Welkom bij Noos-letter 173

2023 Boventoon Pauw Maan Editie

Welkom in de Boventoon Pauw Maan van Uitstraling! Dit is de vijfde Maan van de Planetaire Service Wavespell en bevat de kracht van Boventoon Uitstraling.

We kunnen de wereld niet beheersen; we kunnen alleen controle uitoefenen op onze reactie en perceptie. De repetitieve aard van de geschiedenis, de echo's van oude conflicten in nieuwe oorlogen, de aanhoudende ongelijkheid, de voortdurende strijd tussen liefde en angst, eenheid en scheiding zijn allemaal geprogrammeerd in een foutieve en kunstmatige tijdsfrequentie, volgens de Wet van Tijd.

In deze Maan zijn we in staat om de krachtige energieën van licht, waarheid en goddelijke wijsheid te kanaliseren om de duisternis tegen te gaan en te overwinnen. Waar we onze geest en energie op richten, bepaalt de feedback die we krijgen. Intentie is de sleutel.

De 13 Manen-synchronometer is gebaseerd op fractale tijdcycli. Het denken in fractale cycli vereist een verschuiving van het zien van tijd als een lineaire opeenvolging naar het begrijpen ervan als een patroon dat zich herhaalt in verschillende maten, waarbij individuele delen het geheel weerspiegelen.

Het vergt inspanning en discipline om boven de repetitieve cycli en reactieve programmering uit te stijgen. Vanwege de aard van de wereldgebeurtenissen en het potentieel voor vernietiging dat nu zo diep geworteld is in onze huidige tijd-ruimtematrix, doen wij een oproep tot Noösfeer-meeting-punten.

Elk knooppunt is een kern van levende kennis, een kanaal van kosmische energieën die noösferische feedback zullen ontvangen in overeenstemming met het bewustzijn van de deelnemers, en het is uniek vanwege zijn geografische locatie. Het idee is om samen te komen met drie of meer mensen in uw omgeving die de synchrone orde volgen. Creëer een intentie en kom regelmatig bijeen om visies, dromen en synchroniciteiten te delen.

Hoe meer we deze thema’s bespreken, hoe meer ons geheugen en onze inspiratie wederzijds worden geactiveerd. Vervolgens zullen we onze visies en dromen uit verschillende bioregio’s combineren om een nieuwe harmonische visie of collectief verhaal voor de toekomst te creëren. Het is een interactieve manier voor iedereen om betrokken te zijn. De eerste rapporten zouden tegen Kin 48 (7 december) moeten worden ingediend om opgenomen te worden in een Planetaire Rapportsynthese, die vóór de Zonnewende gratis zal worden aangeboden. Verstuur rapporten naar deb113@lawoftime.org en cc naar: noospheredream@lawoftime.org.

In de pulsar-geometrie is de vijfde toon de vierdimensionale Commandotoren, die ons ertoe aanzet om onszelf te versterken in de herinnering dat we krachtiger zijn dan we ons kunnen voorstellen.

Het totemdier voor deze Maan is de Pauw; met zijn levendige, iriserende veren is het een embleem van schoonheid, koninklijkheid en spiritueel ontwaken in veel culturen over de hele wereld.

Inner Time

Voor degenen die dieper willen ingaan op de context van deze kennis, sluit je aan bij Inner Time. Daar vindt je videomeditaties over de 21 galactische archetypen, PDFs en de videoserie Seven Keys to Cosmic History. Ook in Inner Time vindt je de voortdurende 260 dagen Tijdmagie. Je kunt op elk moment meedoen, het is namelijk allemaal zelfstudie. Elke 13 dagen wordt een audio of video over een ander facet van de Kosmische Geschiedenis en de Wet van Tijd uitgebracht, samen met schriftelijke instructies en reflectiepunten. https://cosmichistory.love/inner-time-membership/

Als deze kennis helemaal nieuw voor je is, overweeg dan 13 Moon Calendar Essentials om de basisprincipes van de Wet van Tijd te leren.

Galactisch Educatie Centrum in Brazilië

Ander nieuws: hier is een inspirerende video van ons Galactic Education Center in Brazilië. Diepe dankbaarheid aan André, Kin 93, en alle Kin die zo ijverig werken om dit werkelijkheid te maken.

