week 4 - Rijpen
[Storm Seal][Monkey Seal]Heptad 36: Zelf-opwekking elektrificeert magie (Dali 22 - Silio 28 / 28 mrt - 3 apr)

Een "Tin Kinanta" is het Maya-woord voor wat de Law of Time de biosolaire telepaat noemt: iemand die solaire telepathie heeft verkregen en die de totstandkoming van de evolutie van het solaire bewustzijn initieert. Merk op hoe alle Heptadpaden van deze Solaire Maan zich bevinden binnen de twee primaire verticale kanalen die het derde oog, het hart en de sacrale chakra's verbinden via de Vulom magnetische aantrekkingskrachtveld-meditatie, beschreven in Book of the Transcendence... Het is ook interessant om op te merken dat deze Heptadpaden een verticale activering illustreren van de vier primaire licht-warmte elementen: Dum Kuali (oer-warmte), Dum Duar (oer-licht), Kemio (licht van innerlijke warmte), and Kum (warmte van innerlijk licht). Learn more in Book of the Avatar
(NB van beide boeken is er nog een exemplaar in Nederland).

[Diagram showing basic structure of Vulom magnetic attraction force field meditation]

Our Sister Sites

Noosphere Forum CREST13 [Galactic Spacebook]Planet Art Network

Previous Issues of the Noos-letter: #1 | #2 | #3 | #4 | #5 | #6 | #7 | #8 | #9 | #10 | #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 | #23 | #24 | #25 | #26 | #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 | #39 | #40 | #41 | #42 | #43 | #44 | #45 | #46 | #47 | #48 | #49 | #50 | #51 | #52 | #53 | #54 | #55 | #56 | #57 | #58 | #59 | #60 | #61 | #62 | #63 | #64 | #65 | #66 | #67 | #68 | #69 | #70 | #71 | #72 | #73 | #74 | #75 | #76 | #77 | #78 | #79 | #80 | #81 | #82 | #83 | #84 | #85 | #86 | #87 | #88 | #89 | #90 | #91 | #92 | #93 | #94 | #95 | #96 | #97 | #98 | #99 БългарскиEspañolHrvatskiFrançaisNederlandsPortuguêsРусский языкSrpski

Vorige Edities van de Nederlandse Noös-letter: #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 |#23 | #24| #25 | #26| #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 |#39 | #40 | #41 | #42 | #43 | #44 | #45 | #46 | #47 | #48 | #49 | #50 | #51 | #52 | #53 | #54 | #55 | #56 | #57 | #58 | #59 | #60 | #61 | #62 | #63 | #64 | #65 | #66 | #67 | #68 | #69 | #70 | #71 | #72 | #73 | #74 | #75 | #76 | #77 | #78 | #79 | #80 | #81 | #82 | #83 | #84 | #85 | #86 | #87 | #88 | #89 | #90 | #91 #92 | #93 | #94 | #95 | #96 | #97 | #98 | #99 |
Aan- of afmelden voor de Nederlandse vertalingen kan via info@PAN-Holland.nl

This message and its content is Copyright by Foundation for the Law of Time
PO Box 156. Ashland OR, 97520 - +1 (541) 488-0714
Link to 'Galactic Synchronization' Twitter Page Link to 'Galactic Synchronization' Facebook Page