Wat wij bij Nova Terra meemaken is iets magisch en zo puur. Het vertegenwoordigt een model voor onze menselijke ervaring op planeet Aarde.
Wat we hier tijdens de Wet van Tijd Cursus en Retraite (Formação de Facilitadores da Lei do Tempo) beleven, zijn dagen en nachten vol kunst, wijsheid, betovering, vrede en tijdloosheid.
Hier cultiveren we Tijd als een vereniging met het Goddelijke.
Een ervaring die verder gaat dan de mainstream en die zeker een nieuwe frequentie en gedrag creëert en vestigt voor elk mens.
Wij nodigen je uit om met ons mee te doen en ten volle te ervaren wat deze video laat zien.
—Andre, Kin 93

Love in 13:20 Codes van Katarina Prokić is een verhaal over de transformerende kracht en magie van de 13:20-frequentie van Natuurlijke Tijd zoals deze verweven is door de levensreis van een vrouw. Dit boek, geschreven in een eenvoudige en boeiende stroom onder het vergrootglas van de evolutionaire kennis van de Wet van Tijd, opent nieuwe manieren om iemands leven waar te nemen en inspireert lezers om deze kennis toe te passen en misschien (waarom niet?) hun eigen verhaal te schrijven.

Om dit prachtige e-boek voor $ 13,20 te kopen, contacteer Katarina via tormentamaga@gmail.com.

Katarina is een zielsdoula, die zachtjes onze handen vasthoudt terwijl we het oude trauma helen en de rivier van de Tijd oversteken naar het oogverblindende rijk van galactisch bewustzijn.
"Liefde in 13:20 Codes" biedt een voortreffelijke balans tussen persoonlijke hartgerichte ervaringen en een scherpzinnige intelligentie die ons bewustzijn op zachte wijze uitbreidt naar nieuwe vergezichten van kennis en perceptie. Elke pagina van dit magische boek is gevuld met de subtiele poëzie van goddelijk licht die aantoont dat Tijd niet alleen de Universele factor van Synchronisatie is, maar dat Liefde de Hoogste Kunst van Tijd is!
Stephanie South
Katarina onderwijst ons door te prediken, ze inspireert ons door haar leven voor onze ogen op te roepen, met woorden, verzen, met haar eigen tekens, met voorbeelden die zo oprecht en naakt zijn, wat op zichzelf verbazingwekkend en prijzenswaardig is. Katarina Prokic geneest ons met woorden en verzen, beelden van haar reizen, wekt het geloof in de mensheid in ons op, herstelt ons geloof in de mensheid, geeft ons de kracht om buiten onszelf te treden, te durven, los te laten – om hoog boven onszelf uit te stijgen, waarom niet ?
Tamara Luyak

Over de auteur

Katarina Prokić, moeder van twee zonen, vredesactiviste, psycholoog en healer, zet zich in voor het verspreiden van de galactische cultuur van liefde, kunst en synchroniciteit. Ze houdt zich bezig met vertaal-, schrijf- en healingswerk. Haar pionierswerk in de Balkan, Zuid-Amerika en Azië vond plaats via lezingen en workshops over Natuurlijke Tijd en de 13 Manenkalender. Ze is een Blauwe Magnetische Storm in de 13 Manenkalender.

"Love in 13:20 codes" is haar eerste kind. In het boek vertelt ze over haar persoonlijke groei en reis. Ze beschrijft details van de Planetaire Vredesbeweging die overgaat op de 13 Manenkalender.

Ze woont en werkt in Zuid-Amerika.

Haar e-mailadres is tormentamaga@gmail.com.

Sounds for Cosmic Synchronization is het nieuwste album van Elefante Blanco

Het is een psycho-mythische kunstvorm die de frequentie bevat van bepaalde Tijd/Ruimte-gebeurtenissen (datums) van de ontvouwing van de mythe van de Planetarisering van het Bewustzijn en de ontwikkeling van de Afkomst van Galactische Cultuur en Synchrone Orde waarvan de primaire functies de synthese zijn van alle spirituele tradities van de planeet, de herinnering en het bewustzijn van de natuurlijke tijd en cycli van de evolutie van het organische leven en bewustzijn en het bewust maken van het onbewuste door het healen van de oorspronkelijke trauma’s van vervorming van seks/levenskracht, de angst voor de dood, valse spiritualiteit en materialisme door terug te keren naar de natuurlijke tijd en natuurlijke toestand van het menselijk ras in relatie tot de biosfeer en al zijn levenssystemen en rijken; waar de wil en verbeeldingskracht de sleutelelementen zijn voor de realisatie van het levenspotentieel.

Het is een artistieke, niet-conceptuele overdracht van de geest die enneagrammen en archetypische structuren bevat die als geluidsgolven worden vrijgegeven in de planetaire geest en hartstroom met de hoop en intentie om het potentieel van individuen aan te boren om volledig operationele vormgevers van de creatieve werkelijkheid te worden.

Het is muziek voor de toekomst vanuit de toekomst voor de resonante verandering van tijdlijnen om zich te manifesteren als een feitelijke realiteit, de potentiële toekomst van stralende, vitale heelheid en realisatie van de planeet als een kunstwerk.

Met deze intentie en dit gebed wordt aangeboden de taak te verwezenlijken van de Ene die velen wordt en de velen die Eén worden.

Ik spreek mijn eeuwige dankbaarheid uit aan Valum Votan en Red Queen voor hun levensaanbod voor deze missie en Belen Kin 50 voor haar hulp bij het creatieve artwork voor het album.

Wij zijn één met de aarde; De aarde en wijzelf zijn één.

Listen Now

Blog by Stephanie South, Creative Director

13:20 : Frequency : Shift


Maand-in-een-oogopslag (bij de datums zie je eerst de maand, dan de dag. Klik erop voor een grotere afbeelding)

If you benefit from this work and would like to see it continue to flourish, consider signing up for Moonly Donations today. When we all regularly give, together we can accomplish great things! Thank you for your support!

Donate Now

Synchroniteiten voor Sterrenreizigers

Welkom bij de Boventoon Maan! Huidige cycli vanaf het begin van deze maan:

  • Jaar (365-daagse cyclus): Witte Boventoon Tovenaar
  • Spin (260-daagse cyclus): 50e Spin sinds het begin van de 13-Manen Dreamspell Telling (1987).
  • Seizoen (65-daagse cyclus): Witte Noordelijke Hond Seizoen van Liefde - Witte Galactische Spectrum
  • Kasteel (52-daagse cyclu): Rode Oostelijke Kasteel van Ommekeer: Hof van Geboorte
  • Maand (28-daagse cyclus):Boventoon Pauw Maan van Uitstraling - Hoe kan ik mijzelf het beste bekrachtigen?
  • Wavespell (13-daagse cyclus): Witte Tovenaar Wavespell van Tijdloosheid

Heptad Pad Codes voor de Boventoon Maan

In de 52 weken durende reis doorheen de 52 heptadpaden van de Hunab Ku 21 Galactische Boom van Leven en Kennis, worden de volgende heptadpaden geactiveerd voor de Boventoon  Maan:

Rode Week 1 - Initiëren
[Seed Seal][Eagle Seal]Heptad 17: Gewaarzijn evolueert Visie
(Boventoon Maan 1-7 / 15-21 nov)
 

Witte Week 2 - Verfijnen
[Seed Seal][Warrior Seal]Heptad 18: Gewaarzijn evolueert Intelligentie
(Boventoon Maan 8-14 / 22-28 nov)
 

Blauwe Week 3 - Transformeren
[Wizard Seal][Warrior Seal]Heptad 19: Tijdloosheid ontwaakt intelligentie
(Boventoon Maan 15-21 / 29 nov 5 dec)
 

Gele Week 4 - Rijpen
[Eagle Seal][Warrior Seal]Heptad 20: Visie zendt Intelligentie uit
(Boventoon Maan 22-28 / 6-12 dec)
 

In de Galactische Superstructuur/de Hunab Ku 21 vormen de vier heptads van de Boventoon Maan - als een geheel genomen - de plaats in tijd waar de "Kracht van Intelligentie" zetelt. Meer hierover vind je in Book of the Timespace, Cosmic History Chronicles Volume V.

Copyright © 2023 Law of Time Press • All rights reserved.
 
WANT TO READ MORE NOOS-LETTERS?

Vorige Edities van de Nederlandse Noös-letter: #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 |#23 | #24| #25 | #26| #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 |#39 | #40 | #41 | #42 | #43 | #44 | #45 | #46 | #47 | #48 | #49 | #50 | #51 | #52 | #53 | #54 | #55 | #56 | #57 | #58 | #59 | #60 | #61 | #62 | #63 | #64 | #65 | #66 | #67 | #68 | #69 | #70 | #71 | #72 | #73 | #74 | #75 | #76 | #77 | #78 | #79 | #80 | #81 | #82 | #83 | #84 | #85 | #86 | #87 | #88 | #89 | #90 | #91 #92 | #93 | #94 | #95 | #96 | #97 | #98 | #99 | #100 | #101 | #102 | #103 | #111 | #112 | #113 | #114 | #115 | #116 | #117 | #118 | #119 | #120 | #121 | # 122 | #123 | #124 | #125 | #126 | #127 | #128 | #129 | #130 | #131 | #132 | #133 | #134 | #135 | #136 | #137 | #138 | #139 | #140 | #141 | #142 | #143 | #144 | #145 | #146 | #147 | #148 | #149 | #150 | #151 | #152 | #153 | #154 | #155 | #156 | #157 | #158 | #159 | #160 | #161 | #162 | #163 | #164 | #165 | #166 | #167 | #168 | #169 | #170 | #171 | #172 | #173
Aanmelden en afmelden voor deze Nederlandse vertalingen kan via info@PAN-Holland.nl